Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Николай Марков: Джокович се превърна в знаме за милярди съзнателни хора

О, ако знаете само как го мразят. Новак Джокович може да не участва в някакво си поредно състезание, но за разлика от родените колаборационисти, дръзна. Ще се пръснат от яд, че те винаги ще си останат презряни обществени отпадъци, а Новак ще се превърне в легенда и знаме за милиарди съзнателни хора. Впрочем, единствените все още живи на тази отровена планета.

Само като гледам отстрани тържеството на нисшите видове и виждам онази позната за мен посредственост, започвам да се замислям за бъдещето на света. Дали пък човешката раса вече не е умряла и няма кой да обяви нейната гибел? Не знам.Зная, обаче, със сигурност, че Новак се доказа като достоен човек, който знае, че единственото благо на този пробит и умиращ свят е свободата. Той, като много наши и чужди, също можеше да се нареди кротко на опашката за инжектиране и сигурно щеше само да спечели много милиони от това свое действие, но той предпочете да загуби, в името на човешкото си достойнство.

Ако нямаше такива като Новак, светът би бил една гниеща маса от полуразложени, но живи трупове, които щяха да са вечно съгласни с всичко спуснато от господаря им. От такива индивиди Новия свят няма нужда. Излишни са. И нямат място в Небесния Иерусалим! Дали си дават ясна сметка тия полуживи конформисти, как щеше да изглежда нашия живот днес ако Христос беше съгласен с всичко земно? И аз съм Новак.

от Фейсбук страницата на Николай Марков

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече