Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Какво да приготвите с агнешкото месо от Великден

Агнешкото месо е изкушаващо вкусно, особено след като го извадите от фурната. Ароматът и запечената коричка със сигурност ще ви накарат да си вземете поне едно парченце. Но ако ви остане доста месо, което се чудите какво да правите, в следващите редове ще ви дадем някои идеи.Пикантни нудли с агнешкоНеобходими съставки:2 пакета нудли1 с. л. растително масло1 глава лук, нарязана на ситно1 червена чушка, нарязана на ситно150 г броколи с дълги дръжки, подрязани и нарязани на хапки2 скилидки чесън200 г остатъци от агнешко печено, нарязано1-2 с….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy