Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Шеф Токев за скъпите козунаци: Има "Ферари", има и "Рено"

Кулинарният корифей Андре Токев описа ефектно разликата в цените на козунаците преди Великден. Особено когато стана ясно, че някои от тях може да надхвърлят космическата цена от 200 лева за килограм. Възкресете традицията: Боядисване на яйца с естествени съставкиОт тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за ВеликденОт бабината кухня: Три идеи за великденския обядЗнаете, че „Ферари“ и „Порше“ имат различни цени, отколкото едно „Рено“ и един „Фиат“….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy