Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

УЧЕНИ В СЛОВАКИЯ НАМЕРИХА ХИДРОГЕЛ НА ДАРПА В ТЕСТЕРИ

Проучването се е извършило от ноемри 2020 до март 2021. Прилагаме PDF,

1. Анализ на тестови клечки в Словашката република – потвърждение на геноцид.

2. След контакт на Darpa Hydrogel с органични течности (напр. Слюнка), в рамките на няколко минути започват да образуват правоъгълни кристални структури. Те постепенно растат по фрактален начин.

3. Тези Дарпа хидрогелни кристали създават 3D пространствена структура и растат през тъканите.4. Кристалите на хидрогел Дарпа растат под микроскопа в посока на магнитното поле. В човешкият назофаринкс растат към епифизната жлеза. Епифизата създава локалнопо-силно магнитно поле от външното магнитно поле на Земята.5. Darpa Hydrogel образува кръвни съсиреци в рамките на няколко секунди. Впоследствие те се повреждат и запушваткръвоносни съдове.

РЕЗЮМЕ: След хвърляне на хайвероподобнта смес от фрагменти от найлонови влакна, Darpa Hydrogel остава върху носната лигавица подхипофизата и епифизата заедно с литий. Тази смес веднага реагира с живи структуриза да образуват кристали, които се насочват към епифизата, която има свое собствено електромагнитно поле. Формата на кристалите определя вида на използвания хидрогел. Кристалите са проводими поради съдържащият се в него литий. Кристалите могат да приемат сигнала от предавателя към клетката и предават сигнали от клетката към предавателя. Това всъщност са нано-антени.Литият е елемент (позоваване на Li), който не се среща естествено при хората. Той е силно токсичен завлияние на епифизната жлеза. При ниски дози я блокира, а при по-високи може напълно да я унищожи. Алуминият и живакът също имат токсични ефекти върху епифизата, които се използват широко във ваксините. Епифизата произвежда серотонин (хормон на щастието) и контролира човешките биоритми. Тя ерешаващо за мозъчната активност (креативност, прозорливост, шесто чувство и др.) и за социалните взаимодействия на човека. https://www.golokaproject.org/…/Analysis-of-test-sticks…

Пускам снимка на танцуващия хидрогелен робот, да се порадваме на Високите технологии на ДАРПА!

www.pero.bg
Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече