Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Предупредиха Кирил Петков: Грози ви Член 103 от Наказателния кодекс! Присъдата е между 5 и 15 години затвор

Готвят национално предателство по темата Македония!

Правителството на Киро, БСП, ДБ и Слави Трифонов, с мълчаливото съгласие на президента Радев, който заедно със Стефан Янев са архитекти на политическата конструкция, която от близо една година управлява България, се готвят за погазят българските национални интереси. Да предадат българската кауза. Да поругаят нашето национално достойнство и паметта на хилядите българи, загинали за Свободата и българщината в Македония. Да заличат историческата истина.

Тези йесмени се готвят да капитулират безусловно пред претенциите на Скопие към българската история и идентичност, като дадат съгласие за старт на преговори за членство на Северна Македония в ЕС без да са решени висящите въпроси с анти-българската македонистка доктрина, на която е изградена македонската държава.

Аргументът, който управляващата конструкция ще се опита да използва като претекст за предателството е, че ситуацията се е променила заради руската агресия срещу Украйна. Това е лъжа! Променената ситуация по никакъв начин не засяга българо-македонските отношения. Северна Македония е член на НАТО от 2020 г. и затова твърденията, че започването на преговори за ЕС е абсолютно наложително заради руската заплаха, дрънчат на кухо.

Трябва да е ясно едно – за това национално предателство ще се носи отговорност. В това число наказателна! Рано или късно.

България има позиция, чиито параметри са гласувани от Народното събрание. Отклонението от тази позиция и то във вреда на Република България, без санкция от парламента, е недопустимо и противоконституционно. Заедно с това може да се окаже и съставомерно – припомням чл. 103 от Наказателния кодекс: „Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години…“

От Фейсбук профила на Борислав Цеков

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече