Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Пълномаслените млечни продукти снижават риска от сърдечни заболявания и смърт с 30%

Пълномаслените млечни продукти като прясно мляко, сирене, сметана и кисело мляко трябва да бъдат част от здравословното хранене, за да се намали рискът от преждевременна смърт с почти една трета, твърди ново изследване, за което съобщава „Стъди Файндс“.Този съвет противоречи на широко разпространеното мнение, че ограничаването на млечните продукти подобрява здравето, като сега изследователите установяват, че тези пълномаслени продукти всъщност предпазват от сърдечносъдови заболявания – водещата причина за смърт в света….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy