Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Над 700 000 български граждани са изхвърлени от системата на здравно осигуряване, за да можем да осигуряваме Украинци

Над 700 000 хиляди български граждани са изхвърлени от системата на здравно осигуряване, тъй като нямат финансовата възможност, но днес българското правителство и парламент в спешен порядък промени Закона за здравното осигуряване, за да гарантира безплатно здравно осигуряване на

¿-кр@ ин ците!

Подобно унижаване и дискриминиране на българските граждани за сметка на чужди е меко казано геноцид в мирно време! Теглят се милиарди левове заеми, за да се заплаща оръжие за ¿-кр@ ин ската армия, а в същото време българската армия е оставена недоокомплектована и в състояние на липса на модерна отбранителна техника! Всеки нормален човек би си задал логичния въпрос – това българско правителство и български парламент ли са или служители на чужди интереси? Строителните фирми протестират и си търсят изработените над един милиард лева, а правителството с техните пари се прави на хуманно и издържа ¿-кр@ ин ските емигранти!

Явно сме много сбъркан народ?

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!

3 Коментара
  1. Иван Иванов казва

    То, бива, бива, да се продавате за пари, ама чак и народа си да заглавичкавате не говори добре за нас -като нация

  2. Антон Мичев казва

    Глобалната цел на Канадското изчадие-крадец, е да довърши заедно с кокорчото и сие обедняването и изтриването на България като държава. Това е статистика. Гневната си реакция я запазвам за площада. Целият народ да помисли трезво че, ако usa ни бяха приятели, нямаше да ни унищожават с помощта на киро, кокорчо, хаджибабикяните, сюлейман паси ипр.!

  3. Cxaiff казва
Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече