Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Размери за спално бельо за бебета и деца: как да изберем правилно

Бебешкото спално бельо е специален вид спално бельо, на което родителите обръщат специално внимание при покупката. За производството на детски спални комплекти се използват безопасни и висококачествени материали, както синтетични, така и естествени. Детето непрекъснато се развива и затова, когато пораснат, децата се нуждаят от калъфки за възглавници, завивки и чаршафи с правилен размер.

  За да изберете правилния комплект, трябва да вземете предвид ръста и възрастта на детето, размера на леглото. Родителите трябва да имат предвид, че е много по-лесно да се избере спално бельо за продукти със стандартна форма.

детско спално бельо

Разновидности детски спални комплекти и изисквания към тях

  Децата трябва да се чувстват комфортно в леглото си. Както при всички бебешки продукти, към спалното бельо се поставят много високи изисквания по отношение на хигиената, терморегулацията и общата безопасност. Качественият продукт задължително трябва да:

•        Помагат за поддържане на топлина, но също така предотвратяват прегряването, което е опасно, особено за бебетата.

•        Качествените материали не трябва да пречат на свободния обмен на въздух, за да се избегне прекомерно изпотяване, обрив от пелени и свързани проблеми.

•        Доброто пране трябва да  е хигроскопично, тоест абсорбира излишната влага, бързо го изпарява и в същото време запазва топлината.

•        Хипоалергенността е изключително важна – при най -малката проява на сърбеж, кихане и други симптоми е необходимо да се смени постелката, ако това е така.

•        Лесно за грижа – всяко бебешко облекло или спално бельо се нуждае от редовно почистване и пране. Ако родителите избират взискателни, капризни материали, добра идея е да инвестирате пари от семейния бюджет в местно химическо чистене.

  Одеялото е уютно, гъвкаво и практично спално бельо, което ще бъде полезно за вашето бебе от първите дни на живота му. Удобни трансформиращи се одеяла за изписване и за първите разходки, летни и зимни варианти – всички тези неща са предназначени да подобрят качеството на съня, да направят живота и растежа на детето здрав, а всеки нов ден – активен и пълен с открития.

  Правилният размер завивка може не само да удължи живота на завивката, но също така може да подобри съня, здравето и качеството на живот на вашето бебе. При избора на бебешки продукти най-важни са три параметъра: възрастта и ръста на детето, както и размерът на леглото. Нека разгледаме по -отблизо стандартните модели одеала и завивки за различни възрасти и ситуации.

  Стандартните размери са много прости и удобни – текстил от тази група може свободно да се купува в тематични магазини и дори в супермаркети. Лесно е да изберете завивки за стандартизирани модели одеяла – просто знайте размерите.

Общи размери на одеялото:

    110 см на 140 см;

    100 см на 135 см;

    60 см на 120 см.

1 Коментар
  1. Lola66 казва

    Cute n sweet but this natural cam girls nextdoor wants to be your secret whore

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече