Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Партия Булгари с писмо до Доналд Тръмп

Dear Mr. Trump

    България е малка, но горда страна в източна Европа, създадохме партия БУЛГАРИ, защото искаме, България да стане нормална държава, и ние ще се борим непримиримо за това.  

   Ние сме убедени привърженици  на Вашата  политика в САЩ, и тази на Виктор Орбан в Европа. 

    Впечатлени сме от вашата смелост. Вие единствен се противопоставихте на глобалните сатанисти, преследвайки мира, свободата и справедливостта, тази ваша позиция щеше да ви коства живота, но вие вдигнахте юмрук и продължихте борбата.

     Повечето българи са наясно, че изборите не са между Тръмп и Харис, а между Тръмп и кликата включваща Хилъри Клинтън и Александър Сорос, това са избори между мир и свобода, срещу  война и цензура!

За съжаление, цензурата унищожават не само Америка, но и България!

       Българските партии ГЕРБ, ППДБ и ДПС подкрепени от Клинтън, Сорос и компания се чувстват недосегаеми, благодарение на тяхната подкрепата чрез посолството на САЩ във България. Те издигнаха корупцията на максимално ниво и овладяха медиите, Америка за българите трябва да е еталон за демокрация и освободител, а не покровител на корупцията, както е в момента.

    За нас е важно, че при обсъждането на ключовите приоритетни проблеми Вие и Вашите съпартийци неизменно демонстрирате конструктивен, балансиран подход и предлагате конкретни решения.

    Успехът на една държава е успех на милиони граждани, всеки от които допринася за нейното развитие. Убедени сме, че с общи усилия ще направим САЩ и света по мирна среда за достоен живот.

     Сигурни сме, че Вие ще направите всичко, за да върнете авторитета на САЩ, като една силна и успяла държава, на фона на трудната и експлозивна международна ситуация.

С вашето мъдро слово и пастирска грижа Вие намерихте ключа към сърцата на милиарди по света, обръщайки ги към доброто и справедливостта.

Пожелаваме на вас и вашите сподвижници с Божията помощ успех в служба на САЩ. Уверени сме в съкрушителната ви изборна победа. 

Бог да пази Америка и България.  

С искрено уважение

2 Коментара
  1. Bitlis Medyum казва

    The best psychic site in Turkey BİTLİS

  2. apple service Oslo казва

    Å lese ditt essay var en sann glede for meg. Du var svært vellykket i å klargjøre emnet, og din skrivestil er både interessant og lett å forstå. Prinsippene var mye lettere å forstå etter å ha lest eksemplene du ga. Din ekspertise er sterkt verdsatt.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече