Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Огнен ад! Туристи горят като на клада в хотел „Централ“! Собственикът е рецидивист в пожарите

Притежаваната от Красимир Георгиев бивша чалготека „Син Сити“ е подпалвана два пъти от „клошари“, сочи статистиката. Неофициално от посолството на Израел споделиха, че правят собствено разследване.

Пламналият при повече от странни обстоятелства х-л „Централ“ в столицата, където трагично загина чуждестранна гостенка, а други шестима туристи пострадаха сериозно, е поредната изгоряла сграда, стопанисвана от митичния бизнесмен Красимир Георгиев.

На 9 ноември м.г. огнените езици погълнаха за втори път емблематичния клуб „Син Сити“, върху който собственикът й Георгиев се гласял да строи кичозен затворен комплекс. През 2017 г. сградата със статут „паметник на културата“ отново бе опожарена, а вината удобно се прехвърли на „клошари“. Прийом, използван редовно от собствениците на архитектурни паметници, решили да получат право на строеж. Оперативни работници, пожелали анонимност споделиха, че подпалваческите „инциденти“ са запазена марка в обектите на Георгиев и не без основание подозират умисъл.

Изгорелият х-л „Централ“ се управлява от дружеството „Централ 52“, което освен едноименната сграда на бул. „Христо Ботев“ 52, стопанисва и х-л „Форум“ на бул. „Цар Борис III“ в София. Компанията е собственост на родения в Плевен Красимир Георгиев, сочен за ключова фигура в повечето далавери с общински терени в столицата и близък до друг не по-малко спорен предприемач с политически уклон, Орлин Алексиев, наричан до скроро „истинският кмет на София“.

Името на Георгиев попада под светлината на прожекторите многократно покрай бившата чалготека „Син Сити“, разположена на пл. „Възраждане“, в непосредствена близост до х-л „Централ“ и до еврейския дом на организацията „Шалом“. Най-вероятно по тази линия хотелиерът е договорил мощни групи от граждани на държавата Израел да отсядат в пламналия „Централ“. Според информация на МВР, част от обгазените при последния пожар също са израелци, което е обострило вниманието на посолството и по непотвърдена информация амбасадата е изискала частно разследване на инцидента, възникнал уж от незагасена цигара и зарядно за телефон.

Градски легенди свързват собственика на х-л „Централ“ с т.нар. генералско-ченгеджийски кръг, както и с лобито на Антоан Николов, благодарение на когото той завоюва позиции в София далеч преди звездата на Бойко Борисов да изгрее. Факт е, че още през далечната 2002 г., сградата на „Син Сити“ е била подготвяна за „приватизация“ специално за Красимир Георгиев и тогавашната управа услужливо отменя статута й на „Паметник на културата с национално значение“, за да може „нашето момче“ да се разпорежда свободно с нея.

Георгиев е в много тесни, дружески връзки с етрополския цигарен бизнесмен и ексдепутат Емил Димитров (Емо Ротманса), заедно с когото през 2012 г. учредяват дружеството „ЦСКА-Възраждане“, създадено за да „спасява ЦСКА от Гърнетата“ (които по онова време притежаваха отбора и бяха сочени като виновници за финансовия му колапс). Там Георгиев влиза точно чрез фирмата си „Централ 52“ и става съдружник с близкия до Цветан Цветанов хасковски винар (притежател на „Терра Тангра“) Емил Зайчев, както и с Васил Божков. През 2016 г. „ЦСКА-Възраждане“, начело с Христо Стоичков, стартира преговори по закупуването на ЦСКА с намерение да оздравят клуба, но везните натежават в полза на Гриша Ганчев. След неуспеха Божков дори излиза с „отворено писмо“ към феновете, и заедно с Емил Димитров (Ротманса) основават втородивизионния отбор ЦСКА.

Политиката също не е чужда на Георгиев, който по неведоми пътища е номиниран на второ място в кандидат-депутатската листа на ВМРО в 23-ти МИР-София на парламентарните избори през май 2013 г.

В светлината на тези обстоятелства не е чудно, че получава общински терен в жк Лагера, който превръща в паркинг на купения (или по-точно – приватизиран) от него х-л „Форум“ в столицата. Придобиването на бившия х-л Славия, по настоящем х-л „Форум“, е не по-малко скандално и ощетяващо общинската хазна. Според Георги Кадиев, обектът е продаден за нищожната сума от 1.3 млн. лв. при наличие на оценка за 4.1 млн. лв. Кадиев уточнява, че действието се извършва с решение на Столичния общински съвет от 16 май 2013, „маскирано“ под наименованието „процедура по реда на чл. 15, ал.3 и ал.5 от Закона за устройство на територията и чл. 36, ал.1, т. 2 от Закона за общинската собственост“. Зад това се крие скандално прехвърляне на 1470 кв. м. публична общинска собственост (част от която е предвидена за озеленяване), в частна общинска собственост, което позволява нейната продажба. Освен това се продават други 4195 кв.м. общинска собственост и се дава разрешение за надграждане на 2 етажа над хотела и 3 етажа над ресторанта към него, както и за строеж на нова сграда с площ 572 м2 и отделяне на 864 м2. Цената на всичко това според доклада на кмета на район „Красно село“ до СОС от 12 юли 2012 е 1 млн. лв., докато на 6 юли 2012г. „СофИнвест“ оценява стойността на продажбата на 4,1 млн. лв. Тази оценка никога не е докладвана на СОС, изтъква Кадиев, подчертавайки, че станалото е недопустимо ощетяване на общината с 3 млн. лв. В крайна сметка с решение на СОС от 16.05.2013г. имотът е продаден на „КГ Красимир Георгиев“ ЕООД за 1,3 млн. лв., а не за стойността от първата оценка на общинското предприятие „Софинвест“, която е с почти 3 милиона лева по-висока.

Но далаверата бледнее пред друга мегасделка на Георгиев с държавата. На 18 ноември 2018 г. правителството купува от него за нуждите на Държавната комисия по сигурността на информацията (ДКСИ) новопостроена сграда, наречена „Офис парк Централ“, на ул. „Козлодуй“ 4 (в близост до Сточна гара). Стойността на сделката е 25,4 млн.лв, плюс още 2,85 млн.лв. за допълнителни преустройства. Медиите тогава определят сделката за меко казано неизгодна и дори я наричат „правителствен чек“. Брокери също не виждат пазарна логика, тъй като цена от 1200-1300 евро на квадрат в тази част на София е необосновано висока. Любопитното е, че принципал на ДКСИ и инициатор на сделката е Красимир Каракачанов, който преди 7 години урежда адаша си Георгиев с кандидат-депутатско място. „Офис-парк Централ“ е с чиста площ 7000 кв.м и РЗП от 11 хил.кв.м., в цената от 25 410 926 лв е включено и ДДС-то. Сделката е сключена с посредничеството на компанията за управление на офис имоти MBL.

Източник: Crimesbg.com

310 Коментара
 1. Gbydrx казва

  buy sumatriptan 25mg without prescription brand sumatriptan 50mg buy levofloxacin

 2. Vibhfp казва

  ondansetron oral zofran over the counter aldactone 100mg generic

 3. Fsipob казва

  dutasteride uk buy avodart without a prescription ranitidine 300mg cost

 4. Jkdwqk казва

  buy zocor 10mg without prescription simvastatin brand buy generic valacyclovir over the counter

 5. Iuvihj казва

  order ampicillin sale buy acillin without a prescription cheap amoxil generic

 6. Wdqmxj казва

  buy proscar 5mg pills buy diflucan 200mg pills fluconazole 200mg ca

 7. Kfexcp казва

  buy ciprofloxacin 1000mg pill – order septra generic buy augmentin 375mg generic

 8. Ilgwrk казва

  ciprofloxacin pills – buy ethambutol generic order augmentin 1000mg online cheap

 9. Xcskkb казва

  brand flagyl – cefaclor 500mg cheap cheap azithromycin

 10. Ytdago казва

  ciplox uk – order ciplox 500 mg for sale erythromycin 250mg cost

 11. Fcegoc казва

  order valtrex for sale – order mebendazole acyclovir 800mg us

 12. Vqtwrd казва

  ivermectina 6mg – how to buy ceftin oral sumycin 250mg

 13. Gatrbq казва

  flagyl canada – cefaclor pills buy azithromycin 500mg online cheap

 14. Hegnko казва

  acillin cost buy penicillin for sale buy amoxicillin generic

 15. Hvggrx казва

  furosemide tablet – order atacand pill buy captopril pills for sale

 16. Fzrban казва

  buy glucophage pills for sale – order baycip online cheap order lincomycin 500mg without prescription

 17. Zkxtwm казва

  buy generic zidovudine 300 mg – buy rulide sale buy zyloprim cheap

 18. Bisrky казва

  purchase clozaril generic – altace 10mg over the counter order pepcid 40mg generic

 19. Kcryrd казва

  how to get seroquel without a prescription – buy generic seroquel for sale purchase eskalith pills

 20. Rjndev казва

  anafranil 50mg cost – imipramine 25mg for sale brand sinequan 25mg

 21. Mzigyq казва

  atarax without prescription – order prozac 20mg for sale amitriptyline 25mg sale

 22. Mczbdz казва

  order amoxil online cheap – cephalexin 500mg cost cipro 1000mg over the counter

 23. Lzrgul казва

  buy augmentin without a prescription – ampicillin antibiotic baycip over the counter

 24. Mwialn казва

  clindamycin brand – monodox over the counter chloramphenicol us

 25. Fobsfd казва

  purchase zithromax generic – ofloxacin 400mg us buy ciplox 500mg sale

 26. Wpjhhh казва

  stromectol uk – order eryc generic cefaclor buy online

 27. Drztql казва

  albuterol 2mg without prescription – fluticasone for sale theo-24 Cr 400mg pills

 28. Zqgxuf казва

  buy desloratadine 5mg without prescription – albuterol 2mg ca purchase ventolin pill

 29. Hdpufi казва

  buy depo-medrol uk – buy methylprednisolone tablets order azelastine 10 ml online

 30. Mjygss казва

  micronase price – buy glyburide 5mg for sale order dapagliflozin 10mg online

 31. Hlmidp казва

  pill repaglinide 2mg – repaglinide price jardiance where to buy

 32. Floydjinna казва

  mexico drug stores pharmacies: mexico pharmacy – buying prescription drugs in mexico

 33. Nbiezj казва

  glucophage 1000mg sale – order acarbose order precose 25mg for sale

 34. WilliamScess казва

  top online pharmacy india https://indiaph24.store/# india pharmacy
  india online pharmacy

 35. Xqeptu казва

  terbinafine order online – buy grifulvin v pills for sale buy grifulvin v generic

 36. Oqjxou казва

  rybelsus 14mg brand – order DDAVP without prescription how to buy DDAVP

 37. Evneup казва

  nizoral online – buy butenafine generic sporanox 100 mg oral

 38. RickyJab казва

  pharmacies in mexico that ship to usa cheapest mexico drugs reputable mexican pharmacies online

 39. Pedroevica казва

  mexico pharmacies prescription drugs: Online Pharmacies in Mexico – mexican mail order pharmacies

 40. Marcellic казва

  http://canadaph24.pro/# my canadian pharmacy rx

 41. MichaelDeali казва

  https://canadaph24.pro/# canadian pharmacy meds

 42. RickyJab казва

  the canadian pharmacy canadian pharmacies pet meds without vet prescription canada

 43. Davidcon казва

  buy lisinopril 5mg lisinopril 40 mg lisinopril 30

 44. WilliamFoomo казва

  https://lisinopril.network/# lisinopril prinivil zestril

 45. Randallcen казва

  purchase cipro: ciprofloxacin – ciprofloxacin mail online

 46. Davidcon казва

  order generic propecia without rx order cheap propecia no prescription propecia without rx

 47. WilliamFoomo казва
 48. Aaunks казва

  famciclovir online – order zovirax online how to get valaciclovir without a prescription

 49. Davidcon казва

  cipro pharmacy antibiotics cipro ciprofloxacin 500 mg tablet price

 50. Randallcen казва

  purchase cytotec: Abortion pills online – Cytotec 200mcg price

 51. RonaldSes казва

  https://finasteride.store/# cheap propecia without a prescription

 52. WilliamFoomo казва

  https://ciprofloxacin.tech/# buy cipro online canada

 53. Davidcon казва

  cost cheap propecia pill get cheap propecia tablets cost of cheap propecia online

 54. Randallcen казва

  purchase lisinopril 40 mg: lisinopril pill – zestril cost price

 55. Quuzxt казва

  buy digoxin paypal – purchase dipyridamole without prescription buy lasix 100mg for sale

 56. WilliamFoomo казва

  http://cytotec.club/# Abortion pills online

 57. RonaldSes казва

  http://ciprofloxacin.tech/# buy cipro online canada

 58. Randallcen казва

  buy cytotec: buy cytotec in usa – Abortion pills online

 59. Davidcon казва

  nolvadex only pct does tamoxifen cause menopause tamoxifen rash pictures

 60. WilliamFoomo казва

  http://cytotec.club/# buy cytotec online

 61. Randallcen казва

  lisinopril mexico: zestril 5mg – buy lisinopril 20 mg without a prescription

 62. Davidcon казва

  ciprofloxacin over the counter antibiotics cipro ciprofloxacin generic price

 63. WilliamFoomo казва

  http://ciprofloxacin.tech/# buy cipro cheap

 64. Randallcen казва

  get generic propecia tablets: buy propecia without rx – buy propecia without a prescription

 65. Davidcon казва

  liquid tamoxifen buy nolvadex online liquid tamoxifen

 66. RonaldSes казва

  http://ciprofloxacin.tech/# ciprofloxacin order online

 67. WilliamFoomo казва

  https://nolvadex.life/# common side effects of tamoxifen

 68. Davidcon казва

  purchase cipro ciprofloxacin generic price where can i buy cipro online

 69. Randallcen казва

  buy cheap propecia tablets: get generic propecia without dr prescription – cost of cheap propecia now

 70. WilliamFoomo казва

  https://lisinopril.network/# rx drug lisinopril

 71. Davidcon казва

  nolvadex side effects tamoxifen endometriosis nolvadex estrogen blocker

 72. Randallcen казва

  lisinopril 1 mg tablet: buy lisinopril online india – average cost of lisinopril

 73. WilliamFoomo казва

  http://lisinopril.network/# zestril discount

 74. RonaldSes казва

  http://cytotec.club/# order cytotec online

 75. Davidcon казва

  zestoretic cost lisinopril uk order cheap lisinopril

 76. Gfothx казва

  order hydrochlorothiazide generic – plendil for sale cheap bisoprolol

 77. Randallcen казва

  tamoxifen dose: tamoxifen menopause – tamoxifen warning

 78. WilliamFoomo казва

  https://finasteride.store/# buying generic propecia no prescription

 79. Davidcon казва

  lisinopril tablets india zestril 10 mg tablet lisinopril in india

 80. Randallcen казва

  propecia prices: cost of cheap propecia without insurance – order cheap propecia pills

 81. Davidcon казва

  40 mg lisinopril for sale lisinopril medication generic lisinopril prices

 82. WilliamFoomo казва

  https://cytotec.club/# Abortion pills online

 83. RonaldSes казва

  http://finasteride.store/# cost generic propecia

 84. Nocwql казва

  metoprolol for sale online – purchase metoprolol without prescription buy nifedipine 30mg pill

 85. Randallcen казва

  generic propecia without a prescription: cost of propecia tablets – get generic propecia online

 86. Elmerelala казва

  sildenafil oral jelly 100mg kamagra kamagra sildenafil oral jelly 100mg kamagra

 87. CharlesHom казва

  https://cenforce.pro/# Cenforce 100mg tablets for sale

 88. JamesWex казва

  Vardenafil buy online: Levitra 10 mg best price – Vardenafil online prescription

 89. GeorgePam казва

  Purchase Cenforce Online: Buy Cenforce 100mg Online – Cenforce 100mg tablets for sale

 90. Elmerelala казва

  Cenforce 100mg tablets for sale cenforce.pro cenforce.pro

 91. CharlesHom казва
 92. DavidSwill казва

  http://levitrav.store/# Levitra 20 mg for sale

 93. JamesWex казва

  order cenforce: cheapest cenforce – buy cenforce

 94. Elmerelala казва

  п»їkamagra kamagra pills super kamagra

 95. CharlesHom казва

  https://cenforce.pro/# Cenforce 100mg tablets for sale

 96. TylerVot казва

  https://kamagra.win/# buy kamagra online usa

 97. JamesWex казва

  Kamagra tablets: kamagra.win – Kamagra tablets

 98. Elmerelala казва

  Cialis 20mg price Cialis 20mg price in USA buy cialis pill

 99. GeorgePam казва

  Buy Tadalafil 5mg: buy cialis overseas – Buy Cialis online

 100. Ajcoly казва

  buy nitroglycerin medication – buy diovan 160mg buy diovan 80mg for sale

 101. CharlesHom казва

  http://levitrav.store/# Buy Vardenafil 20mg online

 102. Elmerelala казва

  Kamagra 100mg kamagra oral jelly Kamagra 100mg price

 103. JamesWex казва

  buy cialis pill: Generic Cialis without a doctor prescription – Tadalafil Tablet

 104. DavidSwill казва

  https://cenforce.pro/# Buy Cenforce 100mg Online

 105. CharlesHom казва

  https://kamagra.win/# buy Kamagra

 106. Elmerelala казва

  Buy Tadalafil 10mg Buy Cialis online Buy Cialis online

 107. JamesWex казва

  Levitra generic best price: Levitra 20mg price – Vardenafil online prescription

 108. Elmerelala казва

  Buy Cenforce 100mg Online Purchase Cenforce Online Cenforce 150 mg online

 109. CharlesHom казва

  http://viagras.online/# Cheapest Sildenafil online

 110. Daviddob казва

  prescription meds from canada buying prescription drugs online from canada online no prescription pharmacy

 111. Felipelobia казва

  https://pharmnoprescription.icu/# online canadian pharmacy no prescription

 112. Donaldcycle казва

  reputable indian pharmacies: reputable indian online pharmacy – pharmacy website india

 113. Williamzer казва

  the canadian pharmacy: canadian pharmacy no rx needed – legit canadian pharmacy

 114. Donaldbon казва

  medication from mexico pharmacy: medication from mexico pharmacy – buying prescription drugs in mexico

 115. Jeromehax казва

  http://pharmworld.store/# mail order prescription drugs from canada

 116. Daviddob казва

  best india pharmacy mail order pharmacy india cheapest online pharmacy india

 117. Felipelobia казва

  https://pharmmexico.online/# п»їbest mexican online pharmacies

 118. Williamzer казва

  online pharmacy no prescription: pharm world – prescription free canadian pharmacy

 119. Daviddob казва

  india online pharmacy online pharmacy india top 10 pharmacies in india

 120. Felipelobia казва

  https://pharmnoprescription.icu/# order prescription from canada

 121. Donaldbon казва

  prescription drugs canada: overseas online pharmacy-no prescription – canadian prescription

 122. Daviddob казва

  indian pharmacies safe buy medicines online in india best online pharmacy india

 123. Felipelobia казва

  http://pharmmexico.online/# mexico drug stores pharmacies

 124. Donaldcycle казва

  mexican rx online: medication from mexico pharmacy – mexican drugstore online

 125. Daviddob казва

  buying from online mexican pharmacy pharmacies in mexico that ship to usa mexican pharmacy

 126. Williamzer казва

  best online pharmacies in mexico: medicine in mexico pharmacies – best online pharmacies in mexico

 127. Felipelobia казва

  http://pharmindia.online/# best india pharmacy

 128. Daviddob казва

  india online pharmacy indian pharmacy best india pharmacy

 129. Williamzer казва

  best online pharmacy that does not require a prescription in india: buy prescription drugs without a prescription – no prescription needed pharmacy

 130. Donaldbon казва

  online shopping pharmacy india: best india pharmacy – top 10 online pharmacy in india

 131. Bupsoi казва

  crestor pills halt – pravachol image caduet pills nine

 132. Felipelobia казва

  http://pharmnoprescription.icu/# canadian drugs no prescription

 133. Williamzer казва

  best mexican online pharmacies: buying prescription drugs in mexico – buying from online mexican pharmacy

 134. Daviddob казва

  buy prescription drugs on line online canadian pharmacy no prescription canada prescription online

 135. BillyNen казва

  https://prednisoned.online/# prednisone no rx

 136. HenryFug казва

  amoxicillin 500mg without prescription: buy amoxil – amoxicillin 500mg capsules uk

 137. Marvinhib казва

  buy amoxicillin 500mg capsules uk amoxicillin pills 500 mg amoxicillin 825 mg

 138. RichardPhago казва

  how to get prednisone without a prescription: 40 mg prednisone pill – prednisone pharmacy

 139. CharlesRum казва

  zithromax for sale usa: zithromax for sale usa – zithromax capsules price

 140. BillyNen казва

  https://gabapentinneurontin.pro/# neurontin brand name in india

 141. Pmgins казва

  zocor punch – fenofibrate fourth atorvastatin danger

 142. HenryFug казва

  where to buy zithromax in canada: can you buy zithromax over the counter – zithromax 500 mg lowest price pharmacy online

 143. RichardPhago казва

  doxycycline mono: doxycycline 200 mg – doxycycline 100mg online

 144. HenryFug казва

  how much is neurontin: neurontin 300 mg price in india – neurontin 1200 mg

 145. CharlesRum казва

  buy neurontin canadian pharmacy: neurontin 100 mg cost – neurontin 800

 146. Marvinhib казва

  amoxicillin 250 mg price in india amoxicillin 500mg tablets price in india amoxicillin 500mg cost

 147. HenryFug казва

  amoxicillin 500 mg tablet: amoxicillin brand name – buy amoxil

 148. BillyNen казва

  http://zithromaxa.store/# order zithromax without prescription

 149. Marvinhib казва

  where can i get doxycycline buy doxycycline hyclate 100mg without a rx order doxycycline

 150. HenryFug казва

  generic zithromax india: buy zithromax – zithromax 500 price

 151. BillyNen казва

  http://doxycyclinea.online/# order doxycycline online

 152. RichardPhago казва

  buy amoxil: where to buy amoxicillin 500mg – how to get amoxicillin

 153. Marvinhib казва

  buy zithromax without presc zithromax 250 mg zithromax prescription in canada

 154. CharlesRum казва

  where can i buy amoxicillin online: amoxicillin 50 mg tablets – buy amoxicillin without prescription

 155. HenryFug казва

  vibramycin 100 mg: doxycycline 100mg price – doxycycline medication

 156. Rwrarh казва

  viagra professional fur – buy viagra professional dig levitra oral jelly too

 157. Marvinhib казва

  zithromax online australia buy azithromycin zithromax how much is zithromax 250 mg

 158. BillyNen казва

  http://doxycyclinea.online/# doxycycline pills

 159. HenryFug казва

  generic amoxicillin online: amoxicillin 500 mg – amoxicillin generic

 160. Marvinhib казва

  doxycycline tablets doxycycline mono doxycycline

 161. BillyNen казва

  http://zithromaxa.store/# order zithromax over the counter

 162. RichardPhago казва

  neurontin 300mg: neurontin 800mg – neurontin drug

 163. HenryFug казва

  ordering neurontin online: cost of brand name neurontin – neurontin tablets 100mg

 164. Marvinhib казва

  neurontin 500 mg tablet discount neurontin neurontin capsules 100mg

 165. BillyNen казва

  https://amoxila.pro/# amoxacillian without a percription

 166. CharlesRum казва

  can you buy prednisone: prednisone 20 – prednisone 4 mg daily

 167. HenryFug казва

  prednisone 20 mg purchase: prednisone 21 pack – 80 mg prednisone daily

 168. Marvinhib казва

  zithromax cost australia zithromax 250mg zithromax cost uk

 169. BillyNen казва

  http://amoxila.pro/# where to buy amoxicillin pharmacy

 170. HenryFug казва

  zithromax: zithromax prescription online – zithromax 600 mg tablets

 171. Marvinhib казва

  zithromax 1000 mg online zithromax 250 buy zithromax online fast shipping

 172. BillyNen казва

  https://gabapentinneurontin.pro/# neurontin prescription coupon

 173. RichardPhago казва

  doxycycline 100mg dogs: buy doxycycline cheap – doxycycline 100mg online

 174. HenryFug казва

  zithromax antibiotic: zithromax tablets – purchase zithromax z-pak

 175. CharlesRum казва

  buy doxycycline for dogs: doxycycline without a prescription – doxycycline vibramycin

 176. Kpikhl казва

  priligy arch – levitra with dapoxetine behold cialis with dapoxetine downward

 177. Marvinhib казва

  how much is generic neurontin gabapentin medication neurontin 400 mg

 178. BillyNen казва

  https://amoxila.pro/# prescription for amoxicillin

 179. HenryFug казва

  doxycycline monohydrate: buy doxycycline – 100mg doxycycline

 180. Marvinhib казва

  amoxicillin price without insurance buy amoxicillin online cheap buy amoxicillin online cheap

 181. BillyNen казва

  http://doxycyclinea.online/# order doxycycline

 182. HenryFug казва

  doxycycline 100mg online: buy doxycycline online without prescription – doxycycline generic

 183. Marvinhib казва

  doxycycline generic order doxycycline online doxycycline generic

 184. RichardPhago казва

  can you buy amoxicillin uk: amoxicillin medicine – amoxicillin script

 185. BillyNen казва

  https://prednisoned.online/# buy prednisone online australia

 186. Uwedwz казва

  cenforce public – tadacip pills look brand viagra online chew

 187. HenryFug казва

  generic prednisone for sale: purchase prednisone from india – prednisone 54

 188. Marvinhib казва

  neurontin drug brand name neurontin neurontin canada online

 189. BillyNen казва

  http://amoxila.pro/# amoxicillin price without insurance

 190. HenryFug казва

  buy amoxicillin 500mg canada: order amoxicillin no prescription – amoxicillin 500mg buy online canada

 191. Marvinhib казва

  prednisone 20mg online without prescription 10mg prednisone daily prednisone without prescription 10mg

 192. RichardPhago казва

  neurontin tablets: generic gabapentin – neurontin 300 mg caps

 193. BillyNen казва

  http://prednisoned.online/# over the counter prednisone pills

 194. HenryFug казва

  buy doxycycline online 270 tabs: doxycycline 100mg capsules – doxycycline order online

 195. CharlesRum казва

  cost of amoxicillin: amoxicillin price canada – amoxicillin canada price

 196. Marvinhib казва

  canada pharmacy prednisone 54 prednisone prednisone 10 mg tablet cost

 197. BillyNen казва

  http://zithromaxa.store/# purchase zithromax online

 198. HenryFug казва

  generic zithromax online paypal: zithromax 500mg – where can i get zithromax over the counter

 199. Marvinhib казва

  rexall pharmacy amoxicillin 500mg amoxicillin 800 mg price amoxicillin 500mg capsules

 200. ManuelMoown казва

  mexican pharmacy mexican pharmacy medication from mexico pharmacy

 201. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.shop/# mexico pharmacies prescription drugs

 202. Lcgwwr казва

  brand cialis lose – tadora pocket penisole stop

 203. Robertmog казва

  mexican rx online: medicine in mexico pharmacies – mexican drugstore online

 204. Albertpexia казва

  mexican online pharmacies prescription drugs: buying from online mexican pharmacy – mexico drug stores pharmacies

 205. ManuelMoown казва

  mexican mail order pharmacies pharmacies in mexico that ship to usa mexican drugstore online

 206. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.shop/# reputable mexican pharmacies online

 207. KennethIodit казва

  https://mexicanpharmacy1st.shop/# mexican border pharmacies shipping to usa

 208. Robertmog казва

  mexico pharmacy: mexican pharmaceuticals online – medication from mexico pharmacy

 209. ThomasreD казва

  buying prescription drugs in mexico online: mexico pharmacies prescription drugs – purple pharmacy mexico price list

 210. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.shop/# purple pharmacy mexico price list

 211. Robertmog казва

  mexican drugstore online: purple pharmacy mexico price list – mexican rx online

 212. Albertpexia казва

  mexico drug stores pharmacies: medicine in mexico pharmacies – buying prescription drugs in mexico

 213. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.com/# mexican online pharmacies prescription drugs

 214. Robertmog казва

  mexico drug stores pharmacies: mexico pharmacy – best mexican online pharmacies

 215. KennethIodit казва

  http://mexicanpharmacy1st.com/# pharmacies in mexico that ship to usa

 216. Williamsog казва

  http://mexicanpharmacy1st.com/# medication from mexico pharmacy

 217. ManuelMoown казва

  buying prescription drugs in mexico buying from online mexican pharmacy mexican drugstore online

 218. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.shop/# mexican online pharmacies prescription drugs

 219. ManuelMoown казва

  medicine in mexico pharmacies medicine in mexico pharmacies best online pharmacies in mexico

 220. Robertmog казва

  mexico drug stores pharmacies: mexico pharmacy – mexican online pharmacies prescription drugs

 221. Qypewj казва

  cialis soft tabs trouble – valif online dull viagra oral jelly online refer

 222. Albertpexia казва

  mexico drug stores pharmacies: mexican online pharmacies prescription drugs – medicine in mexico pharmacies

 223. Williamsog казва
 224. ManuelMoown казва

  mexican border pharmacies shipping to usa buying from online mexican pharmacy purple pharmacy mexico price list

 225. Robertmog казва

  mexico pharmacy: mexico pharmacies prescription drugs – mexico pharmacy

 226. KennethIodit казва

  https://mexicanpharmacy1st.com/# mexican border pharmacies shipping to usa

 227. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.com/# medication from mexico pharmacy

 228. ManuelMoown казва

  mexico pharmacy п»їbest mexican online pharmacies mexican mail order pharmacies

 229. Robertmog казва

  best mexican online pharmacies: buying from online mexican pharmacy – mexico pharmacy

 230. Ioabjr казва

  brand cialis fur – zhewitra cold penisole kindness

 231. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.com/# mexican online pharmacies prescription drugs

 232. ManuelMoown казва

  mexico drug stores pharmacies mexico drug stores pharmacies best online pharmacies in mexico

 233. Robertmog казва

  best online pharmacies in mexico: mexico drug stores pharmacies – best mexican online pharmacies

 234. Albertpexia казва

  mexico drug stores pharmacies: mexican mail order pharmacies – medication from mexico pharmacy

 235. Thomaspaink казва

  lisinopril 40 mg best price: lisinopril 20 25 mg tab – lisinopril 10 mg tablets price

 236. Marvinneose казва

  neurontin mexico neurontin 200 mg price gabapentin

 237. Jamesfonry казва

  http://propeciaf.online/# buying cheap propecia without prescription

 238. Robertarord казва
 239. RobertNeW казва

  how to buy generic clomid: can i get generic clomid price – how to get generic clomid without dr prescription

 240. Marvinneose казва

  neurontin 600 mg cost gabapentin generic buy neurontin canadian pharmacy

 241. Thomaspaink казва

  cost of neurontin 600 mg: how much is neurontin pills – neurontin cream

 242. Marvinneose казва

  can i buy clomid without a prescription clomid prices how can i get cheap clomid

 243. Thomaspaink казва

  generic lisinopril 40 mg: order lisinopril 10 mg – lisinopril 20 mg price

 244. Robertarord казва

  https://lisinopril.club/# lisinopril 80mg tablet

 245. Marvinneose казва

  lisinopril pill 5 mg purchase lisinopril lisinopril brand

 246. Thomaspaink казва

  clomid pill: where to get generic clomid pills – how to buy cheap clomid

 247. Jamesfonry казва

  http://gabapentin.club/# neurontin 200

 248. Marvinneose казва

  over the counter lisinopril lisinopril 20mg tablets п»їbuy lisinopril 10 mg uk

 249. Thomaspaink казва

  zestril lisinopril: lisinopril 80mg – zestril 40 mg tablet

 250. Jamesfonry казва

  https://cytotec.xyz/# order cytotec online

 251. RobertNeW казва

  lisinopril 20mg online: lisinopril 3.125 – lisinopril 10 mg pill

 252. Marvinneose казва

  neurontin 400 mg capsule buy generic neurontin online neurontin 600 mg price

 253. Rwuvau казва

  cialis soft tabs black – levitra soft online white viagra oral jelly machine

 254. Thomaspaink казва

  buying propecia tablets: order propecia without a prescription – cost of propecia without dr prescription

 255. Jamesfonry казва

  https://propeciaf.online/# get propecia without a prescription

 256. Robertarord казва

  https://lisinopril.club/# lisinopril online without a prescription

 257. Marvinneose казва

  buy cytotec pills online cheap buy misoprostol over the counter cytotec buy online usa

 258. Jamesfonry казва

  https://propeciaf.online/# buy propecia pill

 259. Thomaspaink казва

  how can i get generic clomid without insurance: how to buy generic clomid without rx – can i get clomid

 260. Marvinneose казва

  cheap neurontin neurontin 100 mg capsule neurontin 300 mg mexico

 261. Thomaspaink казва

  buy misoprostol over the counter: buy cytotec over the counter – buy cytotec over the counter

 262. Thomaspaink казва

  cytotec online: buy cytotec in usa – п»їcytotec pills online

 263. Robertarord казва

  http://gabapentin.club/# neurontin online pharmacy

 264. RobertNeW казва

  get propecia without a prescription: cost propecia no prescription – get cheap propecia without dr prescription

 265. JimmieIgnix казва

  https://cheapestcanada.shop/# my canadian pharmacy rx

 266. Stevencig казва

  https://36and6health.shop/# canadian pharmacy no prescription

 267. Charleshek казва

  canadian pharmacies online cheapestcanada.com my canadian pharmacy

 268. TerryDob казва

  canadian online pharmacy: cheapestcanada.com – canadian pharmacy online

 269. Stevencig казва

  https://36and6health.com/# canada pharmacy coupon

 270. JimmieIgnix казва

  https://cheapestcanada.com/# canadian online pharmacy

 271. Stevencig казва

  https://cheapestandfast.com/# order prescription drugs online without doctor

 272. Charleshek казва

  www canadianonlinepharmacy canada drugs online review canadian pharmacy no rx needed

 273. Stevencig казва
 274. JimmieIgnix казва

  http://cheapestandfast.com/# canadian prescription

 275. Stevencig казва

  https://cheapestmexico.shop/# mexican pharmaceuticals online

 276. TerryDob казва

  buying prescription drugs online canada: buy meds online without prescription – best website to buy prescription drugs

 277. Stevencig казва

  https://cheapestandfast.com/# buy medications online without prescription

 278. Charleshek казва

  prescription online canada cheapest & fast pharmacy online pharmacies no prescription

 279. JimmieIgnix казва

  https://cheapestandfast.shop/# online doctor prescription canada

 280. Hzjwkm казва

  cenforce rate – tadalis pills post brand viagra pills upstairs

 281. Stevencig казва

  https://cheapestindia.shop/# pharmacy website india

 282. TerryDob казва

  pharmacies in mexico that ship to usa: п»їbest mexican online pharmacies – п»їbest mexican online pharmacies

 283. Stevencig казва

  https://cheapestcanada.com/# onlinecanadianpharmacy 24

 284. Williamker казва

  farmacia online envГ­o gratis: farmacias online seguras – farmacias online seguras

 285. RobertVal казва

  Farmacie on line spedizione gratuita Farmacie online sicure farmaci senza ricetta elenco

 286. RalphCrula казва

  farmacia online 24 horas: farmacias online seguras – п»їfarmacia online espaГ±a

 287. AntoniaMeste казва

  pharmacie en ligne pas cher: pharmacie en ligne france pas cher РAchat m̩dicament en ligne fiable

 288. Williamker казва

  farmacia online barata: farmacia online barata y fiable – п»їfarmacia online espaГ±a

 289. RobertVal казва

  medikament ohne rezept notfall online apotheke preisvergleich internet apotheke

 290. AntoniaMeste казва

  farmacia online 24 horas: farmacia online envío gratis – farmacia online madrid

 291. RobertVal казва

  online apotheke preisvergleich medikament ohne rezept notfall online apotheke

 292. Williamker казва

  online apotheke gГјnstig: internet apotheke – europa apotheke

 293. Donaldgroke казва

  medikamente rezeptfrei: gГјnstigste online apotheke – europa apotheke

 294. Sjtwry казва

  acne treatment rank – acne medication cunning acne medication grab

 295. AntoniaMeste казва

  medikament ohne rezept notfall: online apotheke günstig – beste online-apotheke ohne rezept

 296. VernonVog казва

  http://eufarmacieonline.com/# acquisto farmaci con ricetta

 297. RalphCrula казва

  gГјnstige online apotheke: gГјnstige online apotheke – medikamente rezeptfrei

 298. RobertVal казва

  trouver un mГ©dicament en pharmacie pharmacie en ligne sans ordonnance Pharmacie Internationale en ligne

 299. Williamker казва

  acquistare farmaci senza ricetta: farmacie online sicure – acquisto farmaci con ricetta

 300. AntoniaMeste казва

  farmacias online baratas: farmacias direct – farmacias direct

 301. RobertVal казва

  п»їfarmacia online espaГ±a farmacias online seguras farmacia online barata

 302. Williamker казва

  pharmacie en ligne france livraison belgique: pharmacie en ligne livraison europe – pharmacie en ligne fiable

 303. Vsfeqj казва

  asthma medication park – asthma medication rub asthma treatment article

 304. AntoniaMeste казва

  Farmacia online più conveniente: farmacie online affidabili – Farmacia online più conveniente

 305. RobertVal казва

  farmacie online autorizzate elenco farmacia online piГ№ conveniente acquistare farmaci senza ricetta

 306. Williamker казва

  online apotheke: medikamente rezeptfrei – apotheke online

 307. AntoniaMeste казва

  top farmacia online: farmacia online più conveniente – acquisto farmaci con ricetta

 308. VernonVog казва

  http://eufarmacieonline.com/# Farmacia online piГ№ conveniente

 309. RalphCrula казва

  online apotheke gГјnstig: apotheke online – internet apotheke

 310. Donaldgroke казва

  online apotheke rezept: internet apotheke – gГјnstige online apotheke

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече