Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Св. Георги прави PCR тест на ЗМЕЯ или Хронология на най-голямата ИЗМАМА

ХРОНОЛОГИЯ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ИСТОРИЯТАМАРТ 2020 Г. :

„Трябва да ви затворим за 3 седмици (21 дни), за да опазим здравните системи, които иначе биха се сринали.“

3 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО: „Работим върху вaкcина, която ще смаже виpycа“(респираторен виpyc!!!). Ще се дава само на хора от уязвими групи“. Децата и младите хора не са застрашени.

6 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО: „Bиpycът мутира и ще трябва да работим за стадния имyнитeт, т.е. разширяваме обхвата на „уязвимите групи“. Baкcинирането ще бъде изцяло доброволно.“

12 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО: „Започваме вaкcинaционната кампания и не трябва да обръщаме внимание на антивaкcъpите!“„Всички имаме дълг към обществото….“ и така нататък. Тече подготовка за допълнително разширяване на „уязвимите групи“ чрез добавяне на деца 12-18 и деца 5-12 годишна възраст.

16 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО: „Не можем да избегнем въвеждането на зелен паспорт/сертификат! Baкcинирането няма да е задължително, но не можем да позволим на никого да застрашава обществеността. Ще дадем бустерна доза само на уязвими групи.“

20 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО: Реториката става все по-остра – „загрижените“ вече наричат „антивaкcърите“ – „ангели на смъртта“ (това е официално изявление на политик от Западна Европа). Въоръжени с автомати!!! Полицаи проверяват клиенти в магазин за обувки в голяма европейска столица за зелен паспорт. И атакуват с водни струи и димни гранати седящите на площада, мирно протестиращи и четящи молитва хора! 😞

„Бустерната доза вече ще е задължителна за всички боднати досега и ще я правим на всеки 4-6 месеца.“ След близо 600 дни /а не 21 дни/ се оказа, че:

– В Европа не беше построена нито една нова болница, в страните, чиито здравни системи уж бяха на път да рухнат през март 2020. Вместо това обаче са наляти МИЛЯРДИ евро в тестове, КПП-та, реклами на вaкcините и прочие!

– Чрез фискални стимули до днес са раздадени и усвоени невероятните ОСЕМ ТРИЛИОНА ЕВРО!

– „Временната инфлация“ направи живота още по-скъп от преди. Накратко, ако сте акционер на Лyи Вютoн или сте Бил Гeйтc & Ко, парите ви са нараснали с 200% за 12 месеца. Aко сте обикновен човек, който иска да си купи яйца и хляб и да си плати тока – честито, парите ви са се обезценили с 20%!

– Baкcинацията все още се извършва на интересен „доброволен принцип“, в който вие носите отговорност, в случай, че ви се случи нещо по време на експеримента. Въпреки, че ни казват, че няма противопоказания и странични ефекти. Накратко, умреш ли – няма как семейството ти да търси обезщетение нито от производителя, нито от грижовната СЗО и държавата-майка, която е въвела този „доброволен принцип“. Това е – умираш и партньорът и децата ти трябва да се справят със мъката и с „временната инфлация“!

– Въпреки крещящата нужда от медици и мед. сестри, всъщност се оказва, че не е проблем да уволним всички, които не са съгласни „доброволно“ да се вaкcинират!

– Някъде там обаче всички футболни първенства, олимпийски игри и други зрелища продължават да се провеждат с пълна пара насред „най-лошата пандемия от зората на човечеството“!

– в Индия половината население не умря, както се опитаха да ни убедят Дойче Веле и Си Ен Ен в началото на 2021. Но проблемите в Дания и Норвегия – и не само – при нива на вaкcинация над 85%, налагат в момента „допълнителни ограничителни мерки“…🤷🏼‍♀️?????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече