Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Не е шега – Бременни мъже участват в изборна надпревара в САЩ

Дебатът за абортите в САЩ взе нов сюрреалистичен обрат. Уважаемите членове на Конгреса на САЩ изслушаха изказване на активистката и демократ Ейми Арамбид, която ръководи неправителствената организация “Адмит Тексас”, която се бори за абортите, и ѝ зададоха няколко въпроса. При размяната на реплики неочакваното излезе наяве.

Няма да ви откажем възможността да видите целия диалог.

Конгресменът републиканец Дан Бишъп: „Вярвате ли, че мъжете могат да забременеят и да направят аборт?“

Ейми Арамбид: „Да.“

Преди това Бишъп попита активистката какво е жената – точно като „какво е истината“. На това Арамбид отговори: „Всеки се идентифицира, както иска“. Имаха и сложен спор за използването на местоименията „той“ и „тя“. Разбирате за какво става дума…

Разбира се, човек не може да не се чуди защо сега. Милиони американци стенат от цената на газа и хранителните стоки, стават бездомни, не могат да плащат наема, а американските законодатели, сякаш нищо не се е случило, обсъждат правото на аборт за бременните мъже. Доста странно, всъщност.

И има ли бременни мъже? Не е ли това сферичен кон във вакум? Статистиката показва, че засега не. Съвременната медицина позволява на мъжете да отрязват гениталиите си и да се наричат жени – тя обаче е позволявала още в древна Гърция, проста работа. Но досега не са могли да раждат дете. Има само няколко случаи на изперкали жени, които първо си инжектират мъжки хормони, след което изведнъж решават да забременеят, инжектират си други хормони и са изложени на сериозен риск да себе си и бебето, но все пак раждат.

Популярното списание “Тайм” пише трогателни статии за такива жени. Заглавието е „Бременността на брат ми и създаването на новото американско семейство“. Заглавната снимка е на жена с брада, която кърми невинно бебе.

Същата жена, под псевдонима “Роберто Бете” позира в наскоро сензационна реклама за бикини на американска модна къща. Само че тя също си е направила мастектомия: отрязала си е гърдите, по-просто казано. Реклама с нея пуснаха точно на Деня на майката, поздравиха един вид.

Режимът на Вашингтон направи правата на такива транссексуални хора своя основна характеристика в тази предизборна надпревара. Белият дом дори издаде директива, според която вече не може да се говори на английски “ pregnant woman“ („бременна жена”) или, не дай си Боже, „mother“ (майка), а да се произнася „birthing person“ – раждащ човек.

Белият дом е разбираем. Гневното население се готви да освирква Демократическата партия на есенните избори. На управляващия режим му хрумна да го направи като в онзи виц: „Купи коза – продай козата”. Електоратът изведнъж започна да мечтае за възможното премахване на абортите.

Кандидатите от двете партии бяха принудени да се изказват по този въпрос. Но залогът се покачва, на публиката трябва да се подхвърля повече. Затова републиканците все повече натискат за пълното премахване на абортите, позовавайки се на Тексас, който радикално реши проблема. А демократите издигат щит срещу все по-екзотичните малцинства и настояват за аборти, дори за бременни мъже.

След есенните избори „козата ще бъде продадена“, а темата за абортите предсказуемо ще замре. Бременните мъже и брадатите жени обаче ще станат незаменима част от новия световен ред, който САЩ изграждат върху руините на здравия разум и костите на своите васали. Почитаемите американски организации ще продължат да следят дали правата на транссексуалните хора се зачитат добре в Южна Корея и Сърбия, Унгария и Тайван. Индивиди и цели държави, които не подкрепят тази глупост, ще бъдат обявени за авторитарни и дори фашистки режими.

Не, ясно е, че хората, включително тези с психични проблеми, трябва да бъдат толерирани. Уважавайте техните нужди, не обиждайте, осигурете им лечение. Това се прави във всички страни по света, дори и в най-консервативните. Интересното е, че Съветският съюз изследва феномена на транссексуализма и помага на пациентите да сменят пола от края на 60-те години на миналия век. Но да го наложи като мода, да принуди стотици милиони хора да бъдат гледат бременни мъже? Това е някак пресилено, нали?

За нашите светли почитатели на глобалния дневен ред бих искал да изясня едно важно обстоятелство. Целият този цирк с брадатите жени не е отгледан от Щатите от добър живот.

През 90-те години на миналия век дневният ред на Вашингтон беше съвсем различен. Там нямаше ЛГБТ, само „демокрация“ и незаменимия просперитет, който щеше да донесе. Сто разновидности салам, относително казано. Дънки и дъвки. Ако имаше транссексуални хора в пълен ръст, малко вероятно щеше да бъде населението на СССР и социалистическите страни да се втурне толкова много към западните ценности. Хората просто щяха да се уплашат.

Идеята за просперитет работеше успешно и в Съединените щати. Западът пирува с руините на СССР, имаше много пари. Тогава Щатите наистина бяха най-богатата страна в света, всеки, който пристигна там, бързо се убеди, че всичко е наред със салама и дънките.

Показателно е, че американските демократи не обичат да си спомнят това – през 90-те години на миналия век елитът на Демократическата партия си къса дрехите за семейни ценности с всички сили и забележимо притиска сексуалните малцинства. Рядко гей парад минава без обидни скандирания срещу Бил Клинтън.

Президентът на Съединените щати, известен в цял свят с традиционната си ориентация, през 1993 г. издаде известната заповед за американските гей военни „Не питаме – не казваш“, а през 1996 г. подписа закона за брака. Той определя брака единствено като съюз на мъжа и жената. И Нанси Пелоси, и Джо Байдън, и цялото ръководство на Демократическата партия тогава бяха напълно на една линия: кампания за патриархално семейство и общоприети ценности.

Рекламираната истерия около сексуалните малцинства се разви едва при Обама, който не успя да извади страната от голямата рецесия от 2008 г. При него започва поредица от нови кризи и дефицити. Животът стана по-лош, животът стана по-труден. Традиционното семейство – без извращения, без наркотици, без психични разстройства – се превърна в лукс, привилегия на висшата средна класа. Междувременно идеята за просперитет беше засечена от Индия и Китай, Русия и Бразилия.

Вашингтон трябваше да промени дневния ред в движение. И така все пак Пелоси и Байдън започнаха да се борят за ЛГБТ, транссексуалните, смяната на пола за деца, унисекс тоалетните. Сега американците са заплашени от истински глад, а бременните мъже царят в информационното поле на САЩ.

Казано по-прост добрият живот за всички идва в комплект с традиционните ценности. Към натиска със транссексуалните хора винаги се предлага безумно социално разслоение, бедност на масите и декадентски лукс за върхушката. Сигурни ли сте, че ще попаднете във върхушката?

Модните бикини на “Калвин Клайн” върху „бременен мъж“ за жител на Шанхай или Москва може да изглеждат като весел символ на по-светлото бъдеще. Но за обикновения американец това е символ на тяхната бедност, подправена с изтънчена подигравка с Деня на майката.

Гордостта на Демократическата партия е, че днес повече от два милиона американци се идентифицират като транссексуални. Републиканците оспорват тази цифра. Въпреки това, тя съвпада много добре с броя на американските граждани, заети в секс индустрията. Е, това е бизнес, нищо лично. Хората минават адски процедури, за да предоставят по-качествени сексуални услуги.

Разбира се, не всички от тези нещастници преминават през пълна процедура за смяна на пола: това е много скъпо, болезнено и опасно за здравето. Това е предмет на престижна консумация, само някои суперзвезди се решават на това. Между другото, много от тях имат свои собствени причини. Вижте например братя Уашовски – извинете, ще ги нарека по старомодния начин. В младостта си директорите осветяват нощни клубове, обичат БДСМ. Представете си само каква вълна от обвинения биха ги обхванали в разгара на движението “Аз Също”, колко милиона от бившите им приятелки биха се опитали да изкопчат пари от братята. И сега сестрите Уашовски нямат проблеми. Как можеш да ги обвиняваш? Кевин Спейси вероятно си гризе ноктите днес, че не е променил пола си навреме.

А за масата обикновени американци, да станеш транссексуален се превърна в един от малкото социални асансьори, които все още работят. Сериозно, какво друго? Има малко работа. Силовите структури са за здравите, там трябва да се минат стандарти. Само пазарът на секс услуги расте и това е то.

Бременните мъже, добрали се до рекламните билбордове, всъщност са нещастни жени, които са отрязали всичко, което могат, напомпали са се с хормони докрай и са обрекли не само себе си, но и детето си на мъчително съществуване. И добре, ако това е причинено от рядко психично разстройство като дисморфомания, при което пациентът мрази тялото си толкова много, че е готов буквално да се нареже на парчета. Ужасът е, че в по-голямата си част хората минават през такива мъчения от бедност и безнадеждност. Това е сексуално робство в най-дивата му проява. В известен смисъл добър символ за съвременните САЩ.

Елфи със светли лица има не само тук, има ги достатъчно по целия свят – те, разбира се, знаят как да съставят карго култ от всякакви американски боклуци и да му се молят до кървави мазоли. Но последният дневен ред на Вашингтон, мисля, дори те няма да го усвоят. Твърде е отвратителен.

3 Коментара
 1. … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: pero.bg/2022/05/22/не-е-шега-бременни-мъже-участват-в-изб/ […]

 2. Ae Casino

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: pero.bg/2022/05/22/не-е-шега-бременни-мъже-участват-в-изб/ […]

 3. More Info

  … [Trackback]

  […] Here you can find 37281 additional Info on that Topic: pero.bg/2022/05/22/не-е-шега-бременни-мъже-участват-в-изб/ […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече