Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

НЕ ОПИТВАЙТЕ! НЕ! НЕ ГО ПРАВЕТЕ!

Стъклото те кара да се чувстваш така, сякаш дори нямаш нужда от секс, защото когато го консумираш, изпитваш оргазъм, който трае много по-дълго от сексуалния оргазъм Никога не се уморяваш, не чувстваш умора, нито сън, нито глад, нито жажда, нито болка, нито тревоги.

Но цената, която плащате, е наистина твърде висока. Избереш ли го, трябва да се откажеш от всичко останало. Вашите приятели, вашият партньор, вашето семейство, вашите лични финанси, вашите прогресивно нарушени когнитивни способности, вашето здраве, вашата разумност, вашата воля, вашето физическо състояние, вашата способност да решавате, вашата СВОБОДА…

Цената е абсолютна самота и сив живот, свят, в който цветовете стават сиви, където звуците на музиката вече не събуждат нищо в теб. Нищо не те радва, нищо не те изпълва, нищо не те задоволява, защото освен това НИКОГА не е достатъчно.

Стъклото е капан, вълк, маскиран като Малката Качулка, и бавно ще изяде най-ценното нещо, което имаш в живота: ДУШАТА ТИ. И докато осъзнаеш и поискаш да се махнеш, ще е твърде късно, ще останеш зад онези невидими решетки, които сам си създал, правейки неща, които няма да те оставят да спиш нощем, защото за да си починеш няма по-добра възглавница от чиста конск Неразумност. И няма да го имаш, защото освен да нараняваш себе си, ще нараниш много тези, които обичаш най-много и които най-много те обичат, ще причиниш много болка. и ще се разхождате из странни места, ще се занимавате с хора, които не се интересуват от живота ви, само от парите или тялото ви.

И ще видиш с носталгия и терзание и болка, и вина и срам всичко онова, което обогатяваше живота ти и дава смисъл на дните ти и си загубил заради това. И ти ще бъдеш сама с него, ще го обичаш и ще го мразиш.. И когато решите да вземете живота си обратно, вече няма да можете да се освободите от оковите му.

Кристалът е най-добрият капан. Трябва да знаете.

И казвам това, защото навсякъде броят на стрелците и новите потребители расте от ден на ден. Не се увличайте от любопитството, не следвайте приятелите си или партньора си,ако те са в това..

НЕ СЕ ПРОБВАЙ! НЕ ГО ПРАВЕТЕ.

Колкото и труден да е животът ви, ценете това, което имате, то със сигурност струва много повече, отколкото си мислите.

И допуснал ли си грешката да стъпиш в този свят на страха, ПОТЪРСЕШ ПОМОЩ, защото просто няма да можеш да излезеш. Той няма да ти позволи да избягаш… НИКОГА.

Консумирайки я, вашата история може да завърши само по 3 начина: мъртъв, в затвора или в психиатрия. „

Чрез информативен диалог

От: Reyes Rodriguez информира

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече