Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

АСЕН ВАСИЛЕВ: ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ Е, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗПРАТИМ БОЕПРИПАСИ НА УКРАЙНА

Според мен България би следвало да изпрати боеприпаси на Украйна. Това е личното ми мнение, но мнението на правителството като цяло е, че не трябва да се изпращат такива“, заяви в неделя пред Би Ти Ви вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

От началото на войната в Украйна вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова многократно заяви, че БСП са категорично против страната ни да изпрати военна помощ на Украйна. Премиерът Кирил Петков също няколко пъти коментира, че това няма да се случи. Последно преди два дни по време на посещението на секретаря по отбраната на САЩ Лойд Остин Петков заяви: „Бидейки близо до конфликта, военна помощ [от България] в този момент няма да бъде възможна и този тип помощ би следвало да се случва само ако мине през българския парламент.“

1 Коментар
  1. Анон Хакимиров казва

    Ето ми мнението на мен и тези ще го видят много скоро. Този лАйАйАйнар може да си слага възелина, че идваме за него и наглостта му да ни въвлича с авера му и всички останали техни топ шефове ала НАТО, УСА посолство, синедриона на ционистите в театрална специална операция която има съвсем ясни цели насочени срещу европейското и индиректно срещу световно население както по енергиино икономически аспект така и по линия на създаване на прецедент за следващата пЛандемия.
    https://www.facebook.com/100074468181420/videos/287815186642944

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече