Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Адв. Нина Ламбова от партия БНО за голямата измама ви Истамбулската конвенция и националната стратегия на детето

Адв. Нина Ламбова, която е водач в Пловдив и 25 МИР София, от партия Българско Национално Обединение.

Голямата измама за ценностите в Истанбулската конвенция и Националната стратегия за детето е на път да се развихри и по нашите територии. Временно беше блокирана от многото протести и становища против нея на активните родителски движения, но подкрепена с пари по норвежките механизми, измамата се възпроизвежда в дейността на много неправителствени организации.

Ценностите, които проповядват тези два документа не са нищо повече от фалшиви лозунги, родени в главите на криминални съзнания и психопати, които идват, за да прикрият истинската същност на своите автори. Тази промоция на скандинавски ценноости идва от държави, в които телесното наказание и изоставянето на деца е било практика. Приказките за деца на скандинавската култура са изпълнени с тролове, гномове, вещици – срещу които стоят нашите -„Незабравка“, „Галената Богданка“, „Който не работи, не трябва да яде!“ , „Който прави добро-добро намира“ и естествено „Майчина сълза“.

Твърде много са неправителствените организации, желаещи да отнемат компетентностите и правата ни като биологични родители в отглеждането и възпитанието на децата и да ни превърнат в свои питомци. Когато говорим за социални служби – не бива да се заблуждаваме. Това съвсем не означава държавни структури с образовани и квалифицирани служители.

Не, не, не!

Точно там е най-силна „джендър идеологията“. Нали сме наясно всички, че правото за извършване на социални услуги ще бъде дадено именно на либерално-оформени субекти, за да не спъват прогресивните процеси.

Да оставим настрана Закона за закрила на детето и Закона за социалните услуги, защото там – в тях кусурите са безкрайно много и да надзърнем в Закона за концесиите!

Защо пък там, ще кажете?

Точно там е заровено кучето в чл.8 ал.3. Този текст казва, че: „С концесия за услуги може да се възлагат социални или други специфични услуги по приложение № 3. Когато част от услугите са социални или други специфични услуги по приложение № 3 и стойността им е по-голяма от стойността на останалите услуги, се прилагат правилата за социални или други специфични услуги по този закон.“ И разбира се това отваря възможност за няколко последици:

1. Социални услуги да бъдат предоставени за извършване на регистрирани в друга държава НПО.

2. Тези НПО сами да определят своите служители, без съобразяване с националните традиции и ценности на българския народ.

3. Техните устави да са определящите норми за правомощията им и критериите за персонала им.

4.Стабилитет на правомощията им до степен – държавен орган да се окаже некомпетентен да извърши проверка на дейността им или на дейността на техен служител и т.н, и т.н….

Т.е…….хубаво е, че ВКС определи, че полът има само биологичен смисъл и някаква лична сугестация не може да промени това в личните ни документи, но борбата „на парче“ с тези „либерални и джендър политики“ няма да е успешна ако само е насочена да ги догонва.

Позицията, която трябва да излиза като законодателна регулация и от парламента и от изпълнителната власт на България трябва да е категорично бранеща биологичното семейство, традиционните ни ценности и създаваща превантивни мерки СРЕЩУ дейността на тези НПО, които са се насочили към българските деца като хищници.

Инкриминирането на поведението на българските родители, при прилагането на възпитателна дейност е абсурдно и трябва да бъде преустановено. Символичните корекции на поведението на децата са право на възпитание на неговите родители.

Нито една норма, нито една институция не бива да генерализира концепцията за недосегаемост на „детето-цар“, защото това ще доведе до катастрофални последици – в семействата и в училищата. Това ще създаде насилници със собствено его и нереалистична представа за безгранични претенции, което на свой ред ще отвори проблемите, срещу които уж социалните служби, НПО и фалшивите ценности на Националната стратегия и Инстанбулската конвенция се борят. Това ще бъде спирала на вмешателство в личния и семейния живот на формални социално-маскирани субекти, които нямат институционален коректив в цялата тази законова и институционалната параноя.

Това е най-важната ни борба в парламента – децата да бъдат подкрепяни в биологичните си семейства.

Семействата да бъдат подкрепяни в отглеждането на децата си, а не в институции или от институционално легитимирани перверзници.

Трябва да бъдат ревизирани всички учебни програми и ИЗХВЪРЛЕНИ от там всички норвежки, скандинавски и прочее либерал-джендърски „проповеди“.

Това ще стане само с активни действия гласуване „ЗА“ малките партии и по този начин създаване на активна офанзива срещу „Продължаващите Промените“, „Да (бе да) България „…..по-нататък срещу всеки , който си харесате.

Ако все още смятате, че няма смисъл – поне си поиграйте с тях, ей така да тестваме системата, да им покажем съпротива и да им объркаме сметките!

Иначе ще проължават да не ни забелязват и както ние, така и децата ни ще сме само техния златния ресурс.

Ние сме № 7.

Българско Национално Обединение

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече