Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Петя Славова ли е истинската любовница на Миглена Тачева? Едрата юристка разделила банкерката с втория й съпруг

Лесбийският “брак” на бившата-бъдеща министърка със секретарката на “Феста” била параван за връзка със самaта собственичка

Афера за стотици милиони, разбито семейство, натиск върху магистрати и извратена лесбийска любов – така запознати с житие-битието на кандидат министърката Миглена Тачева описват връзката й със скандалната банкерка Петя Славова. От 2010 г. Тачева е изпълнителен директор на “Феста Холдинг” – една от най-големите компании за производство на вина и ракии у нас. Дружеството е тясно свързано с “Инвестбанк” – банката, която беше уличена в източване на крупни суми от депозити на частни лица и препирате на съмнителни арабски капитали на Ислямска държава. Учудващо повече от две десетилетия финансовата институция се измъква суха от съдебно преследване. Според злите езици, главна заслуга за комфорта на дружествата около Петя Славова има точно Миглена Тачева.

Като споменахме думата “езици” няма как да подминем твърденията с давност от 2001 г., свързващи атрактивната банкерка Славова с мъжествената бивша и може би настояща министърка. Първите месеци на “царското” управление заварват собственичката на поморийския Винпром в страстна незаконна връзка с тогавашния шеф на фонд “Земеделие” Асен Друмев. Достолепният господин обичал да се хвали, че госпожата всеки четвъртък му гостува за следобедна орална игра. Хвалбите за сексуалното й майсторство стигнали до Миглена Тачева, която по онова време е министър на правосъдието. Нахаканата лесбийка чевръсто пуснала пипала към Славова и за по-малко от месец двете се озовали в сатенения будоар на банкерката. От тогава датира и бурното развитие на управляваните от тея фирми, а проверяващите институции подминавали винпрома и банката като малка гара.

На Тачева се приписва вина за проваления втори брак на Петя Славова с банкера Светослав Радев. За параван министърката и настояща шефка във “Феста” завъртяла любов със секретарката си Светлана Янкова. Двете жени делят покрив и постеля, като прекарват заедно не само вечерите и почивните дни, твърди столичен вестник.
Денем те също са неразделни, защото работят на едно и също място. Неотдавна Тачева беше назначена за изпълнителен директор на “Феста холдинг”, а след това уреди с пост в компанията и половинката си Светлана Янкова, която се труди като секретарка.

Любовта между двете пламна в Министерството на правосъдието по времето, когато ведомството се управляваше от Тачева.


Тогава Светлана пак била секретарка на Миглена. “Бързо се харесаха и се отдадоха на страстта. Стараеха се да прикрият връзката си, но се разчу, че спят заедно, разказват служители от министерството. В началото всички мислели, че връзката им се изчерпвала само със секса. Оказало се, че това не е така, защото двете гледали сериозно на отношенията си и вече живеят като съпрузи. Двете дори се размечтали за дете. Миглена и Светлана избрали донор и лекар, който да извърши манипулация по оплождане ин витро. Късметът ги споходил веднага и секретарката заченала с първата процедура. Щастието на двойката не продължило дълго. Във втория месец на бременността 34-годишната жена пометнала и двете потънали в скръб. Ръка им подала бизнесдамата Петя Славова и извадила семейството от депресията с предложение за добре платена работа.

Източниик: Crimesbg.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече