Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Защо ни лъжат ? Защото могат

Истината е като лъв, няма нужда някой да я защитава. Пуснете я на свобода и тя сама ще защитава себе си.

Пропагандата за Ковид минава безпроблемно защото българският народ умишлено е държан на това ниско образователно ниво, за да може да възприема само и единствено официалната версия за „вируса“, а да не може да се досети, че същите симптоми могат да се предизвикат и с нано-частици или по други начини. Българското общество (в това число и лекарите) целенасочено са индоктринирани да „вярват“ на вирусната етиология на заболяванията, напълно игнорирайки вероятността за използване на нано-аерозолно оръжие, което да предизвиква „заразяването с нов щам и нова вълна вълна“. Всъщост съвсем малка част от българите изобщо са запознати със съществуването на подобно оръжие и с възможностите за предизвикване на всякакви симптоми у населението. От десетилетия бавно и методичо чрез филми, „новини“ и други „информационни канали“ на българския народ се внушават идеите за „вирусна пландемия, която поразява света“.

Българският народ съвсем умишлено е държан в неведение за електромагнитната функция на ДНК – за да не може да се досети какво всъщност се краде с тези „тестове“. В училищата се преподават само основни факти за ДНК – че е носител на генетична информация, че кодира протеини и че „служи за клониране“.  Почти не се разглеждат научните данни за излъчването на био-фотони.
Българският народ съвсем умишлено е държан в неведение за реалните цели и функции на Суперкомпютъра и 5 джи системата за дигитален контрол. Голяма част от българите все още се заблуждават, че 5G е „бърз инттернет, който ще може да поддържа голям брой устройства“, като не се досещат че под термина „устройства“ се има предвид „дигитално контролирани хора“.

Най-гадното от цялата Ковид-измама е, че видях с очите си колко голям е % на българите, които нямат критично мислене и са готови да повярват на всякаква „информация“, стига тя да идва от „медиите“. Същите тези „медии“, които им казваха, че Сталин е слънце (дори Варна няколко години е носила името на Сталин). После се оказа, че Сталин не бил чак такова „слънце“. Същите тези „медии“ ги лъжеха, че хора са стъпили на луната. После се оказа, че на луната не може да стъпи жив човек и да бъде върнат невредим на Земята, тъй като около Земята има радиокативен пояс, наречен пояс на Ван Алан. После същите тези „медии“ ги лъгаха че имало оръжия за масово поразяване в Ирак и затова се налага да бъде нападнат. Е, после се оказа, че нямало оръжия за масово празяване, и че целият цирк с 9/11 бил с цел да се въведе био-метричен контрол над населението, но нищо, карай да върви.

Уникалното в случая е, че тези хора се хващат винаги в един и същ капан, като че ли искат да бъдат излъгани. Жадно поглъщат всякаква негативна бълвоч, която произлиза от „медиите“. Като че ли имат нужда да бъдат плашени с Торбалан, с терористи, с войни и вируси. Дори нещо повече: те имат нужда някой да „се грижи за тях“, да ги спасява, да поема отговорност за тяхното здраве, да ги тества, да ги ваксинира, да им слага маски на устата, да им казва „Господине, вдигнете си маската!“. Масоните казват, че ако искаш да поробиш един човек/народ, най-лесният начин е да му отнемеш отговорността за самия него.

Защо повечето хора продължават да вярват на медии, които доказно са ги лъгали толкова много пъти и то винаги в техен ущърб? Преди Ковид-истерията аз се заблуждавах, че поне 50% от българите са разумни, здравомислещи хора и имат критично мислене. Но после излязох на улицата и видях колко от тях нагризкаха наглата пропаганда с Ковид „вируса“ без да мислят критично; безропотно изпълняваха всякави „мерки“ – маски, шлемове, ДНК тестове, инжектираха си разтвори, за чието съдържание не знаят НИЩО (абсолютно нищо не знаят за графен оксида, нито за SPIONs!), карантии, принудителни затваряния в къщите, принудителни затваряния на бизнеси, КПП-та, проверки с инфраред „термометър“ (скенер), долепен до челото, незаконни проверки на здравните им данни със сертификати … за да имат право да пият кафе в заведения … и какво ли още не!
Смешно е, че същите тези хора, които подробно проверяват дали в храните им се съдържат Е-та, доверчиво си инжектират липидни нано-частици, иРНК и графен оксид, без дори да са наясно какво е това вещество? Дори не се интересуват, че нано-частиците в комбинация с иРНК е метод за генно редактиране, наречен магнетофакция и че този метод за генно редактиране е забранен за прилагане върху живи хора.
Истината е, че никой от тези българи не е виждал „вируса“ per se. До този момент вирусен изолат не е открит в никоя от лабораториите в нито една държава, въпреки че Съдът в много държави задължи здравните мнистерства да покажат данни за наличен вирусен изолат. Такъв и досега няма. Тодор Кантарджиев написа в официално писмо, че вирусен изолат НЕ е открит в България. До този момент не е ясно дали причинителят на Ковид е „вирус“ или нано-частица, разпространявана с нано-аерозоли, от която няма да ви предпазят нито маски, нито ваксини. А „тестовете“ не са тестове за „вирус“, а с тях се краде ДНК за дигтален контрол. Дори Еманюел Макрон го разбра този факт и затова отказва да дава ПСР тест в Русия за да не му откраднат ДНК.
Интересно как така никой не забеляза, че „тестовете“ показват или кой не е носител на „вируса“ (здрав е) или кой го е „изкарал“ (тоест имал бил анти-тела) – тоест и при двата случая преминавате. Тоест целта на целия цирк е да ви направят „тестове“, няма значение дали имате вируса или го нямате. Не ви ли се вижда нелогично? За какво са тези „тестове“  тогава? Накратко – трябва им достъп до вашето тяло, до вашите био-данни – чрез слюнка, кръв или чрез назален тест. Какво се взема така? Не са ли това методи за вземане на ДНК fingerprints?

И така:
Защо е толкова лесно да излъжеш нашего брата – българина?
От десетилетия се произвеждат и излъчват филми и сериали как един нов смъртоносен вирус атакува Земята. Образователната система „информира“ народо-населението единствено за наличието на вируси, а нищо не се казва за производството на нано-частици и нано-аерозолно оръжие. Целта на целенасочената дебилизация на обществото е хората да могат да възприемат единствено и само тезата на правителството за „вируса“ и да не могат да се досетят, че същите симптоми могат да се провокират от друг причинител, например прион или нано-частица. Българите постепенно са приучени да вярват, че анти-тела се произвеждат само от „вируси“. Не се досещат, че организмът произвежда анти-тела срещу много други агенти.
Въображаемият „вирус“ е невидим за повечето хора. Колко удобно за масова пропаганда, нали?! Никой от тях не го е виждал нито под микроскоп, нито по друг начин. Това важи и за „лекарите“ и „вирусолозите“. Те правят своите „изводи“ , прогнози и анализи, напоително отразявани по „медиите“ единствено и само въз основата на чужди данни, публикувани в спонсорирани „научни“ издания. Лекарите и „вирусолозите“ са дори още по-индоктринирани от обикновените хора. Никой от тях не знае как се хаква ДНК с нано-частици. Нито един лекар или „вирусолог“ не може да направи диференциална диагноза между предполагаемото ‚вирусно“ заболяване Ковид и нано-токсикозата.
Голям процент от българите са приучени да вярват, че ДНК е само молекула, която кодира протеини. Не могат да се досетят, че едва 3% от секвенцята на ДНК е предназначена за кодирне на протеини, а функцията на останалите 97% от ДНК е за да осцилира непрекъснато и да излъчва био-фотони.  Специфичното излъчване на ДНК е строго индивидуално за всеки човек, така както са уникални неговите пръстови отпечатъци.  По излъчването на ДНК всеки човек може да бъде проследяван и дигитално контролиран чрез система от високоскоростен интернет и суперкомпютър (технология Умен град). Много малко от българите са наясно какво е DNA fingerprint, как ДНК може да се хаква с нано-частици и че самата ДНК молекула може да служи за „проследяващ чип“, който всеки от нас носи непрекъснато в себе си. Няма нужда от ваксина, с която да се инжектира „течен чип“, достатъчно е да се вземат ДНК отпечатъците на всички българи и да се изгради мрежа от Суперкомпютър и 5джи предаватели.
Над 90% от българите се заблуждават, че „тестовете“ са тестове за някакъв си „вирус“. Не се досещат, че този въображаем вирус, който никой не е виждал досега, е РНК вирус (всички корона-вируси са РНК вируси) и че ПСР тестовете са ДНК тестове. Тоест, че чрез „тест“ се взема ДНК, а не се „доказва“ наличието на въображаемия „вирус“.

От десетилетия в образователната система в България не се възпитава критичното мислене, а задраскването на квадратчета (т.нар. multiple chioce). Целенасочено и методично от младите хора се произвеждат неграмотници, които не могат да направят разликата между ДНК секвенция и ДНК fingerprint.
За дебилизация на възрастните хора са подготвени турски или бразилски сериали, реклами и други медийни способи, които постепенно и напълно умишлено правят от тях лесно манипулируема профанска маса, вярваща във всяка „информация“ от медиите. Телевизионните програми (програмиране) е специфичен метод на хипноза и деморализация на масите. Затова спекулацията със страх, наречена Корона-бесие, е толкова лесно приложима. Основната причина е че на българите им липсва ЗНАНИЕ. Знанието е ключът към справяне с Ковид-престъплението.


В своите експерименти от 1960-те години проф. Стенли Милграм доказва, че над 70% от населението е готово да се подчинява на заповеди, идващи „от горе“, от някакъв източник на „власт“, независимо че тези „заповеди“ са тотално неадекватни и дори в разрез със здравия разум. За повече подробности вижте книгата на проф. Милграм  Obedience to Authority.
Причината над 70% от хората да се подчиняват на нелепи заповеди е защото човешкото същество е развило способност да се подчинява на „водача“, на лидера или на някакъв „научен работник в бяла престилка и с очила“, който му обяснява как трябва да има „доверие в науката“. Това според проф. Милграм се нарича agency modeи е характерна способност на висшите бзайници, вкл. човека, която може да бъде лесно използвана за злонамерени цели.
Добре, над 70% са лесно манипулирани овце, а какво правим с останалите 30%, които ще се досетят, че Ковид е долна пропаганда и манипулация и няма да нагризкат официалната версия за „вируса“?
За тях още преди официалния старт на пландемията, са приготвени специални „закони против споделяне на невярна информация“, прокурорски гонения, глоби, всевъзможен натиск от органите на властта и от зомбираните 70%. Например в България, специално беше променен закона, така че тези хора да бъдат подведени под наказателна отговорнст по чл. 326 НК.
Преди да се вземе решение да се инсценира Ковид-измамата, са проведени изследвания на ФЕМА, които показват следните резултати:

 1. Около 80-90% биха приели безропотно всички „мерки“: локдауни, КПП-та, маски, ДНК тестове, ваксинации с нано-частици и графен;
 2. Около 5-6% биха се възпротивили по някакъв начин, но след като бъдат интимидирани от полицаи, прокурори и т.н., биха се скрили и биха млъкнали;
 3. Само около 1-2% от населението биха продължили да се борят с долната измама и пропаганда, независимо какво ниво на терор им се прилага.

Ковид-пропагандата е създадена предимно за „западен модел“ общества, по примера на американското и немското, които имат „доверие на медиите и на правителството“. Затова не хваща декиш в България, където народът е бил лъган години наред и е развил здравословна доза скептицизъм. Голяма част от българите се досещат, че Ковид е някаква измама, но повечето се задоволяват с обяснението, че е „за пари“ и нямат желание и време да се задълбочават в истинските причини и цели на измамата. Част от българите просто си казват „не зависи от мен“ или „не искам да знам“ защото търсенето на информация исисква време и усилия.
Най-големият риск за провал на Ковид-пропагандата е ако повече от 60% от българите проумеят какво е Технология Умен град, как се контролират дигитално гражданите само по тяхното ДНК и за какво всъщност служат тези масови тестове. Спец-операция за милиарди долари може да бъде провалена с една-две публикации, прочетени от над 100 000 човека.
Ковид-истерията е информационна война.
Над 260 милиона долара бяха наляти от фондация „Америка за България“ за да се манипулира медийната среда, прокуратурата и органите на властта. Буквално от всеки вестник, радио или телевизия денонощно се лее ковид-пропаганда с цел всяване на смут и страх в населението. Разбира се това е състав на престъпление според Наказателния кодекс, но голяма част от българите не са наясно и затова кълват поредната доза пропаганда за „заразени и умрели“  както гладна гъска кълве царевица.


Защо е необходимо това?
Защото, както казахме по-горе, ако по-голям дял от населението (60%) разбере, че Ковид е тотална измама, дори престъпление с цел затварянето на населението в дигитален концлагер, с Ковид пропагандата е свършено и спец-операция Корона ще претърпи провал, а може би ще последва и наказателно преследване за виновните. Както казва Гьобелс „Пропагандата престава да бъде ефективна, ако по-голямата част от населението се досети, че това е пропаганда.“


„Имай смелостта да знаеш“ – Хораций

106 Коментара
 1. israelnightclub казва

  I must thank you for the efforts youve put in writing this blog. I am hoping to view the same high-grade blog posts by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal website now 😉

 2. Stan Waldren казва

  Its like you learn my mind! You appear to know a lot about this, such as you wrote the guide in it or something. I believe that you just can do with a few p.c. to drive the message home a bit, however other than that, this is magnificent blog. A great read. I’ll certainly be back.

 3. מלכא ושות’ משרד עורכי דין הינו משרד אזרחי
  עם מוניטין הדואג להתאים עצמו לצורכי הלקוח ובכך בעצם מצליח
  משרד עורכי הדין לבסס את בנייתו על עבודה אישית, מסורה ומקצועית.
  עורך דין הוצאה לפועל דניס גילר מציע את שירותיו לייצוג
  משפטי בפשיטת רגל הן לחייבים הן לנושים.
  לצד כלים מתקדמים צוות קלדנים מוביל מציע לציבור שירותי תמלול וקלדנות בכל שפה, לכל מטרה ובכל מקום בארץ.

  ביאנקה נערות ליווי בתל אביב נערת ליווי, ביאנקה נערות ליווי VIP שימו לב – המודעה הנ“ל לא מרמזת/מספקת ו/או מפרסמת שירותי מין ביאנקה תעניק לך עיסוי ופינוק שלא חווית מעולם. הזמן שירותי ליווי בבת ים או שירותי ליווי בחולון לביתך / מלון והגשם את הפנטזיות שלך. אפשר להזמין נערת ליווי גם למלון! מספרים וטלפונים להזמין זונות באתר סקס שלנו באזור בנתניה. כל שנשאר לכם לעשות הוא להשתמש בפורטל סקס אש ולקבוע פגישה עם אחת מהנשים המטריפות והאיכותיות המתגוררות בעיר. הפסיכולוג שלך יידע לנהוג בשיוויון כלפי כל המטופלים שהוא פוגש – הוא ינהג במידה זהה של כבוד עם מטופל שהוא רואה בחינם ועם מטופל שמשלם מחיר מלא. עם עיסוי שמגיע עד הבית, אתם יכולים לשבת רגל על רגל ולהמתין למעסה שיגיע.

 4. נערות ליווי באילת казва

  כמובן שאין צורך לציין את הזמינות התמידית 24/7.
  לאחר שיחה אחת דרך הפורטל, ניתן ליצור הזמנת
  נערת ליווי תוך 30 דקות אצלך בדירה או בבית המלון.
  מפגש שכזה, מאפשר לשחרר בושה אשמה ופחדים המוסתרים בגוף
  ושלא ניתן להגיע אליהם דרך שיחה בלבד.
  לא להאמין אבל באילת קשה למצוא בילויים
  איכותיים למבוגרים בלבד.
  הסוג השני של בילויים עם נערות ליווי בתל אביב במרכז הוא זה שמתרכז ביציאה אל אחד מהמקומות
  הטרנדיים הרבים שיש באזור: מסעדות, פאבים, מועדונים,
  בתי קפה ועוד. שירותי הליווי
  בפורטל המבוגרים X-Sexy מדברים על נערות
  ליווי להזמנה לביתכם / בית מלון בלבד
  ומסתמכים על כך שיש לכם מיקום בו תרצו לארח את נערת הליווי שתגיע אליכם.
  דירות דיסקרטיות שכאלו הן המקום המושלם להזמין אליו נערות
  ליווי באילת; שם בדירות הדיסקרטיות אתם מקבלים גם את הרמה של בית המלון
  אך בדיסקרטיות שאין שני לה.
  כן, תאמינו או לא, אם נרצה לקבל עיסוי
  אירוטי באילת, יהיה לנו ממש אבל
  ממש קשה למצוא מקום שכזה (בתי המלון בעיר ניסו בעבר
  לתת פיתרון בצורה של הרפיה וכדומה לאורחי המלון שביקשו בכך, אך בעקבות לחצים רבים, שירות זה ירד מהתפריט).
  עיסוי לגוף הוא הרבה יותר מסתם פינוק.

  עיסוי זה לא רק טיפול רפואי אלה גם פינוק.

 5. שירותי ליווי באילת казва

  רוסיה חרמנית וחמה בטירוף בתמונות אמיתיות מחכה לך בדירה פרטית בחיפה.
  אנג’לה היא כבר עשר שנים בארץ אבל נשארו לה הגנים
  של רוסיה היפה. רוני שלנו היא צעירה מאוד עם גוף מטורף וסקסי, היא גדלה בישראל אבל יש לה שורשים רוסיים.
  רמת גן עיר גדולה במרכז שיש לה להציע לכם עשרות דירות מפוארות לעיסוי מפנק.
  אם אתה מחפש דירות דיסקרטיות בבאר שבע בהן תוכלו לברוח למספר שעות מהמולת היום, אם תרצו להתייחד
  עם בת זוגתכן או לקבל שירותי ליווי
  לעיסוי בדירות דיסקרטיות בבאר שבע?

  כמו בכל אזור גם כאן, דירות דיסקרטיות בחדרה מככבות והכול בזכות פורטל שלוקח את מלוא האחריות על ההנאות שלכם.
  אין אדם אשר יציעו לו עיסוי מפנק בבאר שבע , או בכל
  אזור בארץ והוא יסרב להצעה מפתה זו.אם יציעו
  לכם עיסוי מפנק ברגע הזה לבטח תקפצו על ההצעה.
  איפה אפשר למצוא דירה דיסקרטית בבאר שבע?
  מעוניינים למצוא דירה דיסקרטית בבאר שבע?
  עיסוי מפנק בגבעתיים , ניתן להזמין עד הבית
  בגבעתיים כמתנה לך, לבן הזוג לחברה או לאיש עסקים שאתם
  מעוניינים לפנק. הפכתי לאיש בעל אישיות
  שונות.

 6. ליווי באילת казва

  צריך לבדוק את הפרמטרים שיש מסביב,
  האם מדובר בעיסוי באזור רחובות או מחוצה לה?

  כדאי מאוד שלא להיצמד למונחים של יוקרה/טרנדים, אלא פשוט לבחור בעיסוי מפנק ברמת הגולן המתאים לכם
  ביותר בהתאם לצורך הגופני והרגשי שלכם.

  מנגד, עיסוי ברמת הגולן המתבצע בבית הפרטי שלכם מגלם בתוכו שלל יתרונות.
  לסיכום; עיסוי פרטי בחיפה והסביבה הנו עיסוי מקצועי לכל דבר.
  שירותי ליווי בקריות שיגיעו עד אליך
  לבית מלון לא תמיד משתלמים מבחינה כלכלית, בעיקר אם מביאים בחשבון את העלות הגבוהה של
  אתרי האירוח בחיפה. האזור תמיד מלא בתיירים ומבקרים שמגיעים ליהנות מהארץ ולבקר
  את המקומות האייקוניים ואת נערות מקומיות
  ההכי יפות בעולם. לאורה היא האחת המסוכנת, היא תמיד בעד חוויה חדשה.
  הגיע הזמן שתחווה פינוק שלא מטריף חושים אל תתפשר, בוא להתפנק עם בחורה חדשה בתל… ישנם אנשים שמקבלים עיסויים למטרות פינוק וכייף בביתם
  ולפעמים מגיעים לדירה דיסקרטית בקרית שמונה אך גם ישנם אנשים המבקשים
  לעבור עיסוי בצפון בעקבות כאב מסוים.

  עיסוי בקלניקה פרטית בקרית אתא.

  עיסוי מקצועי, עיסוי בקלניקה פרטית.

  רוצים להיות חלק מתוך חוויה מעצימה של עיסוי ארוטי
  בבת ים?

 7. נערות ליווי באילת казва

  גברים רבים ניצבים בפני הבחירה הקשה
  של נערות ליווי מקצועיות בחיפה.

  ישנם לקוחות רבים שמבקרים בדירה
  דיסקרטית בחיפה בשביל הבלוי אנחנו ,
  מבטיחים כי לנערות יש חוש הומור מפותח ואופי מדהים שלא תרצו לעזוב .
  כאמור, בחירה בנערת ליווי לא אמורה להיות תהליך
  מורכב מדי, כאשר רבים מחפשים ליהנות מהשירות הזה באופן
  ספונטני „מעכשיו לעכשיו“ ולכן, המטרה תהיה למצוא כמה שיותר מהר נערות ליווי בחיפה, נערות ליווי בקריות או נערות
  ליווי בצפון, אשר יהיו זמינות להעניק את השירות באותו הזמן.

  אנחנו בטוחים שיותר מדי. העיסוי מקצועי ומלווה
  בשמנים ארומטיים שלא ישאירו לכם יותר מדי
  מקום לדמיון. כל מקום מציע שלל רב של עיסויים מעיסויים שונים:
  עיסוי תאילנדי, עיסוי שוודי, עיסוי רקמות עמוק, עיסוי באבנים חמות, עיסוי משולב, עיסוי רפואי ועיסוי
  בשמנים ארומתראפיים. היום כבר ניתן להזמין עיסוי מפנק בירושלים במידה ואתם גרים בעיר זו, היות ישנם
  שירותי מעסים מנוסים, כאשר העיסויים נעשים במגוון רב של שיטות.
  ירושלים עיר הבירה, העיר המדהימה ביותר מביאה
  את כל האפשרויות ובין היתר גם נערות שוות במיוחד שלכם האנשים הפשוטים שווה לראות ולבקר ואפילו להזמין
  ולזמן את הכיף הגדול. להזמין עיסוי באזור פתח תקווה וראש העין עכשיו ממש בהישג
  ידכם כל מה שנותר לכם לעשות להכנס
  לאתר להתרשם ממגוון סיגנונות עיסוי ולהתעניין או
  להזמין בטלפון באתר או השאירו
  הודעה ומחזור אליכם בהקדם!

 8. נערות ליווי בתל אביב казва

  בעבר הלא רחוק חדרים לפי שעה בצפון הציעו חדר קטן,
  במקומות נידחים שממש היה קשה לאתר אותם, רמת הניקיון שלהם
  הייתה מתחת לכל ביקורת ובחדר הייתה רק מיטה עם מצעים עליה.
  מכאן, אנו למדים כי עיסוי אינו רק בילוי של שעה
  עם מומחה/ית במגע אם אתם גברים הגרים באזור חולון, מומלץ להזמין עיסוי מגבר לגבר בחולון.
  מאמינים כי פוליפפטידים אלה הם
  מתווכים של מערכת בקרת הכאב (משכך כאבים טבעי).

  שרירים עייפים מקבלים חיים חדשים, מקומות תפוסים משתחררים
  ואיתם כאבים ישנים שכבר שכחתם. עיסוי שוודי – עיסוי קלאסי ואהוב, משחרר שרירים תפוסים ומרגיע את הנפש.
  עיסוי מקצועי בראשון לציון מסאג’ מקצועי
  בראשון לציון לחובבי עיסוי אמיתיים – מסאז’ שוודי כללי לכל הגוף, כולל עיסוי
  כפות רגליים ממעסה מקצועית, מדופלמת ובעלת ניסיון רב
  שנים. גרסה חזקה יותר של עיסוי שוודי מכונה עיסוי
  רקמות עמוק, ומטרתה לסייע ולשחרר את
  השרירים הממוקמים בשכבות התחתונות יותר של
  עורנו, והעיסוי המקצועי בדרך-כלל כולל שימוש בעוצמות חזקות יותר,
  ואף שימוש במפרקים ובאמות. עיסוי
  תאילנדי ברמת הגולן עיסוי נפוץ נוסף שבו המעסה משתמש בכובד גופו לבצע לחיצות שמטרתן לשחרר את השרירים של המטופל.

 9. דירות דיסקרטיות בקריות казва

  גר במרכז ורוצה להתנתק מהכול עם קצת מוזיקה
  בדרך וטיול קטן דרומה? אבי בעל ניסיון רב בתחום לימוד נהיגה לנכים
  במרכז ולבעלי מוגבלויות. ניסן עבודות עפר ופיתוח הוקמה בשנת 2000.
  ניסן בעל ניסיון תעסוקתי של מעל ל-40 שנה
  בתחום. מכון אוטומטיק מנוהל על ידי אייל אוחיון – איש מקצוע מהשורה הראשונה בתחום שיפוץ גירים אוטומטיים, בעל נסיון רב ומוניטין המעניק שירותים גם ליבואני המכוניות והמוסכים המורשים שלהם.
  מוריה לאמעי יועצת מוסמכת לייעוץ מיני ולייעוץ זוגי מטעם
  מכון פתרונות, מספקת שירותי ייעוץ מיני, ייעוץ זוגי, וגם אימון זוגי.
  עיסוי זוגי יכול משמש כמנוף ואמצעי טעינה להמשך חיי השגרה והזוגיות גם כאשר אינכם חווים בעיות רפואיות.
  עיסוי זוגי בבית הלקוח – לא רק מסיבות רפואיות.

  מבט לאמבט מתמחה בעיצוב והתאמת מקלחונים , אמבטיונים חיפויי זכוכית ושאר עבודות זכוכית בהתאמה
  אישית עבור צרכי הלקוח. רובן קשובות ודי נענות לדרישות הלקוח ולפי בחירותיו הן זורמות.

  באותן שנים התפתחה העיירה
  מקהילה חקלאית קטנה לעיר מרכזית, המונה כיום יותר מ- 160,000 איש.

 10. скандинавски мъх за стена казва

  I am not sure where you are getting your info, however great topic. I must spend some time finding out more or understanding more. Thanks for wonderful info I was searching for this info for my mission.

 11. zmozero teriloren казва

  I believe this is one of the such a lot vital information for me. And i am happy reading your article. However wanna statement on some basic issues, The site taste is wonderful, the articles is actually excellent : D. Good activity, cheers

 12. היא דורשת מאיתנו ללכת לחברה בעלת עיסוק
  עיקרי במכירת מציגים. הובלות דולר
  הינה חברה ותיקה בעלת ותק של
  עשר שנה, הובלות דולר מתמחה בהעברות קטנות וגדולות של רהיטים, מוצרי חשמל ועוד.
  הלקוח יודע שבשיחת טלפון אחת הוא יכול
  לפגוש אישה מהממת, שתנעים את זמנו, תתייחס אליו בכבוד ותעניק לו יחס אישי כמו
  חברה אמיתית. זוהי דרך מצוינת וייחודית
  לשפר את הקשר שלך ולוודא
  כי הריגוש תמיד יהיה שםמתי שתרצה.

  זהו עיסוי כי לא מעט אנשים ברחבי העולם
  לבחור – זה עיסוי זה נותן רגשות
  כי באמת לא יכול להיות מנוסים
  בכל דרך אחרת . מעתה ניתן להזמין בקלות ובפשטות עיסוי בנהריה עד הבית או עיסוי לצימר או אפילו בקליניקה באזור נהריה.

  מעוניינים לעצב את הבית או הגינה?
  עיסוי מפנק בראש העין , ניתן להזמין עד
  הבית בראש העין כמתנה לך, לבן הזוג לחברה או לאיש
  עסקים שאתם מעוניינים לפנק. כאשר עיסוי מפנק בראש העין , נעשה בביתכם, תוכלו
  להתרווח על הספה עם כוס משקה האהוב עליכם ולחוש
  את ההקלה לאחר העיסוי כאשר הגוף והנפש רק יודו לכם.
  לאור זאת יהיה מומלץ לשקול לקחת חלק בסוג זה של עיסוי
  שרוצים אלה מכם אשר נהנים חוויה inoxicated , אחד
  זה ייתן את המוח ואת הגוף מתקני האנרגיה לא חוו
  לפני. בניגוד לעיסוי הארוטי, שהוא
  בעיקר על ידי גברים שונים, והוא מסופק במסגרת השירותים המפוקפקים,עיסוי טנטרי נועד גם עבור נשים וזוגות יחד כחלק בעולם הטנטרה, שבו נהוג להעביר את
  המקבל תחושה של תשוקה ורגש במהלך עיסוי עצמו .

  Here is my blog https://escortinalbertpark.com/city/Discreet-apartments-in-Bat-Yam.php

 13. Vwkvkp казва

  levofloxacin 250mg over the counter levofloxacin 500mg for sale

 14. Fxhyjo казва

  purchase avodart online purchase avodart online cheap cheap zofran 8mg

 15. Awwmnn казва

  aldactone pills fluconazole pill fluconazole 100mg cheap

 16. Nhsaqu казва

  ampicillin 250mg without prescription buy generic erythromycin 500mg erythromycin online buy

 17. Cetuxq казва

  cost sildenafil bimatoprost canada purchase methocarbamol without prescription

 18. Rxqbao казва

  sildenafil 100mg without prescription order sildenafil 50mg pill buy estrace 2mg without prescription

 19. Ltdudr казва

  order lamotrigine for sale generic vermox tretinoin for sale online

 20. Susutf казва

  tadalafil pills order tadalis 10mg sale buy voltaren 50mg pill

 21. Urnuic казва

  accutane tablet isotretinoin drug azithromycin 250mg pills

 22. Tycklw казва

  cheap indocin buy indocin 50mg generic buy amoxicillin 500mg pill

 23. Ngaqja казва

  cialis for daily use ed meds order sildenafil

 24. Oumcxs казва

  cheap anastrozole 1mg anastrozole pill buy sildenafil 50mg pill

 25. Mfakpf казва

  generique cialis generique sildenafil 200mg sildenafil 100mg sans ordonnance en france

 26. Kpgpux казва

  prednisone 40mg cost cheap prednisone 10mg viagra 100mg without prescription

 27. NFT EPubs NFT Bookstore казва

  I do consider all of the ideas you have introduced to your post. They are very convincing and can definitely work. Still, the posts are very brief for starters. May just you please prolong them a little from subsequent time? Thanks for the post.

 28. Cppipk казва

  cialis 10mg ohne rezept tadalafil kaufen ohne rezept viagra 200mg generika rezeptfrei kaufen

 29. Uxsztu казва

  order generic isotretinoin 10mg order amoxil 250mg online ivermectin 3 mg for humans for sale

 30. How to Become a Cardroom Attendant I казва

  Some times its a pain in the ass to read what people wrote but this web site is rattling user pleasant! .

 31. Emsjav казва

  provigil cheap Brand cialis acetazolamide 250 mg cost

 32. zoritoler imol казва

  Its good as your other blog posts : D, thanks for posting. „Age is a function of mind over matter if you don’t mind, it doesn’t matter.“ by Leroy Robert Satchel Paige.

 33. Cdmatf казва

  doxycycline 100mg uk clomiphene for sale furosemide 100mg drug

 34. Auwjmw казва

  altace canada altace over the counter buy astelin 10 ml generic

 35. Vxnach казва

  order clonidine generic meclizine pills tiotropium bromide 9mcg cost

 36. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog site is in the very same area of interest as yours and my visitors would definitely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Thanks!

 37. Jvaovt казва

  order buspirone pill purchase cordarone purchase ditropan online cheap

 38. Gvfojx казва

  order generic terazosin 5mg actos uk order azulfidine 500mg generic

 39. There are some attention-grabbing time limits on this article but I don’t know if I see all of them heart to heart. There is some validity but I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as nicely

 40. I regard something genuinely special in this site.

 41. Cwhbdt казва

  buy fosamax 35mg online brand panadol order famotidine without prescription

 42. Top Places to Adventure in Lattakia (Syria) казва

  Good – I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 43. Rsewvr казва

  olmesartan without prescription acetazolamide 250 mg us buy diamox 250 mg for sale

 44. Uxyseo казва

  order prograf 5mg for sale ropinirole 1mg drug order ursodiol 300mg pill

 45. Hello! Would you mind if I share your blog with my zynga group? There’s a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers

 46. Ienjoi казва

  isosorbide sale azathioprine medication micardis cost

 47. Etvhno казва

  brand zyban 150mg quetiapine 50mg price quetiapine 50mg sale

 48. Egmapf казва

  buy molnunat generic brand naproxen 500mg buy lansoprazole 15mg pills

 49. Hftbkx казва

  sertraline canada kamagra order viagra cost

 50. You actually make it appear really easy together with your presentation but I in finding this matter to be actually something that I feel I would never understand. It sort of feels too complicated and very extensive for me. I am taking a look ahead in your subsequent publish, I will attempt to get the grasp of it!

 51. Simply wish to say your article is as surprising. The clarity for your post is simply cool and that i can assume you are knowledgeable on this subject. Well along with your permission allow me to grasp your feed to stay up to date with forthcoming post. Thanks one million and please continue the enjoyable work.

 52. Oymsyv казва

  us cialis viagra for sale professional purchase sildenafil without prescription

 53. Yxvoxv казва

  cialis 10mg generic cialis over the counter order symmetrel without prescription

 54. Pdxbvq казва

  buy naltrexone 50 mg generic letrozole cost buy generic abilify 20mg

 55. Zwnqvz казва

  dapsone oral buy aceon 8mg online aceon 4mg cost

 56. Wvgusv казва

  provera 10mg for sale buy periactin 4mg pills buy periactin 4mg online

 57. Tvmlkw казва

  order provigil 100mg pill canadian pharmacy ivermectin 12

 58. Oxpnwr казва

  order luvox pill ketoconazole 200 mg pill purchase glucotrol

 59. Nrerfl казва

  isotretinoin 40mg cheap buy isotretinoin 40mg pills cost deltasone 20mg

 60. Oehons казва

  nootropil 800mg cost viagra 50mg oral sildenafil 50mg ca

 61. Top Places to Apply for a Job in Baoding (China) казва

  Hello. Great job. I did not expect this. This is a remarkable story. Thanks!

 62. Bivwwh казва

  buy zithromax 250mg pill order prednisolone 5mg for sale order gabapentin online cheap

 63. 10 Ways to Make a Cocktail using Don Q казва

  Someone necessarily assist to make critically posts I would state. This is the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the analysis you made to create this actual submit amazing. Magnificent activity!

 64. Elyhux казва

  cialis 5mg ca cialis tadalafil sildenafil dosage

 65. Sthceg казва

  furosemide 100mg uk hydroxychloroquine ca order plaquenil 200mg online cheap

 66. Dxcwdb казва

  cheap tadalafil 5mg order generic betamethasone 20 gm order clomipramine 50mg without prescription

 67. Txlitr казва

  order chloroquine pills purchase olumiant generic baricitinib 2mg us

 68. Zueofz казва

  itraconazole ca progesterone 200mg cost cheap tinidazole 500mg

 69. Utquui казва

  buy metformin 1000mg without prescription atorvastatin 40mg canada tadalafil generic name

 70. Bqmweu казва

  cheap olanzapine purchase zyprexa pill order diovan 160mg sale

 71. Sjgxug казва

  amlodipine online buy purchase sildenafil online cheap purchase cialis for sale

 72. Xgnkve казва

  order clozaril 50mg generic cheap clozaril 50mg dexamethasone usa

 73. Lrokaa казва

  viagra ca viagra 50mg generic lisinopril drug

 74. Kifcma казва

  order zyvox 600 mg buy zyvox pill online casino games

 75. Noycko казва

  buy omeprazole 20mg online cheap gambling casino slot games free

 76. Ausoyr казва

  order lopressor online order generic levitra 20mg vardenafil order

 77. Icpbmy казва

  research paper assistance online blackjack casino parx casino online

 78. Fzgrwn казва

  buy levitra online cheap order lyrica 150mg generic medrol 8mg for sale

 79. Wchwjk казва

  buy research papers online no plagiarism academic writing article brand sildenafil

 80. Iczmur казва

  buy clomid 50mg online sports gambling luckyland slots

 81. Pwzbvc казва

  guaranteed cialis overnight delivery usa buy cialis 40mg without prescription sildenafil 100mg usa

 82. Jgouft казва

  buy aristocort 10mg online cheap loratadine drug clarinex without prescription

 83. Eclphy казва

  priligy 30mg usa priligy 90mg oral generic synthroid 75mcg

 84. Hgwpsj казва

  buy generic cialis 20mg buy sildenafil 100mg sale viagra 50mg sale

 85. Ecgjnr казва

  buy orlistat 120mg without prescription order zovirax 800mg pill acyclovir 800mg ca

 86. Yqmhvg казва

  tadalafil 40mg price overnight delivery for cialis brand plavix 75mg

 87. Sxwoau казва

  zyloprim 100mg us allopurinol 100mg pill zetia 10mg cost

 88. bambu 4d казва

  very informative articles or reviews at this time.

 89. dr. Jáger Krisztina ügyvéd Budapest казва

  he blog was how do i say it… relevant, finally something that helped me. Thanks

 90. Mbubtl казва

  buy motilium 10mg online cheap generic flexeril 15mg purchase cyclobenzaprine generic

 91. Jxwmyj казва

  losartan 25mg brand order generic topiramate 200mg purchase topamax for sale

 92. Wchpwo казва

  ozobax brand buy toradol pills toradol us

 93. Nohjnf казва

  buy sumatriptan generic order imitrex online dutasteride us

 94. Sxzkcd казва

  order colchicine 0.5mg pill red dog casino real money slots free spins no deposit

 95. Lqpnzr казва

  ranitidine over the counter order celebrex 200mg generic buy celebrex 200mg for sale

 96. Xhfyzk казва

  free online slots free spins no deposit casino gambling games

 97. Sypxkj казва

  buy flomax aldactone 100mg cost aldactone 100mg ca

 98. Wofcwi казва

  cialis online order buy tadalafil 5mg online cheap order cipro generic

 99. Gsyduw казва

  buy simvastatin 20mg for sale valacyclovir 1000mg tablet proscar order

 100. Kxrnoz казва

  flagyl usa generic augmentin 625mg trimethoprim ca

 101. Oifpxx казва

  cephalexin 500mg canada order cleocin 300mg generic order erythromycin 500mg without prescription

 102. Wpgkpc казва

  cialis 5mg canada cialis dosage 40 mg purchase viagra sale

 103. Qqblrk казва

  generic viagra 100mg sildenafil 50mg sale buy tadalafil 10mg sale

 104. Yviuev казва

  ceftin medication generic bimatoprost order generic methocarbamol 500mg

 105. rtp slot bambu казва

  I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great

 106. Pegqrh казва

  play poker online free buy tadalafil tadalafil 40mg sale

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече