Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Саудитска Арабия събра на грандиозна гала вечер световни знаменитости

Роналдо-Феноменът се появи с българката Габриела Кирова

Бляскавата столица на Саудитска Арабия – Риад стана домакин на една от най- грандиозните гала вечери, събрала звезди от целия свят. 

Галата беше организирана от негово превъзходителство Шейх Turki Alalshikh, който е министър и съветник по въпросите,свързани с развитието на Саудитска Арабия като модерно място за живеене. 

Галата предшестваше боксовия двубой между Тайсън Фюри и Нгану, който стартира също с грандиозен спектакъл и океан от знаменитости. Открояваха се звезди като Кристиано Роналдо и Джоржина, Майк Тайсън, Еминем , Конър Магрегър, който преди това беше и в България. А Роналдо-Феноменът беше елегантно придружен от една от най-следваните българки в инстаграм – Габриела Кирова (gabriella.london). Тя има фондация за подпомагане на глобалните въпроси, пред които е изправен света като изкуствен интелект, недостиг на храна и вода, умни градове и тн. Напоследък е забелязвана на много световни събития.  Тя блестеше до Роналдо в ослепителна златна рокля, досущ като принцеса от арабска приказка. 

Гостите останаха очаровани от факта, че през последните години Саудитска Арабия не пести средства за да постави страната си на картата на най- бързо развиващите се държави. 

Забележителен пример е заплатата на Кристиано Роналдо от 200 милиона долара годишно, за да играе в “Ал Насър”. Преди месеци в Саудитска Арабия стартира и строителството на Градът на бъдещето “Неом сити”, който ще струва над 500 милиарда долара.

Водещи световни анализатори с основание твърдят, че съвсем скоро Кралство Саудитска Арабия ще се превърне в една от най-атрактивните туристически дестинации в Близкия Изток, съчетаващи хилядолетни традиции с най-модерните достижения, лукс и комфорт за своите гости.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече