Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Ударно! Цената на рибата – тройна, докато стигне до ресторанта!

Рибата поскъпва тройно от борсата до ресторанта, показа проучване на „Телеграф“ в южните курорти на морето. Най-скъпо се продават деликатесните риби като калкан, който струва 40 лв. за килограм в магазините край пристанищата. Цената му скача до 120 лв. за килограм в заведенията.СезонВече започна сезонът на есенния риболов, излиза първият сафрид, който е повече от миналата година, разказаха рибари от Созопол пред „Телеграф“….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy