Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Сигнал до Главния прокурор да назначи експертиза и да установи съдържанието във Ваксините срещу Ковид

СИГНАЛ

от Партия БНО

УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР,

Ние долуподписаните граждани на Република България, настояваме Прокуратурата на Република България да се самосезира по повод настоящия сигнал, публични научни конференции и публикации в медиите (виж приложения), че във всички ваксини против Ковид се съдържа токсичното вещество графенов оксид.

 Според анализите, графеновият оксид, който не се елиминира от организма, е открит и в четирите ваксини срещу Ковид – Модерна, Джонсън и Джонсън, Пфайзер и Астра Зенека. В научните изследвания, проведени от немски, испански и американски учени се посочва, че графеновият оксид „не се елиминира от тялото никога, не подлежи на метаболизъм и е и причината за тромбозите след ваксинациите, понеже ускорява и процеса на тромбоцитна агрегация.“ Освен това, в редица публикации се посочва, че ваксините са пряка причина за миокардит, перикардит и траен стерилитет.

На 20.09.2021 г. в Института по патология в Ройтлинген бе проведена международна конференция, на която проф. д-р Арне Буркхард, проф. д-р Уолтър Ланг и проф. д-р Вернер Бергхолц и едни от най-големите специалисти по патология на Германия, както и лекари и микробиолози от Австрия докладваха след 40 аутопсии на загинали след ваксиниране, включително и загинали след ваксиниране деца. Те докладваха и потвърдиха, че са получили изследвания от лаборатории, при които става ясно, че в четирите ваксини има графенов оксид, както и микро метални частици на хром, никел и стомана, които са несъвместими с човешкото нормално здраве и живот. Американският патолог, имунолог и вирусолог д-р Райън Коул на публична лекция в САЩ от 3.08.2021 г. показа как при направени от него десетки аутопсии всички жизнено важни органи на човешкото тяло са засегнати от възпаление при починали от ваксиниране. Засегнати са не само тъканите на сърцето, мозъка, белите дробове, черния дроб и бъбриците, но са подложени на токсично влияние и възпаление тъканите на тестисите и яйчниците, което ще доведе до стерилитет при ваксинирани деца, младежи и възрастни в репродуктивна възраст.  При ваксинираните жени се наблюдават нетипични кървения и аборти в първия триместър от бременността. Стига се до извода, че е нарушен Нюрнбергския кодекс от 1947 година, който е част от Международното право, валидно и до днес за всички държави, включително и за България. В случая, субстанциите на ваксините срещу Ковид са защитени от патент и хората нямат право да разберат съдържанието им, но заедно с това подписват документ, който носи името „информирано съгласие“, но de facto не е такова по своя смисъл и същност, което, тъй като не осведомява за наличните вещества във ваксините, е нереално и нищожно в правен смисъл относно контекста на Нюрнбергския кодекс.

Веществата, които се прилагат върху хора в България не разполагат с необходимите по закон разрешителни за внос в страната. Междувременно проф. Тодор Кантарджиев, по закона за достъп до обществена информация, изпрати писмо, че в България няма вирусен изолат на Ковид. (виж приложение 8). Съдът в Ираландия задължи ирландското МЗ да покаже документи, че има вирусен изолат на Ковид, в отговор на което ирландското МЗ изпрати писмо, че не разполага с такава информация.

Нито една от ваксините не е преминала всички необходими експериментални фази за да бъде прилагана върху хора. А при някои от ваксините се прилага методът за генетично редактиране магнитофакиция (липидни наночастици и иРНК), който е забранен за прилагане върху хора. По този начин върху българските граждани се извършва масов медицински експеримент без тяхното изрично съгласие и това е престъпление срещу България, нарушаване на Националната сигурност поради изкуствено и умишлено повишаване на смъртността, и потенциален масов стерилитет, както и най-сериозното престъпление срещу човечеството – грандиозен и целенасочен фармакологичен геноцид, за който Сталин, Хитлер и Менгеле не са и мечтали. На двете публични научни конференции, цитирани в приложенията, се докладва, че в Европа има над 20 000 загинали след ваксиниране, като реалистичната цифра според докладчиците трябва да бъде 10 до 20 пъти по-голяма, т.е. около 400 000 загинали, а в САЩ тази цифра вероятно доближава половин милион.

Според редица публикации в социалните мрежи, огромно количество български семейства са с починали близки след ваксиниране (вижте например цитираните два случая от точка 6 на приложенията). За съжаление, лекторите докладваха, че в дългосрочен план, в близките няколко години като пряка последица от инжектирането на гореизброените вещества ще има огромно повишаване на възпаления на сърцето, мозъка и белите дробове, автоимунни и ракови заболявания в следствие на масовата ваксинация с неразрешени експериментални субстанции, и визираната цифра на починалите, в следствие на това престъпление срещу човечеството, ще бъде многократно по-голяма.

Настояваме Прокуратурата на България да назначи незабавна проверка дали изнесената в публичните научни конференции и в медиите информация отговаря на истината: а именно да се назначи експертиза (спектрографска микроскопия в специализирана независима лаборатория) дали наистина във ваксините се съдържа графенов оксид и други несъвместими със здравето и живота вещества, дали в някои от ваксините се прилага метода за генно редактиране – магнитофакция.  В този смисъл дали има данни за престъпление от общ характер, както и данни за престъпление срещу човечеството според Нюрнбергския кодекс. Тъй като, две независими лаборатории в Европейския съюз и САЩ вече намериха подобни доказателства, призоваваме всички виновни институции, медии, агитатори за масово ваксиниране и лобисти, настояващи за непозволени медицински експерименти в България, да бъдат подведени под отговорност за Геноцид по чл. 416 от НК и за престъпление срещу Родината и Човечеството.

Приложения:

1. Конференция, проведена на 20.09.2021 с участието на патолози, вирусолози и имунолози: проф. Д -р. Арне Буркхард, проф. д-р. Уолтър Ланг, Проф. Д -р Вернер Бергхолц. Английска версия на конференцията е налична на адрес: https://pathologie-konferenz.de/en

2. Доклад на д-р Райън Коул на публична лекция в САЩ от 3.08.2021 г., налична на адрес: https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html

3. Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines, автор Роберт Янг (Robert Young), 2021

4. DETECCIÓN DE OXIDO DE GRAFENO EN SUSPENSIÓN ACUOSA, автор Prof. Dr. Pablo Campra, 2021

5. Копие от публикация – изказване на доктор Кехайов на https://lentata.com/page_22987.html

6. Два случая на починали българи след ваксиниране, с представени документи: https://www.facebook.com/gabkaNo1/posts/10220275670825082

7. Стотици случаи на загинали и инвалидизирани хора от цял свят: https://nomoresilence.world

8. Писмо, подписано от Тодор Кантарджиев, че в България няма вирусен изолат на Ковид

107 Коментара
 1. Adgsio казва

  purchase sumatriptan generic levofloxacin for sale order levofloxacin sale

 2. CaSiBom казва

  Thank you for content. Area rugs and online home decor store. Hello Administ .

 3. Jieegm казва

  order ondansetron 8mg online aldactone 100mg cheap aldactone where to buy

 4. Casibom казва

  Nice article inspiring thanks. Hello Administ .

 5. Vodyiz казва

  buy dutasteride no prescription buy zantac sale zantac for sale

 6. Casibom казва

  Good info. Lucky me I reach on your website by accident, I bookmarked it.

 7. Casibom казва

  Thank you for great information. Hello Administ .

 8. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Nice article inspiring thanks. Hello Administ .

 9. Rfywrf казва

  simvastatin 20mg price buy zocor no prescription order valacyclovir for sale

 10. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me.

 11. Dvmhic казва

  ampicillin over the counter buy acillin pills for sale cost amoxicillin

 12. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Everything is very open and very clear explanation of issues. was truly information.

 13. Ugwata казва

  buy generic finasteride online buy forcan without a prescription forcan generic

 14. Nsrnry казва

  buy cipro 1000mg for sale – order ethambutol 600mg pills clavulanate us

 15. Wihqfp казва

  baycip over the counter – purchase myambutol online generic augmentin 625mg

 16. Guardian Blood Balance казва

  If you would like to increase your know-how only keep visiting
  this site and be updated with the most recent news update posted
  here.

 17. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Thank you great posting about essential oil. Hello Administ .

 18. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Thank you for great information. Hello Administ .

 19. Tknqbu казва

  metronidazole online – order cefaclor pill purchase zithromax pill

 20. Zgunvv казва

  ciplox pill – doxycycline generic order erythromycin without prescription

 21. Yoriiw казва

  valacyclovir 1000mg without prescription – diltiazem 180mg generic buy generic acyclovir

 22. Ieatae казва

  oral stromectol cost – cost sumycin 500mg tetracycline 250mg oral

 23. Apomgt казва

  oral flagyl 400mg – order cleocin 300mg online order zithromax 250mg online

 24. Wbzfsi казва

  buy generic acillin over the counter buy vibra-tabs for sale buy amoxicillin without a prescription

 25. Rhhgup казва

  furosemide 100mg tablet – order coumadin online cheap order capoten 25 mg for sale

 26. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Thank you great post. Hello Administ .国产线播放免费人成视频播放

 27. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Great post thank you. Hello Administ . 国产线播放免费人成视频播放

 28. Lucius Beattie казва

  My brother suggested I might like this blog. He was once entirely right. This put up truly made my day. You can not believe simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 29. Xjcdhl казва

  glycomet online order – brand ciprofloxacin 1000mg buy lincomycin 500mg for sale

 30. Qujvlu казва

  order zidovudine generic – avalide sale buy allopurinol online cheap

 31. Tlmflx казва

  clozapine cost – coversum usa order famotidine 40mg

 32. https://bagisc.best казва

  Hey there! I’ve been reading your blog for some time now and
  finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Austin Tx!

  Just wanted to say keep up the fantastic work!

 33. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  After all, what a great site and informative posts, I will upload inbound link – bookmark this web site? Regards, Reader.儿童色情片

 34. Qoeqvb казва

  quetiapine usa – order generic bupropion order eskalith for sale

 35. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  I really love to read such an excellent article. Helpful article. Hello Administ . 国产线播放免费人成视频播放

 36. Hptgxn казва

  cost clomipramine – cymbalta price order generic sinequan

 37. Kdbaza казва

  order hydroxyzine 10mg generic – buspar uk amitriptyline 10mg pill

 38. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me.兒童色情

 39. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.儿童色情

 40. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Thank you for great content. Hello Administ. 国产线播放免费人成视频播放

 41. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Nice article inspiring thanks. Hello Administ . 国产线播放免费人成视频播放

 42. Casibom казва

  After all, what a great site and informative posts, I will upload inbound link – bookmark this web site? Regards, Reader.儿童色情片

 43. Lgrulh казва

  where can i buy amoxicillin – trimox brand baycip cheap

 44. Rropgi казва

  augmentin 375mg brand – baycip usa generic ciprofloxacin

 45. 国产线播放免费人成视频播放 казва

  Thank you for great information. Hello Administ . 国产线播放免费人成视频播放

 46. güvenilir bahis siteleri казва

  güvenilir bahis siteleri

 47. Casibom казва

  Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.国产线播放免费人成视频播放

 48. erkek fantezi giyim казва

  Sitenizdeki bilgiler benim için çok değerli.

 49. Iutzcy казва

  how to buy clindamycin – cefixime online order order chloramphenicol pills

 50. Cetfpf казва

  buy cheap zithromax – azithromycin price order ciprofloxacin 500 mg online cheap

 51. Sincan elektrikçi казва

  Hello, I’d appreciate it if you could review and approve my blog post. Thanks a lot.

 52. ankara temizlik firması казва

  Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.

 53. Pykorg казва

  order albuterol 2mg pills – theo-24 Cr 400mg pill buy theophylline 400mg without prescription

 54. Nkgnmc казва

  ivermectin for covid – buy ivermectin online buy cefaclor online cheap

 55. Exfqts казва

  desloratadine pills – order flixotide for sale strongest over the counter antihistamine

 56. Obcjhr казва

  purchase depo-medrol for sale – buy cheap zyrtec astelin 10ml uk

 57. Dhkzcb казва

  how to get micronase without a prescription – actos 30mg pills buy generic dapagliflozin online

 58. nottebook batarya казва

  Sitenizde gezinmek keyifliydi, teşekkürler.

 59. ankara ev temizliği казва

  Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me.

 60. Alwcko казва

  cost prandin – jardiance tablet jardiance online order

 61. Uvnvrn казва

  metformin 1000mg oral – order acarbose for sale where can i buy precose

 62. 看儿童色情片 казва

  Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across.国产线播放免费人成视频播放

 63. Otdeze казва

  lamisil 250mg price – brand terbinafine griseofulvin price

 64. Wbrgtw казва

  rybelsus 14 mg sale – semaglutide 14mg cost DDAVP order online

 65. Gxezvi казва

  order ketoconazole 200 mg without prescription – purchase butenafine generic itraconazole price

 66. Bwjxyv казва

  buy famvir 250mg pills – zovirax medication valcivir 500mg for sale

 67. Rzfbbk казва

  buy lanoxin 250mg sale – order dipyridamole 25mg generic brand furosemide 40mg

 68. Izqndj казва

  buy hydrochlorothiazide 25mg generic – buy norvasc 5mg generic where to buy bisoprolol without a prescription

 69. Rhsnhv казва

  buy generic lopressor – buy metoprolol 50mg for sale nifedipine 30mg without prescription

 70. Crmoty казва

  buy generic nitroglycerin for sale – oral valsartan 160mg buy diovan 80mg online cheap

 71. Atiuuf казва

  crestor drum – crestor online twenty caduet online final

 72. Vcrkfd казва

  simvastatin steel – lipitor visible lipitor well

 73. Mdcuxm казва

  viagra professional online pine – eriacta gate levitra oral jelly around

 74. Ykildw казва

  priligy stay – viagra plus rub cialis with dapoxetine wherever

 75. Dvsxrv казва

  cenforce online reach – kamagra online pain brand viagra online dangerous

 76. Pzwffc казва

  brand cialis acquaintance – penisole echo penisole want

 77. Cuotda казва

  cialis soft tabs scarlet – valif pills queer viagra oral jelly drown

 78. Mdwndw казва

  brand cialis tournament – alprostadil result penisole sound

 79. Sxoyjo казва

  cialis soft tabs online sense – levitra soft pills madness viagra oral jelly online sob

 80. Zvscgl казва

  cenforce 50mg without prescription – tadacip once brand viagra pills season

 81. Rvvzvu казва

  acne treatment winter – acne treatment roof acne medication decay

 82. Tcejfh казва

  inhalers for asthma cap – asthma medication discuss asthma treatment bill

 83. Osydpd казва

  treatment for uti patience – uti treatment point uti medication wheel

 84. Ytnqmw казва

  prostatitis treatment glisten – pills for treat prostatitis worth pills for treat prostatitis bond

 85. Ateunb казва

  valacyclovir somewhat – valacyclovir charge valacyclovir try

 86. geinoutime.com казва

  geinoutime.com
  이 가장 저렴한 저택에는 은 수십 냥만 있으면 됩니다.

 87. Hvodug казва

  loratadine difference – loratadine startle loratadine medication presence

 88. Vfnsqf казва

  claritin pills bend – loratadine medication regard claritin pills wire

 89. Btqddp казва

  dapoxetine thorough – dapoxetine buck priligy citizen

 90. Lrlzob казва

  promethazine heir – promethazine about promethazine spend

 91. Gqxhkp казва

  ascorbic acid respect – ascorbic acid respect ascorbic acid hurry

 92. k8 カジノ казва

  バジリスク~甲賀忍法帖~絆
  素晴らしい記事!読むたびに新しいことを学びます。

 93. casibom казва

  casibom

 94. Jpkstg казва

  clarithromycin pills visit – albendazole capital cytotec pills strict

 95. Kzfnhb казва

  fludrocortisone pills witch – omeprazole precise prevacid merry

 96. Mwoztr казва

  bisacodyl brand – loperamide 2mg price liv52 tablet

 97. Crnsnk казва

  how to buy rabeprazole – aciphex 20mg without prescription domperidone buy online

 98. Tdqxgo казва

  purchase bactrim online – buy tobra generic buy generic tobramycin over the counter

 99. Cznzjy казва

  purchase eukroma generic – buy eukroma generic order generic dydrogesterone

 100. Iwhdrh казва

  forxiga without prescription – buy generic doxepin order precose 50mg generic

 101. Drqnca казва

  fulvicin 250mg uk – cheap fulvicin buy lopid sale

 102. Ishond казва

  buy enalapril pills – buy generic doxazosin over the counter latanoprost cheap

 103. Lphpkm казва

  buy dimenhydrinate 50 mg online cheap – buy generic actonel for sale buy risedronate 35mg online cheap

 104. ankara temizlik şirketleri armut казва

  Hello, I am your admin. I would be very happy if you publish this article.

 105. instegram onbin takipçi satın al казва

  Hello, I am your admin. I would be very happy if you publish this article.

 106. Ylpizt казва

  purchase feldene generic – order piroxicam 20mg generic exelon online order

 107. Gidwbf казва

  generic monograph 600mg – etodolac 600mg usa pletal for sale

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече