Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Не е шега – Бременни мъже участват в изборна надпревара в САЩ

Дебатът за абортите в САЩ взе нов сюрреалистичен обрат. Уважаемите членове на Конгреса на САЩ изслушаха изказване на активистката и демократ Ейми Арамбид, която ръководи неправителствената организация “Адмит Тексас”, която се бори за абортите, и ѝ зададоха няколко въпроса. При размяната на реплики неочакваното излезе наяве.

Няма да ви откажем възможността да видите целия диалог.

Конгресменът републиканец Дан Бишъп: „Вярвате ли, че мъжете могат да забременеят и да направят аборт?“

Ейми Арамбид: „Да.“

Преди това Бишъп попита активистката какво е жената – точно като „какво е истината“. На това Арамбид отговори: „Всеки се идентифицира, както иска“. Имаха и сложен спор за използването на местоименията „той“ и „тя“. Разбирате за какво става дума…

Разбира се, човек не може да не се чуди защо сега. Милиони американци стенат от цената на газа и хранителните стоки, стават бездомни, не могат да плащат наема, а американските законодатели, сякаш нищо не се е случило, обсъждат правото на аборт за бременните мъже. Доста странно, всъщност.

И има ли бременни мъже? Не е ли това сферичен кон във вакум? Статистиката показва, че засега не. Съвременната медицина позволява на мъжете да отрязват гениталиите си и да се наричат жени – тя обаче е позволявала още в древна Гърция, проста работа. Но досега не са могли да раждат дете. Има само няколко случаи на изперкали жени, които първо си инжектират мъжки хормони, след което изведнъж решават да забременеят, инжектират си други хормони и са изложени на сериозен риск да себе си и бебето, но все пак раждат.

Популярното списание “Тайм” пише трогателни статии за такива жени. Заглавието е „Бременността на брат ми и създаването на новото американско семейство“. Заглавната снимка е на жена с брада, която кърми невинно бебе.

Същата жена, под псевдонима “Роберто Бете” позира в наскоро сензационна реклама за бикини на американска модна къща. Само че тя също си е направила мастектомия: отрязала си е гърдите, по-просто казано. Реклама с нея пуснаха точно на Деня на майката, поздравиха един вид.

Режимът на Вашингтон направи правата на такива транссексуални хора своя основна характеристика в тази предизборна надпревара. Белият дом дори издаде директива, според която вече не може да се говори на английски “ pregnant woman“ („бременна жена”) или, не дай си Боже, „mother“ (майка), а да се произнася „birthing person“ – раждащ човек.

Белият дом е разбираем. Гневното население се готви да освирква Демократическата партия на есенните избори. На управляващия режим му хрумна да го направи като в онзи виц: „Купи коза – продай козата”. Електоратът изведнъж започна да мечтае за възможното премахване на абортите.

Кандидатите от двете партии бяха принудени да се изказват по този въпрос. Но залогът се покачва, на публиката трябва да се подхвърля повече. Затова републиканците все повече натискат за пълното премахване на абортите, позовавайки се на Тексас, който радикално реши проблема. А демократите издигат щит срещу все по-екзотичните малцинства и настояват за аборти, дори за бременни мъже.

След есенните избори „козата ще бъде продадена“, а темата за абортите предсказуемо ще замре. Бременните мъже и брадатите жени обаче ще станат незаменима част от новия световен ред, който САЩ изграждат върху руините на здравия разум и костите на своите васали. Почитаемите американски организации ще продължат да следят дали правата на транссексуалните хора се зачитат добре в Южна Корея и Сърбия, Унгария и Тайван. Индивиди и цели държави, които не подкрепят тази глупост, ще бъдат обявени за авторитарни и дори фашистки режими.

Не, ясно е, че хората, включително тези с психични проблеми, трябва да бъдат толерирани. Уважавайте техните нужди, не обиждайте, осигурете им лечение. Това се прави във всички страни по света, дори и в най-консервативните. Интересното е, че Съветският съюз изследва феномена на транссексуализма и помага на пациентите да сменят пола от края на 60-те години на миналия век. Но да го наложи като мода, да принуди стотици милиони хора да бъдат гледат бременни мъже? Това е някак пресилено, нали?

За нашите светли почитатели на глобалния дневен ред бих искал да изясня едно важно обстоятелство. Целият този цирк с брадатите жени не е отгледан от Щатите от добър живот.

През 90-те години на миналия век дневният ред на Вашингтон беше съвсем различен. Там нямаше ЛГБТ, само „демокрация“ и незаменимия просперитет, който щеше да донесе. Сто разновидности салам, относително казано. Дънки и дъвки. Ако имаше транссексуални хора в пълен ръст, малко вероятно щеше да бъде населението на СССР и социалистическите страни да се втурне толкова много към западните ценности. Хората просто щяха да се уплашат.

Идеята за просперитет работеше успешно и в Съединените щати. Западът пирува с руините на СССР, имаше много пари. Тогава Щатите наистина бяха най-богатата страна в света, всеки, който пристигна там, бързо се убеди, че всичко е наред със салама и дънките.

Показателно е, че американските демократи не обичат да си спомнят това – през 90-те години на миналия век елитът на Демократическата партия си къса дрехите за семейни ценности с всички сили и забележимо притиска сексуалните малцинства. Рядко гей парад минава без обидни скандирания срещу Бил Клинтън.

Президентът на Съединените щати, известен в цял свят с традиционната си ориентация, през 1993 г. издаде известната заповед за американските гей военни „Не питаме – не казваш“, а през 1996 г. подписа закона за брака. Той определя брака единствено като съюз на мъжа и жената. И Нанси Пелоси, и Джо Байдън, и цялото ръководство на Демократическата партия тогава бяха напълно на една линия: кампания за патриархално семейство и общоприети ценности.

Рекламираната истерия около сексуалните малцинства се разви едва при Обама, който не успя да извади страната от голямата рецесия от 2008 г. При него започва поредица от нови кризи и дефицити. Животът стана по-лош, животът стана по-труден. Традиционното семейство – без извращения, без наркотици, без психични разстройства – се превърна в лукс, привилегия на висшата средна класа. Междувременно идеята за просперитет беше засечена от Индия и Китай, Русия и Бразилия.

Вашингтон трябваше да промени дневния ред в движение. И така все пак Пелоси и Байдън започнаха да се борят за ЛГБТ, транссексуалните, смяната на пола за деца, унисекс тоалетните. Сега американците са заплашени от истински глад, а бременните мъже царят в информационното поле на САЩ.

Казано по-прост добрият живот за всички идва в комплект с традиционните ценности. Към натиска със транссексуалните хора винаги се предлага безумно социално разслоение, бедност на масите и декадентски лукс за върхушката. Сигурни ли сте, че ще попаднете във върхушката?

Модните бикини на “Калвин Клайн” върху „бременен мъж“ за жител на Шанхай или Москва може да изглеждат като весел символ на по-светлото бъдеще. Но за обикновения американец това е символ на тяхната бедност, подправена с изтънчена подигравка с Деня на майката.

Гордостта на Демократическата партия е, че днес повече от два милиона американци се идентифицират като транссексуални. Републиканците оспорват тази цифра. Въпреки това, тя съвпада много добре с броя на американските граждани, заети в секс индустрията. Е, това е бизнес, нищо лично. Хората минават адски процедури, за да предоставят по-качествени сексуални услуги.

Разбира се, не всички от тези нещастници преминават през пълна процедура за смяна на пола: това е много скъпо, болезнено и опасно за здравето. Това е предмет на престижна консумация, само някои суперзвезди се решават на това. Между другото, много от тях имат свои собствени причини. Вижте например братя Уашовски – извинете, ще ги нарека по старомодния начин. В младостта си директорите осветяват нощни клубове, обичат БДСМ. Представете си само каква вълна от обвинения биха ги обхванали в разгара на движението “Аз Също”, колко милиона от бившите им приятелки биха се опитали да изкопчат пари от братята. И сега сестрите Уашовски нямат проблеми. Как можеш да ги обвиняваш? Кевин Спейси вероятно си гризе ноктите днес, че не е променил пола си навреме.

А за масата обикновени американци, да станеш транссексуален се превърна в един от малкото социални асансьори, които все още работят. Сериозно, какво друго? Има малко работа. Силовите структури са за здравите, там трябва да се минат стандарти. Само пазарът на секс услуги расте и това е то.

Бременните мъже, добрали се до рекламните билбордове, всъщност са нещастни жени, които са отрязали всичко, което могат, напомпали са се с хормони докрай и са обрекли не само себе си, но и детето си на мъчително съществуване. И добре, ако това е причинено от рядко психично разстройство като дисморфомания, при което пациентът мрази тялото си толкова много, че е готов буквално да се нареже на парчета. Ужасът е, че в по-голямата си част хората минават през такива мъчения от бедност и безнадеждност. Това е сексуално робство в най-дивата му проява. В известен смисъл добър символ за съвременните САЩ.

Елфи със светли лица има не само тук, има ги достатъчно по целия свят – те, разбира се, знаят как да съставят карго култ от всякакви американски боклуци и да му се молят до кървави мазоли. Но последният дневен ред на Вашингтон, мисля, дори те няма да го усвоят. Твърде е отвратителен.

326 Коментара
 1. … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: pero.bg/2022/05/22/не-е-шега-бременни-мъже-участват-в-изб/ […]

 2. Ae Casino

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: pero.bg/2022/05/22/не-е-шега-бременни-мъже-участват-в-изб/ […]

 3. More Info

  … [Trackback]

  […] Here you can find 37281 additional Info on that Topic: pero.bg/2022/05/22/не-е-шега-бременни-мъже-участват-в-изб/ […]

 4. https://readclickandgrow.com казва

  I was able to find good info from your content.

 5. url

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: pero.bg/2022/05/22/не-е-шега-бременни-мъже-участват-в-изб/ […]

 6. link alternatif sahabatqq

  … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: pero.bg/2022/05/22/не-е-шега-бременни-мъже-участват-в-изб/ […]

 7. Floydjinna казва

  medicine in mexico pharmacies: mexico pharmacy – mexican rx online

 8. WilliamScess казва

  indian pharmacies safe https://indiaph24.store/# Online medicine order
  reputable indian pharmacies

 9. Marcellic казва

  http://canadaph24.pro/# pharmacies in canada that ship to the us

 10. JustinTiz казва

  buy prescription drugs from india https://indiaph24.store/# reputable indian pharmacies
  india online pharmacy

 11. RickyJab казва

  canada drugs Large Selection of Medications from Canada canada pharmacy reviews

 12. Marcellic казва

  https://indiaph24.store/# indian pharmacies safe

 13. WilliamFoomo казва

  http://finasteride.store/# order generic propecia

 14. Randallcen казва

  propecia online: order cheap propecia without a prescription – cost of propecia for sale

 15. RonaldSes казва

  https://cytotec.club/# buy cytotec pills

 16. Davidcon казва

  where can i buy cipro online ciprofloxacin 500mg buy online cipro 500mg best prices

 17. WilliamFoomo казва

  http://finasteride.store/# get generic propecia without dr prescription

 18. Randallcen казва

  generic propecia: buying propecia without a prescription – get generic propecia without rx

 19. Davidcon казва

  buy generic propecia without a prescription buy generic propecia without a prescription buying propecia tablets

 20. Davidcon казва

  lisinopril brand name cost zestril price uk lisinopril tablet 40 mg

 21. WilliamFoomo казва

  https://ciprofloxacin.tech/# buy cipro online without prescription

 22. Randallcen казва

  nolvadex for sale: tamoxifen 20 mg – tamoxifen for breast cancer prevention

 23. RonaldSes казва

  https://ciprofloxacin.tech/# buy cipro online without prescription

 24. Davidcon казва

  purchase cytotec buy cytotec online buy cytotec over the counter

 25. WilliamFoomo казва

  https://nolvadex.life/# where to get nolvadex

 26. Randallcen казва

  lisinopril 40 mg price: zestril coupon – zestoretic 20-25 mg

 27. Davidcon казва

  lisinopril 50 mg lisinopril 10 mg coupon lisinopril 12.5 20 g

 28. WilliamFoomo казва

  http://ciprofloxacin.tech/# buy ciprofloxacin

 29. Randallcen казва

  cost of propecia for sale: get generic propecia without a prescription – propecia tablet

 30. Davidcon казва

  lisinopril 5 mg canada lisinopril 5 mg brand name rx lisinopril 10mg

 31. RonaldSes казва

  https://ciprofloxacin.tech/# ciprofloxacin over the counter

 32. WilliamFoomo казва

  http://nolvadex.life/# tamoxifen endometrium

 33. Randallcen казва

  tamoxifen skin changes: what happens when you stop taking tamoxifen – tamoxifen medication

 34. Davidcon казва

  buy cipro online canada buy cipro cheap purchase cipro

 35. WilliamFoomo казва

  http://lisinopril.network/# lisinopril 10 mg online no prescription

 36. Davidcon казва

  buy generic ciprofloxacin purchase cipro ciprofloxacin 500 mg tablet price

 37. Randallcen казва

  buy cipro cheap: buy ciprofloxacin – ciprofloxacin over the counter

 38. RonaldSes казва
 39. Davidcon казва

  cost of lisinopril 5 mg lisinopril cost 5mg lisinopril 10 mg online no prescription

 40. WilliamFoomo казва

  https://finasteride.store/# cost propecia without rx

 41. Randallcen казва

  cipro online no prescription in the usa: buy cipro online without prescription – ciprofloxacin 500mg buy online

 42. Davidcon казва

  purchase cipro purchase cipro ciprofloxacin

 43. WilliamFoomo казва

  http://finasteride.store/# generic propecia without dr prescription

 44. Randallcen казва

  lisinopril 40 mg without prescription: how much is lisinopril 20 mg – cost of lisinopril in mexico

 45. Davidcon казва

  lisinopril 5 mg tablet price in india prescription medicine lisinopril price of lisinopril

 46. WilliamFoomo казва

  http://cytotec.club/# Misoprostol 200 mg buy online

 47. RonaldSes казва

  http://cytotec.club/# buy cytotec

 48. Randallcen казва

  propecia without prescription: cost of propecia price – order cheap propecia prices

 49. Davidcon казва

  buy cytotec pills Abortion pills online buy cytotec over the counter

 50. WilliamFoomo казва

  https://nolvadex.life/# effexor and tamoxifen

 51. Randallcen казва

  nolvadex gynecomastia: does tamoxifen cause weight loss – tamoxifen effectiveness

 52. Davidcon казва

  ciprofloxacin generic price ciprofloxacin generic price buy ciprofloxacin

 53. CharlesHom казва

  https://levitrav.store/# Levitra online USA fast

 54. JamesWex казва

  Buy Vardenafil online: Buy Vardenafil 20mg – Vardenafil buy online

 55. DavidSwill казва

  http://kamagra.win/# Kamagra Oral Jelly

 56. Elmerelala казва

  Kamagra Oral Jelly kamagra oral jelly Kamagra 100mg price

 57. GeorgePam казва

  Buy generic Levitra online: Levitra generic price – Levitra generic best price

 58. CharlesHom казва

  http://cialist.pro/# Generic Tadalafil 20mg price

 59. JamesWex казва

  kamagra: kamagra – Kamagra Oral Jelly

 60. Elmerelala казва

  Cialis without a doctor prescription Tadalafil price Cialis 20mg price in USA

 61. CharlesHom казва

  https://viagras.online/# sildenafil online

 62. JamesWex казва

  order cenforce: cenforce for sale – Cenforce 150 mg online

 63. Elmerelala казва

  Buy Tadalafil 10mg Generic Tadalafil 20mg price Cialis 20mg price

 64. TylerVot казва

  http://viagras.online/# Generic Viagra online

 65. Elmerelala казва

  Vardenafil buy online Levitra generic price Buy Vardenafil 20mg

 66. DavidSwill казва

  http://viagras.online/# viagra without prescription

 67. JamesWex казва

  Buy generic Levitra online: Buy Vardenafil 20mg – Levitra tablet price

 68. CharlesHom казва

  https://cenforce.pro/# cenforce.pro

 69. GeorgePam казва

  cheapest cenforce: cheapest cenforce – Cenforce 150 mg online

 70. Elmerelala казва

  Buy Tadalafil 5mg buy cialis overseas Cialis without a doctor prescription

 71. JamesWex казва

  buy cenforce: Buy Cenforce 100mg Online – Cenforce 100mg tablets for sale

 72. CharlesHom казва

  http://cenforce.pro/# order cenforce

 73. Elmerelala казва

  п»їkamagra kamagra pills Kamagra tablets

 74. JamesWex казва

  cheapest cialis: buy cialis overseas – Buy Tadalafil 10mg

 75. CharlesHom казва

  http://viagras.online/# Viagra tablet online

 76. Jeromehax казва

  http://pharmnoprescription.icu/# order prescription from canada

 77. Felipelobia казва

  https://pharmcanada.shop/# pharmacy in canada

 78. Williamzer казва

  canadian mail order pharmacy: canadian pharmacy sarasota – legitimate canadian pharmacy

 79. Daviddob казва

  Online medicine home delivery best india pharmacy buy prescription drugs from india

 80. Donaldcycle казва

  us pharmacy no prescription: offshore pharmacy no prescription – online pharmacy without prescription

 81. Donaldbon казва

  buying prescription drugs in mexico online: mexico drug stores pharmacies – medicine in mexico pharmacies

 82. Felipelobia казва

  http://pharmcanada.shop/# buy canadian drugs

 83. Williamzer казва

  best online pharmacy no prescription: online pharmacy – canadian pharmacy discount coupon

 84. Daviddob казва

  indian pharmacy buy medicines online in india top 10 online pharmacy in india

 85. Daviddob казва

  overseas pharmacy no prescription legal online pharmacy coupon code cheapest pharmacy to fill prescriptions with insurance

 86. Williamzer казва

  indian pharmacy: india pharmacy – best india pharmacy

 87. Felipelobia казва

  https://pharmcanada.shop/# canadian pharmacy drugs online

 88. Donaldbon казва

  best canadian online pharmacy: canadian pharmacies comparison – canadian pharmacy meds review

 89. Daviddob казва

  rx pharmacy coupons online pharmacy no prescription needed reputable online pharmacy no prescription

 90. Williamzer казва

  pharmacy website india: indian pharmacy – mail order pharmacy india

 91. Felipelobia казва

  https://pharmindia.online/# indianpharmacy com

 92. Donaldcycle казва

  canadian pharmacy discount code: online pharmacy – no prescription pharmacy paypal

 93. Daviddob казва

  buying prescription drugs in mexico mexican mail order pharmacies mexican drugstore online

 94. Williamzer казва

  mexico online pharmacy prescription drugs: online no prescription pharmacy – buying online prescription drugs

 95. Felipelobia казва

  http://pharmindia.online/# indianpharmacy com

 96. Jeromehax казва

  https://pharmmexico.online/# mexican mail order pharmacies

 97. Williamzer казва

  pharmacy no prescription: no prescription drugs – canadian and international prescription service

 98. Felipelobia казва

  http://pharmnoprescription.icu/# canadian rx prescription drugstore

 99. Daviddob казва

  pharmacy discount coupons cheapest pharmacy to fill prescriptions without insurance mail order prescription drugs from canada

 100. Donaldbon казва

  cheapest pharmacy for prescriptions: pharm world store – pharmacy coupons

 101. CharlesRum казва

  where to get doxycycline: generic doxycycline – generic doxycycline

 102. HenryFug казва

  buy zithromax no prescription: zithromax online australia – zithromax capsules australia

 103. Marvinhib казва

  generic doxycycline doxycycline doxycycline medication

 104. BillyNen казва

  https://prednisoned.online/# online order prednisone 10mg

 105. RichardPhago казва

  where can you buy amoxicillin over the counter: amoxicillin 500mg buy online uk – buy amoxicillin 250mg

 106. Marvinhib казва

  buy amoxicillin online with paypal amoxicillin 500 coupon buy amoxicillin online no prescription

 107. HenryFug казва

  zithromax 500mg price in india: buy zithromax without prescription online – zithromax 250 mg pill

 108. BillyNen казва

  http://amoxila.pro/# buy amoxicillin without prescription

 109. CharlesRum казва

  doxycycline pills: buy doxycycline without prescription uk – buy doxycycline online 270 tabs

 110. HenryFug казва

  where to get zithromax: zithromax 250 mg australia – average cost of generic zithromax

 111. RichardPhago казва

  amoxicillin capsules 250mg: where can i get amoxicillin 500 mg – where to buy amoxicillin pharmacy

 112. HenryFug казва

  prednisone pack: prednisone pill prices – prednisone for dogs

 113. Marvinhib казва

  gabapentin generic neurontin 300 mg mexico neurontin 300mg caps

 114. BillyNen казва

  https://amoxila.pro/# where can you buy amoxicillin over the counter

 115. HenryFug казва

  neurontin 600 mg pill: cheap neurontin online – generic neurontin 600 mg

 116. CharlesRum казва

  can you buy zithromax online: zithromax online usa – order zithromax without prescription

 117. Marvinhib казва

  prednisone 5 tablets prednisone 20 mg without prescription prednisone 50 mg buy

 118. BillyNen казва

  https://zithromaxa.store/# buy zithromax no prescription

 119. HenryFug казва

  doxycycline generic: how to buy doxycycline online – generic doxycycline

 120. Marvinhib казва

  average cost of prednisone 1250 mg prednisone prednisone 20

 121. RichardPhago казва

  buy doxycycline: doxycycline mono – doxy

 122. BillyNen казва

  https://zithromaxa.store/# how to get zithromax

 123. HenryFug казва

  purchase amoxicillin online: amoxicillin 1000 mg capsule – amoxicillin without a prescription

 124. Marvinhib казва

  amoxicillin 500 mg purchase without prescription amoxicillin capsules 250mg generic for amoxicillin

 125. CharlesRum казва

  doxycycline 100mg price: how to order doxycycline – doxycycline 500mg

 126. BillyNen казва

  https://doxycyclinea.online/# buy cheap doxycycline online

 127. HenryFug казва

  neurontin 800 pill: neurontin capsule 600mg – prescription medication neurontin

 128. Marvinhib казва

  price for amoxicillin 875 mg can you buy amoxicillin over the counter in canada can i buy amoxicillin over the counter

 129. BillyNen казва

  https://doxycyclinea.online/# doxycycline 150 mg

 130. RichardPhago казва

  prednisone 20 mg tablet price: buy prednisone online no prescription – buying prednisone

 131. HenryFug казва

  prednisone 10mg: where can i buy prednisone – 6 prednisone

 132. Marvinhib казва

  neurontin 200 mg capsules drug neurontin 200 mg neurontin 50mg tablets

 133. BillyNen казва

  https://doxycyclinea.online/# buy cheap doxycycline

 134. HenryFug казва

  purchase zithromax z-pak: where can you buy zithromax – zithromax coupon

 135. Marvinhib казва

  prednisone medication prednisone 5 mg tablet how much is prednisone 10 mg

 136. CharlesRum казва

  over the counter neurontin: buy neurontin online no prescription – buy brand neurontin

 137. HenryFug казва

  price of doxycycline: doxy 200 – buy doxycycline online uk

 138. BillyNen казва

  http://doxycyclinea.online/# doxycycline order online

 139. Marvinhib казва

  doxycycline vibramycin doxycycline online doxy

 140. RichardPhago казва

  buying neurontin without a prescription: gabapentin 300mg – neurontin 1000 mg

 141. HenryFug казва

  can i buy amoxicillin online: canadian pharmacy amoxicillin – order amoxicillin online

 142. BillyNen казва

  http://gabapentinneurontin.pro/# neurontin 200 mg tablets

 143. Marvinhib казва

  prednisone price australia prednisone 200 mg tablets canadian online pharmacy prednisone

 144. HenryFug казва

  purchase prednisone canada: prednisone over the counter – prednisone otc uk

 145. BillyNen казва

  https://zithromaxa.store/# zithromax cost uk

 146. CharlesRum казва

  where to buy prednisone in canada: 60 mg prednisone daily – prednisone 50 mg coupon

 147. Marvinhib казва

  generic prednisone online prednisone 20 mg purchase order prednisone 100g online without prescription

 148. HenryFug казва

  where can i buy zithromax in canada: buy zithromax without prescription online – zithromax 500 mg for sale

 149. BillyNen казва
 150. RichardPhago казва

  where can i get amoxicillin 500 mg: amoxicillin 500 mg cost – buy amoxicillin online uk

 151. Marvinhib казва

  buy zithromax 1000 mg online buy zithromax online buy zithromax online with mastercard

 152. HenryFug казва

  neurontin 200 mg capsules: neurontin drug – neurontin gel

 153. BillyNen казва

  https://zithromaxa.store/# zithromax for sale 500 mg

 154. Marvinhib казва

  buy prednisone tablets online where to buy prednisone in australia 15 mg prednisone daily

 155. CharlesRum казва

  how to buy doxycycline online: buy doxycycline online – doxycycline 150 mg

 156. HenryFug казва

  prednisone without prescription medication: buy prednisone tablets uk – prednisone 10mg

 157. BillyNen казва

  http://gabapentinneurontin.pro/# neurontin buy from canada

 158. Marvinhib казва

  order zithromax without prescription where to get zithromax over the counter buy zithromax online with mastercard

 159. RichardPhago казва

  amoxicillin 500mg capsule: over the counter amoxicillin – rexall pharmacy amoxicillin 500mg

 160. HenryFug казва

  amoxicillin over counter: amoxicillin 500mg price – amoxicillin 200 mg tablet

 161. Marvinhib казва

  prednisone where can i buy prednisone buy online nz non prescription prednisone 20mg

 162. BillyNen казва

  http://doxycyclinea.online/# doxycycline tetracycline

 163. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.online/# п»їbest mexican online pharmacies

 164. Robertmog казва

  mexico pharmacy: mexican pharmacy – mexico pharmacies prescription drugs

 165. KennethIodit казва

  https://mexicanpharmacy1st.online/# mexican mail order pharmacies

 166. ManuelMoown казва

  mexican pharmacy mexican pharmaceuticals online reputable mexican pharmacies online

 167. Williamsog казва
 168. Robertmog казва

  best mexican online pharmacies: medicine in mexico pharmacies – mexican pharmacy

 169. Albertpexia казва

  mexico drug stores pharmacies: mexico pharmacies prescription drugs – pharmacies in mexico that ship to usa

 170. ManuelMoown казва

  buying from online mexican pharmacy purple pharmacy mexico price list mexico drug stores pharmacies

 171. Williamsog казва

  http://mexicanpharmacy1st.com/# mexican drugstore online

 172. Robertmog казва

  mexico drug stores pharmacies: mexico drug stores pharmacies – mexico drug stores pharmacies

 173. ManuelMoown казва

  mexican border pharmacies shipping to usa mexican drugstore online mexican pharmaceuticals online

 174. ThomasreD казва

  mexican border pharmacies shipping to usa: medication from mexico pharmacy – buying from online mexican pharmacy

 175. Robertmog казва

  mexico drug stores pharmacies: pharmacies in mexico that ship to usa – buying from online mexican pharmacy

 176. Albertpexia казва

  mexican drugstore online: mexican mail order pharmacies – mexican pharmaceuticals online

 177. Williamsog казва

  http://mexicanpharmacy1st.com/# best online pharmacies in mexico

 178. Robertmog казва

  mexico drug stores pharmacies: pharmacies in mexico that ship to usa – best online pharmacies in mexico

 179. ManuelMoown казва

  medication from mexico pharmacy [url=https://mexicanpharmacy1st.online/#]mexican online pharmacies prescription drugs[/url] п»їbest mexican online pharmacies

 180. ManuelMoown казва

  mexico pharmacies prescription drugs mexican online pharmacies prescription drugs mexican mail order pharmacies

 181. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.com/# mexican mail order pharmacies

 182. Robertmog казва

  mexican border pharmacies shipping to usa: mexican drugstore online – best mexican online pharmacies

 183. Albertpexia казва

  medicine in mexico pharmacies: mexican pharmaceuticals online – purple pharmacy mexico price list

 184. ThomasreD казва

  mexico drug stores pharmacies: medicine in mexico pharmacies – п»їbest mexican online pharmacies

 185. ManuelMoown казва

  medication from mexico pharmacy mexican border pharmacies shipping to usa mexico drug stores pharmacies

 186. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.com/# reputable mexican pharmacies online

 187. Robertmog казва

  mexican pharmaceuticals online: mexican pharmacy – purple pharmacy mexico price list

 188. ManuelMoown казва

  mexico pharmacy mexico pharmacies prescription drugs buying from online mexican pharmacy

 189. Williamsog казва

  https://mexicanpharmacy1st.online/# medicine in mexico pharmacies

 190. Robertmog казва

  best online pharmacies in mexico: mexican online pharmacies prescription drugs – mexico drug stores pharmacies

 191. KennethIodit казва

  https://mexicanpharmacy1st.shop/# buying prescription drugs in mexico online

 192. Jamesfonry казва

  https://propeciaf.online/# buying generic propecia online

 193. Marvinneose казва

  neurontin coupon cost of neurontin 800 mg can you buy neurontin over the counter

 194. Jamesfonry казва

  https://propeciaf.online/# get generic propecia without a prescription

 195. Thomaspaink казва

  propecia rx: cost of propecia without insurance – cheap propecia without rx

 196. RobertNeW казва

  buying neurontin online: neurontin prescription coupon – neurontin 300 mg price

 197. Marvinneose казва

  how to get neurontin cheap neurontin prices neurontin prescription coupon

 198. Robertarord казва

  http://clomiphene.shop/# cheap clomid no prescription

 199. Thomaspaink казва

  buying clomid prices: can i order clomid without prescription – how to get generic clomid online

 200. Marvinneose казва

  can i order generic clomid tablets can i buy clomid without prescription where to buy clomid prices

 201. Jamesfonry казва

  http://propeciaf.online/# generic propecia for sale

 202. Thomaspaink казва

  generic propecia for sale: cheap propecia pill – cost of cheap propecia without rx

 203. Marvinneose казва

  Abortion pills online buy cytotec cytotec buy online usa

 204. Jamesfonry казва

  http://cytotec.xyz/# cytotec pills online

 205. Thomaspaink казва

  neurontin buy online: drug neurontin 200 mg – neurontin 50 mg

 206. Robertarord казва

  http://clomiphene.shop/# can i get generic clomid without insurance

 207. Marvinneose казва

  lisinopril 20 mg 12.5 mg prinivil 5 mg tablets lisinopril 90 pills cost

 208. Jamesfonry казва

  http://clomiphene.shop/# how to get cheap clomid price

 209. Thomaspaink казва

  buy generic clomid without rx: buying clomid pills – order clomid no prescription

 210. RobertNeW казва

  lisinopril 12.5 tablet: lisinopril pills 2.5 mg – lisinopril 20mg 37.5mg

 211. Marvinneose казва

  home propecia brand name buying generic propecia without insurance

 212. Jamesfonry казва

  https://cytotec.xyz/# Cytotec 200mcg price

 213. Thomaspaink казва

  can i get cheap clomid now: where buy clomid price – where buy clomid online

 214. Marvinneose казва

  lisinopril 2019 lisinopril brand name canada lisinopril 10 mg coupon

 215. Robertarord казва

  http://clomiphene.shop/# get cheap clomid without rx

 216. Thomaspaink казва

  purchase cytotec: cytotec abortion pill – cytotec online

 217. Marvinneose казва

  neurontin 600 mg capsule neurontin 600 mg price neurontin price australia

 218. Thomaspaink казва

  cytotec pills buy online: Misoprostol 200 mg buy online – order cytotec online

 219. Marvinneose казва

  neurontin gel how to get neurontin cheap neurontin 400 mg capsule

 220. Charleshek казва

  mexico drug stores pharmacies pharmacies in mexico that ship to usa best online pharmacies in mexico

 221. Stevencig казва

  https://36and6health.shop/# drugstore com online pharmacy prescription drugs

 222. JimmieIgnix казва

  http://cheapestcanada.com/# canada drugs online review

 223. Stevencig казва

  http://cheapestandfast.com/# buying prescription drugs online canada

 224. Charleshek казва

  online meds without prescription cheapest & fast pharmacy non prescription pharmacy

 225. TerryDob казва

  canadian drugs: cheapestcanada.com – best canadian online pharmacy

 226. Stevencig казва

  http://cheapestindia.com/# india pharmacy mail order

 227. JimmieIgnix казва

  https://cheapestcanada.shop/# canadian pharmacy india

 228. Stevencig казва

  https://cheapestindia.shop/# buy medicines online in india

 229. Stevencig казва

  http://cheapestcanada.com/# canadian pharmacy victoza

 230. Charleshek казва

  canada rx pharmacy canadian pharmacy scam canadian neighbor pharmacy

 231. JimmieIgnix казва

  http://cheapestmexico.com/# purple pharmacy mexico price list

 232. TerryDob казва

  no prescription pharmacy online: cheapest and fast – overseas online pharmacy-no prescription

 233. Stevencig казва

  https://cheapestmexico.shop/# mexican drugstore online

 234. Stevencig казва

  http://36and6health.com/# canadian pharmacy no prescription

 235. JimmieIgnix казва

  http://cheapestcanada.com/# canadian pharmacy phone number

 236. Stevencig казва

  https://cheapestandfast.com/# best non prescription online pharmacy

 237. Charleshek казва

  canadian pharmacy no prescription needed best online pharmacy no prescription canadian pharmacy coupon

 238. TerryDob казва

  cheapest pharmacy prescription drugs: pharmacy no prescription required – non prescription medicine pharmacy

 239. AntoniaMeste казва

  farmacia online madrid: farmacia online 24 horas – farmacia online barata

 240. RobertVal казва

  Achat mГ©dicament en ligne fiable pharmacie en ligne france livraison internationale п»їpharmacie en ligne france

 241. VernonVog казва

  https://eufarmacieonline.shop/# farmacie online sicure

 242. AntoniaMeste казва

  pharmacie en ligne france livraison internationale: pharmacie en ligne sans ordonnance – pharmacie en ligne france livraison belgique

 243. RobertVal казва

  farmacia online 24 horas farmacia online espaГ±a envГ­o internacional farmacia online madrid

 244. RalphCrula казва

  Achat mГ©dicament en ligne fiable: Achat mГ©dicament en ligne fiable – pharmacie en ligne pas cher

 245. Williamker казва

  farmacia online envГ­o gratis: farmacia online barcelona – farmacia online madrid

 246. AntoniaMeste казва

  pharmacie en ligne france: pharmacie en ligne – pharmacie en ligne fiable

 247. RobertVal казва

  online apotheke deutschland online apotheke preisvergleich medikament ohne rezept notfall

 248. Williamker казва

  online apotheke deutschland: online apotheke rezept – medikament ohne rezept notfall

 249. AntoniaMeste казва

  beste online-apotheke ohne rezept: beste online-apotheke ohne rezept – shop apotheke gutschein

 250. RobertVal казва

  online apotheke rezept beste online-apotheke ohne rezept internet apotheke

 251. VernonVog казва
 252. Williamker казва

  farmacie online autorizzate elenco: farmacia online piГ№ conveniente – farmacia online senza ricetta

 253. AntoniaMeste казва

  online apotheke deutschland: europa apotheke – internet apotheke

 254. RalphCrula казва

  vente de mГ©dicament en ligne: pharmacies en ligne certifiГ©es – pharmacie en ligne france pas cher

 255. Williamker казва

  Pharmacie en ligne livraison Europe: Achat mГ©dicament en ligne fiable – Pharmacie sans ordonnance

 256. AntoniaMeste казва

  Pharmacie en ligne livraison Europe: pharmacie en ligne avec ordonnance – pharmacie en ligne sans ordonnance

 257. RobertVal казва

  farmacia online envГ­o gratis farmacia online envГ­o gratis farmacias online seguras en espaГ±a

 258. Williamker казва

  internet apotheke: online apotheke – internet apotheke

 259. VernonVog казва

  https://euapothekeohnerezept.shop/# eu apotheke ohne rezept

 260. AntoniaMeste казва

  farmacias online seguras en espa̱a: farmacia online barata Рfarmacia online madrid

 261. RobertVal казва

  pharmacie en ligne avec ordonnance trouver un mГ©dicament en pharmacie Achat mГ©dicament en ligne fiable

 262. Donaldgroke казва

  internet apotheke: apotheke online – internet apotheke

 263. RalphCrula казва

  pharmacie en ligne france fiable: п»їpharmacie en ligne france – pharmacies en ligne certifiГ©es

 264. Williamker казва

  medikamente rezeptfrei: internet apotheke – online apotheke rezept

 265. AntoniaMeste казва

  farmacia online envío gratis: farmacia online madrid – farmacia online envío gratis

 266. RobertVal казва

  Pharmacie sans ordonnance pharmacie en ligne pas cher Pharmacie en ligne livraison Europe

 267. Williamker казва

  europa apotheke: online apotheke preisvergleich – europa apotheke

 268. AntoniaMeste казва

  top farmacia online: acquisto farmaci con ricetta – Farmacia online miglior prezzo

 269. RobertVal казва

  farmacia online barcelona farmacias direct farmacia online barata

 270. VernonVog казва

  https://eufarmaciaonline.com/# farmacia online espaГ±a envГ­o internacional

 271. Williamker казва

  pharmacie en ligne france livraison internationale: pharmacie en ligne sans ordonnance – pharmacie en ligne france livraison internationale

 272. AntoniaMeste казва

  farmacia barata: farmacias online seguras – farmacia online barata

 273. RalphCrula казва

  pharmacie en ligne: pharmacie en ligne livraison europe – pharmacie en ligne france livraison belgique

 274. RobertVal казва

  acquisto farmaci con ricetta Farmacia online miglior prezzo farmacie online affidabili

 275. Donaldgroke казва

  п»їshop apotheke gutschein: medikament ohne rezept notfall – europa apotheke

 276. Edwardpaids казва

  vente de mГ©dicament en ligne: levitra en ligne – pharmacie en ligne france livraison belgique

 277. Roberthub казва

  https://viaenligne.shop/# Viagra sans ordonnance livraison 48h

 278. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne fiable: levitra generique prix en pharmacie – Pharmacie sans ordonnance

 279. Keithrough казва

  Viagra femme sans ordonnance 24h Sildenafil teva 100 mg sans ordonnance Viagra sans ordonnance livraison 48h

 280. Edwardpaids казва

  pharmacie en ligne pas cher: Medicaments en ligne livres en 24h – pharmacies en ligne certifiГ©es

 281. Edwardpaids казва

  pharmacies en ligne certifiГ©es: levitra generique sites surs – vente de mГ©dicament en ligne

 282. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne pas cher: acheter kamagra site fiable – acheter mГ©dicament en ligne sans ordonnance

 283. IgnacioBak казва

  Pharmacie en ligne livraison Europe: pharmacie en ligne pas cher – pharmacie en ligne livraison europe

 284. Edwardpaids казва

  Pharmacie sans ordonnance: kamagra oral jelly – Pharmacie en ligne livraison Europe

 285. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne france livraison internationale: Cialis sans ordonnance 24h – pharmacie en ligne pas cher

 286. XRumer23got казва

  Hello!

  This post was created with XRumer 23 StrongAI.

  Good luck 🙂

 287. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne france livraison internationale: pharmacie en ligne – pharmacie en ligne fiable

 288. Roberthub казва

  https://cenligne.shop/# Pharmacie sans ordonnance

 289. XRumer23got казва

  Hello.

  This post was created with XRumer 23 StrongAI.

  Good luck 🙂

 290. IgnacioBak казва

  pharmacie en ligne france pas cher: cialis generique – trouver un mГ©dicament en pharmacie

 291. AllenWaw казва

  Viagra sans ordonnance 24h: Viagra sans ordonnance 24h – Viagra Pfizer sans ordonnance

 292. https://rigtig-rideudstyrsbutik.dk казва

  Marvelous, what a weblog it is! This web site presents helpful facts to us,
  keep it up.

 293. AllenWaw казва

  trouver un mГ©dicament en pharmacie: Pharmacies en ligne certifiees – pharmacie en ligne pas cher

 294. AllenWaw казва

  acheter mГ©dicament en ligne sans ordonnance: levitra generique – Pharmacie sans ordonnance

 295. IgnacioBak казва

  Prix du Viagra 100mg en France: viagra sans ordonnance – Viagra gГ©nГ©rique sans ordonnance en pharmacie

 296. AllenWaw казва

  Viagra vente libre pays: viagra sans ordonnance – Viagra homme prix en pharmacie

 297. AllenWaw казва

  п»їpharmacie en ligne france: kamagra pas cher – pharmacie en ligne sans ordonnance

 298. AllenWaw казва

  Viagra sans ordonnance livraison 24h: Viagra sans ordonnance 24h – Le gГ©nГ©rique de Viagra

 299. IgnacioBak казва

  trouver un mГ©dicament en pharmacie: pharmacie en ligne livraison europe – pharmacie en ligne avec ordonnance

 300. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne livraison europe: Levitra acheter – pharmacie en ligne france livraison internationale

 301. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne fiable: pharmacie en ligne – pharmacie en ligne livraison europe

 302. IgnacioBak казва

  pharmacie en ligne: pharmacie en ligne pas cher – pharmacie en ligne france fiable

 303. AllenWaw казва

  Pharmacie Internationale en ligne: Acheter Cialis 20 mg pas cher – Pharmacie sans ordonnance

 304. Edwardpaids казва

  pharmacie en ligne livraison europe: levitra generique prix en pharmacie – Pharmacie en ligne livraison Europe

 305. สล็อตเว็บตรง

  … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: pero.bg/2022/05/22/не-е-шега-бременни-мъже-участват-в-изб/ […]

 306. AllenWaw казва

  SildГ©nafil 100mg pharmacie en ligne: Acheter du Viagra sans ordonnance – Viagra homme prix en pharmacie sans ordonnance

 307. IgnacioBak казва

  pharmacie en ligne avec ordonnance: pharmacie en ligne sans ordonnance – Pharmacie Internationale en ligne

 308. AllenWaw казва

  acheter mГ©dicament en ligne sans ordonnance: cialis sans ordonnance – trouver un mГ©dicament en pharmacie

 309. Edwardpaids казва

  vente de mГ©dicament en ligne: trouver un mГ©dicament en pharmacie – Pharmacie en ligne livraison Europe

 310. AllenWaw казва

  Viagra pas cher paris: viagra sans ordonnance – Viagra pas cher paris

 311. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne france pas cher: levitra generique – pharmacie en ligne pas cher

 312. IgnacioBak казва

  pharmacies en ligne certifiГ©es: Pharmacies en ligne certifiees – Pharmacie Internationale en ligne

 313. Edwardpaids казва

  Pharmacie en ligne livraison Europe: levitra en ligne – pharmacie en ligne livraison europe

 314. AllenWaw казва

  Acheter Sildenafil 100mg sans ordonnance: Meilleur Viagra sans ordonnance 24h – Viagra gГ©nГ©rique sans ordonnance en pharmacie

 315. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne france fiable: Cialis sans ordonnance 24h – Achat mГ©dicament en ligne fiable

 316. Georgeric казва

  SildГ©nafil Teva 100 mg acheter: Meilleur Viagra sans ordonnance 24h – Prix du Viagra 100mg en France

 317. IgnacioBak казва

  Achat mГ©dicament en ligne fiable: kamagra pas cher – Pharmacie Internationale en ligne

 318. AllenWaw казва

  Achat mГ©dicament en ligne fiable: levitra en ligne – Achat mГ©dicament en ligne fiable

 319. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne france livraison belgique: cialis prix – п»їpharmacie en ligne france

 320. Roberthub казва

  http://cenligne.com/# pharmacie en ligne france pas cher

 321. AllenWaw казва

  Viagra homme prix en pharmacie sans ordonnance: Acheter du Viagra sans ordonnance – Le gГ©nГ©rique de Viagra

 322. IgnacioBak казва

  Viagra sans ordonnance pharmacie France: Viagra pas cher inde – Viagra sans ordonnance 24h suisse

 323. Robertloade казва

  Achat mГ©dicament en ligne fiable: cialis sans ordonnance – acheter mГ©dicament en ligne sans ordonnance

 324. Juliusriz казва

  Viagra pas cher livraison rapide france: Quand une femme prend du Viagra homme – Viagra prix pharmacie paris

 325. AllenWaw казва

  pharmacie en ligne avec ordonnance: pharmacie en ligne pas cher – pharmacie en ligne livraison europe

 326. Robertloade казва

  Pharmacie en ligne livraison Europe: kamagra 100mg prix – vente de mГ©dicament en ligne

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече