Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Скандал! Конър Макгрегър пристигна у нас друсан на куче. Бг-босовете на Proper Twelve се изгавриха с шампиона (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО И СНИМКИ)

Пет компаньонки с брандирани сутиени на уискито шмъркаха и въртяха дудуци на мма-боеца

Оргия от наркотици, мръсни кинти, проститутки, чалга и малко бой за цвят. Така, общо-взето протече визитата на Конър Макгрегър у нас, докладваха зрители и участници в пошлото шоу. Разбира се, колегите от други медии, почерпени щедро с рекламния бюджет на ивента, може би имат по-различна версия за гостуването на бойната легенда, но ние ще останем верни на читателите си и ще им разкажем за шоуто без излишен патос, но пък с всичкия срам, който брахме като българи.

Вместо спектакъл на бойните спортове, мъжката сила и чест, родните босове на уискито Proper Twelve организираха чалга вакханалия, на която могат да завидят покойните Иво Карамански, Крушата и Маймуняка. Всъщност мъжкари от техния калибър никога нямаше да унизят едно спортно величие така, както го сториха алкохолните вносители.

За да стане максимално ясно на публиката, маскираното като ММА-гала събитие всъщност беше рекламно турне на уискито Proper Twelve. Негов посланик по света е самият Макгрегър, който продаде името си на бранда за да осребри шампионската си слава. 

Въпреки, че е сред колосите на свободните боеве, едва ли в някоя друга държава от ЕС Макгрегър би си позволил да промотира алкохол по време на спортно събитие. Или ако го беше сторил, тамошните власти щяха да го одрусат с минимум няколко стотин хилядарки в евро, защото законите за отговорна консумация забраняват т.нар. пряка реклама на спиртни напитки, особено в рамките на спортна изява, до която достъп имат подрастващи. Защо българските институции се правят на разсеяни за литрите уиски, които Конър разливаше току пред бойния ринг, пред очите на многохилядната публика в зала “Арена Армеец”, ние недоумяваме, въпреки че в интернет изобилстват кадрите на малки, видимо непълнолетни момченца, дошли да си направят селфи с големия, страшен батко. Прочее, кадри можем да открием и в официалния канал на уискито, ако някой си помисли, че те нямат нищо общо с резила.

Самият Макгрегър, явно подучен от алкохолните босове, не спираше да се налива с малцовата течност директно от бутилката пред благосклонния поглед на десетки тв-камери. И му личеше зверски, че е пиян на мотика. Освен, че беше нашмъркан като куче, което обясняваше превъзбуденото му държание, разширени зеници, наркоманско хилене и налудничаво подскачане по ринга и край масите. Конър гарантирано е бил на черешата и това потвърди в тик-ток боксовата шампионка Джоана Нуамеруе, която имаше честта да дели една маса с ирландския боец. Че от спортна легенда се е сринал до люлинска друсалка не отрекоха и гостите в чалготеките “Театро” и “Клуб 33”, където Конър направи финален тегел, очевидно отново по заповед на вносителите от Proper Twelve. 

Нашмърканото поведение на зверски пияния Макгрегър не убягна на зрителите в социалните мрежи и дори стана тема номер едно в тик-ток. Един от потребителите с прискърбие възкликна, че “Откакто Конър кацна в бг, вода не е близнал, сиромахът”.

Като стана дума за близане, няма как да скрием омерзението си от разпасаното поведение на петте красиви и неприлично млади момиченца, наети от Proper Twelve да обслужват с всичките си дупки шампиона. На очи биеше най-вече курварлъкът на Лили Петкова, която явно покрай свирките беше шмръкнала някоя магистралка от корема на боеца, защото подскачаше около него все едно има вибриращо устройство в дупето. Освен недостойно за жена, такова държание е характерно за потребителките на бял прах, кристали и други забранени вещества, поляти обилно с Proper Twelve, разказаха лекари, до които се допитахме за мнение. А опитът на Лили да си навре бутилка от уискито между краката пред телевизионните камери дори няма да го коментираме.

В кой ресторант на кои други босове беше принуден да яде Конър Макгрегър и какви протеинови вафли беше принуден да нагъва рекламно като изоглавен, очаквайте в следващия ни репортаж.

>

18 Коментара
  1. WilliamScess казва

    top 10 pharmacies in india https://indiaph24.store/# online pharmacy india
    online shopping pharmacy india

  2. Floydjinna казва

    medicine in mexico pharmacies: mexican pharmacy – mexico drug stores pharmacies

  3. Pedroevica казва

    purple pharmacy mexico price list: mexico pharmacy – mexican online pharmacies prescription drugs

  4. RickyJab казва

    mexican drugstore online mexico pharmacy medication from mexico pharmacy

  5. RickyJab казва

    mexican pharmaceuticals online Online Pharmacies in Mexico buying prescription drugs in mexico

  6. WilliamFoomo казва

    https://ciprofloxacin.tech/# ciprofloxacin 500 mg tablet price

  7. Davidcon казва

    ciprofloxacin mail online cipro ciprofloxacin buy ciprofloxacin over the counter

  8. Davidcon казва

    buy cheap propecia no prescription buying propecia pill cost of generic propecia without rx

  9. Randallcen казва

    lisinopril price 10 mg: lisinopril 25 mg tablet – generic zestoretic

  10. WilliamFoomo казва

    http://lisinopril.network/# buy lisinopril 2.5 mg online

  11. Davidcon казва

    generic propecia price get propecia online get propecia pills

  12. Randallcen казва

    cytotec pills online: buy cytotec over the counter – Abortion pills online

  13. WilliamFoomo казва

    http://finasteride.store/# cost propecia without prescription

  14. RonaldSes казва

    https://nolvadex.life/# tamoxifen effectiveness

  15. Davidcon казва

    tamoxifen alternatives tamoxifen and osteoporosis pct nolvadex

  16. Randallcen казва

    zestoretic canada: buying lisinopril online – zestril 20 mg price

  17. WilliamFoomo казва

    https://lisinopril.network/# zestril 5 mg tablets

  18. Davidcon казва

    cytotec abortion pill Abortion pills online order cytotec online

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече