Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Ирландски соден хляб без месене: Бързо, здравословно, вкусно

Май няма по-бърз и лесен хляб от този, опитайте го и вие. Хлябът се напуква на различни места и става с много артистичен вид. След изпичане трябва да се получи плътна, твърда и хрупкава коричка.Продукти:4 ч.ч. брашно1 1/2 ч.л. сода бикарбонат1 ч.л. сол2 ч.ч. кисело млякоПриготвяне:Пресейте брашното заедно със солта и содата. Сипете в него киселото мляко и с вилица намачкайте, докато получите грубо тесто….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy