Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Събудете се! Продадоха част от България

Събудете се!
ОПАСНИ СА! ВЕЧЕ ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ (ЗАСЕГА ТРАКИЯ), ОСТАНА ИМ САМО ДА РЕАЛИЗИРАТ СДЕЛКАТА

 • Събитието беше анонсирано официално онзи ден, на 8 ноември, в столицата на Европейския съюз – Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия“ най-официално: от „Делегацията на българските социалисти“ към европейския парламент. И вече започва конкретната работа по продажбата.

1452442_488309784618299_134453871_n

Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия“.

Дипломатическата инициатива на България беше представена и като обществена чрез Съюза на тракийските бежанци.
Организаторът е официален (запомнете го добре) – „Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.“ Външнополитическият акт се състоя в най-официално място – в сградата на Европейския парламент, в една от залите му.

1452442_488309784618299_134453871_n

На конференцията в Брюксел членът на НС на БСП, председател на Федерация „Открит форум“, заместник-председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД Красимир Премянов от името на обществеността у нас (чрез тракийските дружества) представи идеята за (цитирам):

„ПРЕМАХВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ В НАШАТА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ ТРАКИЯ“ чрез „СЪЗДАВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН РАЙОН В ЕС, КОЙТО ДА ОБХВАЩА ГЕОГРАФСКИ ОБЛАСТТА ТРАКИЯ. Това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС“

И т.н., и т.н. „Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция“, добави Премянов.

В конференцията освен родните социалисти участваха и евродепутатите Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова и Илиана Йотова.
Значението й и официалния характер бяха запечатани чрез посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов и в Кралство Белгия Веселин Вълканов, чрез екскандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин.
Като патрон се изяви външният министър Вигенин, който също беше цъфнал там, за да декларира адмирациите и съпричастността на правителството и държавното ръководство за инициативата за отделяне на Тракия.
Присъстваха отговорни европейски фактори, западни дипломати, висши служители на Еврокомисията, фактори от турското Външно министерство.

1452442_488309784618299_134453871_n

–––-Замисълът –––––
Правителството и коалицията в парламента започнаха да продават България – най-официално, с държавна дипломатическа инициатива, което удостовери Вигенин и социалистическите му другарчета (Делегация на българските социалисти).

Те искат Тракия да се отцепи от нея и присъедини към Турция с нейния тракийски регион (а има ли там такъв?). Ясно е и защо участващата в управлението ДПС официално я няма – за да не разконспирира замисъла.

Идеята – нов район, отделен от Родината ни, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощите.
Т.е. ще делнем българската територия, за да докопаме част от огромните европейски траншове за нашите джобове, а българите вятър да ги вее, а най-добре да ги размята по света, че да не ни пречат на сделката с Ердоган. Тази инициатива ще ви обясни и политиката на правителството със скръстени ръце на фона на проблема с бежанците от Близкия Изток.

И най-важното:
Дипломатическо-обществено-партийно-държавната инициатива беше предложена в Европарламента на 8 ноември – онзи ден и започва работа специална работна група за идеята!
На заседанието, което предстои в сряда, по моя информация МС ще се занимае в секретна точка с развитието на проекта.

Сетете се за начина, по който беше озаглавена българската дипломатическа инициатива „СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕ С ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ“. Но в състава на Турция, понеже в работните материали недвусмислено е посочено това! Например ще се ползват европейски траншове за Анкара – предприсъединителните им, а не родните.

Бъдеще според заглавието ще има – измерено в много и много стотици милиони за продавачите, но не и за българите в новата псевдодържавна единица.

Другата инициатива, която са подели все още в дълбока тайна, е за нов статут на малцинствата.
Тя беше развита навремето още от Ахмед Доган в доклада му пред 8-та конференция на ДПС (когато му организира псевдоатентат като потвърждение на тезата му. Апропо, моето разследване за атентата е изчезнало от стената ми и моля ако някой го има, да ми го качи). Ето какво е казал Доган:

„Затова във визията на Евроидеята водещ принцип на Властовата система е регионализмът, а не централизмът. От тази гледна точка, закъснялото развитие на стратегията „Европа на регионите“ е част от причините за кризисните явления в ЕС…
… Разбира се, всичко се свежда до статуса на малцинствата в националните държави. В тази връзка ми е и предложението към Европейските либерали, а именно, необходима е концепция за даване на „ статут на европейско малцинство“ на рисковите малцинства в ЕС, в частност на малцинствата на страните от ЮИЕ.“

Накратко: ДПС се обяви за излизане на етническите райони от състава на България и прехвърлянето им на административно подчинение на Брюксел. Предложи същият модел и за цяла Европа. БСП отиде крака по-напред – юридически и на Анкара заради начина на еврофинансирането за Турция.

Това е процес на деструкция и своебразен постмодерен интернационализъм, който Анкара и Москва със сигурност възторжено аплодират. Първата – освен заради турските малцинства у нас, но и заради онези в Западна Европа. Москва – заради евентуален разпад на Великобритания, Белгия, Испания, Румъния и др. и съответно деструктуриране на ЕС и европейската идея. Раздробяването на европейските държави и пространство е лесен начин за задкулисно управление отвън.

И заради тези неща твърдя, че правителството и коалицията е ОПАСНА ЗА СТРАНАТА И НАСЕЛЕНИЕТО. Най-лошите ми очаквания от книгата ми „Дуел“ са на път да бъдат надминати.
Наивниците, вярващите в политиците ни или просто уморените също стават опасни за страната, но и за себе си с бездействието си. Помните ли онзи филм на Сидни Полак с Джейн Фонда – „Уморените коне ги убиват, нали“.

Българското политическо ръководство се съюзи с екстремизма на Ердоган и неговия път към ислямстки фундаментализъм, ОФИЦИАЛНО обяви сделката с Тракия, (+Хасковско и Кърджалийско – засега знам само за тези краища, не ми е ясно дали се включват части от Бургаско) само и само да получи още някои и друго парче от паричната баница.Областта Тракия в пределите на България, Гърция и Турция.

Областта Тракия в пределите на България, Гърция и Турция.

ОСТАВКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, АКО ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАЦИЯ!

Другото е онова, което става в Турция – там вече студентите – младежи и девойки ще живеят в различни общежития като път и да учат разделно още от училищата.

И НИКАКВИ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ И ПРИКАЗКИ КОЙ Е КУПЕН, НЕЗАКУПЕН, ИЗМАНИПУЛИРАН, НЕЗНАЕЩ КАКВО ИСКА ИЛИ НЕ, КОЙ КАКВИ КОНКРЕТНИ ИНТЕРЕСИ ПРЕСЛЕДВА ИЛИ НЕ, никакви оправдания с „какво ме засяга“, „дреме ми на онова това правителство и коалиция“ нямат място, ако искате да имате държава – дори и в това състояние, което е сега.
И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ПРОДАЖНИЦИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО И КАКВИТО И ДА СА ТЕ!

НЕОБХОДИМ Е И СЪЩИЯТ ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ И ВЪРХУ ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ И ТИНК-ТАНКОВЕ, КОИТО АКО БЯХА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ЩЯХА ДА ПОДАДАТ СИГНАЛА ЗА ОПАСНОСТТА, КАКТО ПРАВЯ АЗ.

Перо БГ призовава да споделяте да достигне до повече хора истината

Източник: Григор Лилов – Фейсбук

www.pero.bg

97 Коментара
 1. ЕЛЕНА казва

  В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО СТАВА НА ПУК НИКОЙ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯ КАК ТОВА ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА НАРОДА И С КАКВИ СРЕДСТВА ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ И НА КОЙ ЩЕ Е УДОБНО !

 2. Данаил Стойчев - Хърст казва

  Браво за публикацията! Ако всичко това е самата истина, трябва сериозно да се замислим, кого избираме в парламента, а и за президент. Огорчен съм единствено, че моите предупреждения за сепаратизма на тракедонистите се оказаха недостатъчни.

 3. И. Иванов казва

  Григор Лилов Сороспията дето опищя махалата с викове ..ковид ковид ..ще има смърт и ужас ..Григорееее знаем те. Ако не ти заповядат не пискаш, а сега пискаш за да наптрупаш точки. Темата е важно, но и сам знаеш, че това което става сега е нещо отдавна е подготвено, а сега го финализират. Да беше пискал преди 15 години, не че някои би те чул, то се видя кои колко струва в ковида. Григорчо се прояви буквално като истерясала ку..ва, а всички знаем отлично за каква измама става дума.

 4. Ники Ж. казва

  Ами аз като единствен търговец, знаещ това ще Ви кажа – можеш да продадеш нещо, което е твое, бих се учудил ако бла бла… социалисти имат нотариален акт или какъвто и да е документ за собственост или за съсобственост на земите, барабар със сградита и хората по тях, които ще ,,продават,,. Но ако във всичко това има и зрънце истина трябва да си спомним за съседна Румъния и за Чаушеску. Примерът е брилянтен пример как трябва да се действа при престъпления срещу народа. Даже се чудя защо не се коментира и защо не се прилага ,,методът народ- Чаушеску,, , при положение, че румънските драми на като последици за страната са като разлято кафе по покривката в сравнение с това което се случи в България, и то не при Живков, а при всички управници без изключение след него.

 5. Uqkvac казва

  purchase levofloxacin pill levaquin 250mg pills

 6. Bnspyq казва

  order avodart online flomax 0.4mg over the counter buy ondansetron for sale

 7. Ztpdbk казва

  buy spironolactone 100mg sale diflucan 200mg tablet cheap diflucan 100mg

 8. Ygptjm казва

  order ampicillin without prescription order cephalexin without prescription erythromycin buy online

 9. Glozbu казва

  fildena uk robaxin generic buy methocarbamol 500mg pills

 10. zmozero teriloren казва

  A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing a bit of analysis on this. And he actually purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love studying more on this topic. If doable, as you grow to be experience, would you mind updating your blog with more particulars? It’s extremely helpful for me. Huge thumb up for this weblog publish!

 11. Zxyttm казва

  order suhagra online cheap sildenafil us purchase estradiol without prescription

 12. Evloiu казва

  buy lamotrigine 200mg online cheap retin generic retin online buy

 13. Dzlzft казва

  buy generic tadalis 10mg order tadalis 10mg online cost diclofenac

 14. Xitqmh казва

  accutane 10mg without prescription purchase zithromax generic buy zithromax generic

 15. Uvxhup казва

  indocin uk buy generic terbinafine 250mg oral amoxicillin 250mg

 16. Apqhjf казва

  tadalafil 20mg uk Order viagra us viagra for sale

 17. Xnxdgo казва

  order anastrozole 1 mg for sale anastrozole for sale online viagra 100mg without prescription

 18. Werqwj казва

  brand deltasone 40mg usa pharmacy buy generic viagra

 19. Igmxba казва

  original tadalafil 20mg rezeptfrei sicher kaufen tadalafil 20mg generika viagra 100mg bestellen

 20. Acrdhd казва

  isotretinoin buy online amoxil 1000mg oral ivermectin 1mg

 21. Kvwgfi казва

  order modafinil 100mg pill diamox for sale diamox 250 mg without prescription

 22. Ysuucm казва

  doxycycline 100mg uk doxycycline sale order lasix 100mg pills

 23. The Best Dessert Places in Ziyang (China) казва

  Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 24. Top Places to own a Vacation Home in Tallinn (Estonia) казва

  I am not positive where you’re getting your info, however good topic. I must spend a while studying much more or figuring out more. Thanks for fantastic info I used to be in search of this information for my mission.

 25. Xqgqgo казва

  ramipril pills avapro for sale buy astelin 10 ml sale

 26. Fkvcmr казва

  order clonidine online cheap antivert 25 mg canada order tiotropium bromide 9 mcg online

 27. Xvssmz казва

  buspar 10mg drug buy cordarone 100mg pills generic ditropan

 28. Top Places to own a Vacation Home in Tampico (Mexico) казва

  Aw, this was a really nice post. In idea I wish to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make an excellent article… but what can I say… I procrastinate alot and in no way appear to get one thing done.

 29. Ubwkod казва

  purchase hytrin online cheap azulfidine sale order sulfasalazine 500mg sale

 30. Zdcvhu казва

  fosamax 35mg drug famotidine over the counter purchase famotidine

 31. Aonuqm казва

  olmesartan 10mg cheap order verapamil for sale cheap acetazolamide 250mg

 32. Xirnpy казва

  tacrolimus medication order ropinirole 2mg generic buy urso 150mg pill

 33. Unquestionably believe that that you said. Your favorite reason appeared to be on the internet the simplest thing to understand of. I say to you, I definitely get annoyed at the same time as other folks think about concerns that they just don’t recognise about. You managed to hit the nail upon the top as neatly as outlined out the entire thing with no need side effect , people could take a signal. Will probably be again to get more. Thanks

 34. Hdhfzz казва

  order imdur pill imdur 40mg for sale telmisartan 80mg sale

 35. Jnvojc казва

  zyban 150 mg oral bupropion over the counter seroquel 50mg over the counter

 36. Gqjbsu казва

  buy molnunat pills buy molnunat generic buy lansoprazole 30mg sale

 37. Rtbrcv казва

  sertraline 50mg canada zoloft sale viagra for women

 38. Dpotwg казва

  salbutamol 100 mcg canada order imuran 100 mcg generic order viagra without prescription

 39. Cbzqih казва

  oral cialis tadalafil women buy sildenafil for sale

 40. Everyone loves what you guys tend to be up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the good works guys I’ve included you guys to my personal blogroll.

 41. Xatuxm казва

  tadalafil 10mg us symmetrel 100mg us symmetrel medication

 42. Esgvjk казва

  buy naltrexone pill femara 2.5 mg ca abilify 30mg price

 43. Zrhlin казва

  dapsone pills purchase perindopril generic order aceon 8mg online

 44. Cxtccc казва

  buy generic provera 5mg generic hydrochlorothiazide 25mg cyproheptadine 4 mg oral

 45. Stghiu казва

  buy modafinil 100mg sale online pharmacy usa stromectol buy uk

 46. Dcwxpd казва

  luvox 50mg us glucotrol 5mg usa glucotrol tablet

 47. A Beginners Guide to Caring for Clownfishs казва

  so much excellent information on here, : D.

 48. Deyavh казва

  purchase accutane generic cost amoxicillin oral prednisone

 49. Pjczen казва

  order nootropil canadian viagra online pharmacy buy sildenafil 100mg generic

 50. Hpqyqi казва

  buy azithromycin 500mg generic order prednisolone gabapentin 600mg pills

 51. Vupmma казва

  cheap tadalafil generic sildenafil over the counter order sildenafil pill

 52. Rhauys казва

  lasix for sale lasix 100mg over the counter buy hydroxychloroquine 200mg online

 53. Tcgbjh казва

  brand tadalafil 5mg buy anafranil 50mg online cheap anafranil 50mg usa

 54. Top Places to have Lunch in Port Vila (Vanuatu) казва

  Good – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 55. Yeajbz казва

  aralen brand chloroquine 250mg cheap baricitinib 4mg price

 56. Ytevom казва

  brand itraconazole 100mg order tindamax 500mg online cheap buy tindamax 300mg pills

 57. How to Become a Dye-weigher Helper казва

  Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful information specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

 58. Fuznev казва

  cost glucophage 1000mg atorvastatin 40mg us cialis 40mg for sale

 59. Mzfiti казва

  buy zyprexa online cheap purchase diovan pill order diovan 80mg pills

 60. Lsictj казва

  norvasc 10mg sale tadalafil pill tadalafil 20mg without prescription

 61. Cdjped казва

  clozaril medication combivent 100 mcg pill dexamethasone 0,5 mg tablet

 62. Lqrxmb казва

  viagra fast shipping order lisinopril 5mg pills buy lisinopril 10mg without prescription

 63. Sabmqu казва

  buy prilosec 20mg generic my friend essay writing pala casino online

 64. Modyaa казва

  linezolid 600 mg drug free spins no deposit casino money

 65. Itpfbo казва

  lopressor pill lopressor brand brand levitra 20mg

 66. Yqzyyo казва

  write papers online slot online casino online gambling

 67. Bdvlgr казва

  order vardenafil 20mg sale order lyrica pills buy methylprednisolone us

 68. Oiojhu казва

  my friend essay writing term papers for sale order viagra online

 69. Bpuoef казва

  buy clomiphene 50mg generic albuterol price free online roulette

 70. Xaecpa казва

  oral cialis buy viagra 50mg without prescription buy sildenafil 50mg

 71. Hvgxkl казва

  triamcinolone for sale claritin 10mg price desloratadine order

 72. Fqzntz казва

  generic dapoxetine 90mg cytotec 200mcg drug synthroid 75mcg price

 73. Bvyaca казва

  order cialis 5mg pill purchase sildenafil sildenafil 20mg

 74. Ocuufc казва

  buy orlistat 60mg pills buy orlistat 60mg for sale generic acyclovir 800mg

 75. Envujh казва

  order tadalafil 10mg sale inderal oral plavix 150mg usa

 76. Vayigq казва

  cialis 5mg uk tadalafil 20mg canada clopidogrel buy online

 77. Fyuree казва

  buy generic allopurinol 300mg order crestor 10mg without prescription ezetimibe cost

 78. Vincze Andrea fodrász казва

  Some genuinely interesting information, well written and broadly user pleasant.

 79. Iylyur казва

  methotrexate 10mg over the counter order metoclopramide generic order reglan 20mg for sale

 80. Slkdgl казва

  buy domperidone online domperidone 10mg over the counter purchase flexeril pills

 81. Efyfdm казва

  cozaar over the counter cost losartan 50mg order topamax 100mg without prescription

 82. Juwszv казва

  order baclofen 10mg generic tizanidine for sale toradol 10mg pills

 83. Dcebmq казва

  sumatriptan 25mg cost imitrex 50mg pill order dutasteride without prescription

 84. Jwlfct казва

  colchicine 0.5mg canada best online blackjack best online blackjack real money

 85. Fioanl казва

  buy zantac pills celebrex 200mg oral celebrex 200mg over the counter

 86. Cmhfco казва

  where can i play poker online play online roulette for fun play live poker online

 87. Iasyzy казва

  purchase tamsulosin order ondansetron 8mg generic order aldactone generic

 88. Bkohxi казва

  cialis overnight buy acillin online cheap order cipro 500mg generic

 89. Sdxjyf казва

  order simvastatin 10mg without prescription valtrex online cost propecia

 90. Vbmnvr казва

  brand metronidazole generic metronidazole 400mg bactrim pills

 91. Vrmsfn казва

  buy cephalexin 500mg generic erythromycin over the counter generic erythromycin 250mg

 92. Ouqqug казва

  generic tadalafil 20mg order cialis 20mg online cheap sildenafil sale

 93. Yeiwmy казва

  viagra 100mg oral viagra pills 100mg cialis 5mg pill

 94. Canmma казва

  order ceftin online cheap ceftin 500mg canada methocarbamol 500mg canada

 95. Owgcms казва

  blackjack online free order cialis purchase tadalafil pill

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече