Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Кирил Петков, уверено поема по пътя към Софийският затвор.

Министър Председателят на България в Оставка К. Петков , уверено поема по пътя към Софийският затвор.

Това, че г-н Петков обича да нарушава Конституцията и Законите на Р България е публична тайна. Но този път няма да му се размине, защото извършеното от него престъпление е с висока обществена значимост и тежък наказателен състав.

За какво иде реч: Съгласно Женевската Конвенция, международното и българско законодателство – Дипломатическа Нота е писмен документ от правителството на една държава до друга. Тук възниква въпроса – К Петков ли е Българското правителство. Разбира се, че не е. Той не е самодържец а председател на колективен орган – Министерски съвет. Заседание на МС за вземане на решение за изгонване на 70 Руски дипломати няма. Освен това Дипломатиюеските Ноти не са подписани от Министъра на МВнР в оставка, който не е отсъствал и не е упълномощавал за това трето лице.

На лице са достатъчно факти уличаващи извършителите за извършеното престъпно деяние – превишаване на права и злоупотреба с власт, с цел застрашаване националната сигурност и интересите на Република България , както и създаване на документи с невярно съдържание в подкрепа на горното.

Какво следва от това? Трябва веднага да се сезира Прокуратурата. Народното Събрание да освободи К Петров, като Министър Председател в Оставка, поради възможността да продължи да извършва престъпления, като определи някой от заместниците му за Временен Министър Председател. МС да вземе решение за отняна, промяна или потвърждение на издадените ноти.

www.obedineni.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече