Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Тънкостите, които да знаем при готвене на кайма

Кюфтета, кебапчета, кюфтенца за сос или бургери – всичко звучи чудесно, докато при готвене каймата не се разпадне и не загуби сочността си. Причините често са в вида месо, начина на смесване, температурата и техниката на термичната обработка. В това ръководство обобщаваме работещи решения, за да запазите форма, текстура и вкус всеки път. Защо каймата се разпада при готвене?Ниското съдържание на мазнини, недостатъчно смесване (без извличане на лепкавите белтъци), прекомерно влажен микс или необосновано добавяне на течности отслабват структурата….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy