Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Сигнал до Главния прокурор да назначи експертиза и да установи съдържанието във Ваксините срещу Ковид

СИГНАЛ

от Партия БНО

УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР,

Ние долуподписаните граждани на Република България, настояваме Прокуратурата на Република България да се самосезира по повод настоящия сигнал, публични научни конференции и публикации в медиите (виж приложения), че във всички ваксини против Ковид се съдържа токсичното вещество графенов оксид.

 Според анализите, графеновият оксид, който не се елиминира от организма, е открит и в четирите ваксини срещу Ковид – Модерна, Джонсън и Джонсън, Пфайзер и Астра Зенека. В научните изследвания, проведени от немски, испански и американски учени се посочва, че графеновият оксид „не се елиминира от тялото никога, не подлежи на метаболизъм и е и причината за тромбозите след ваксинациите, понеже ускорява и процеса на тромбоцитна агрегация.“ Освен това, в редица публикации се посочва, че ваксините са пряка причина за миокардит, перикардит и траен стерилитет.

На 20.09.2021 г. в Института по патология в Ройтлинген бе проведена международна конференция, на която проф. д-р Арне Буркхард, проф. д-р Уолтър Ланг и проф. д-р Вернер Бергхолц и едни от най-големите специалисти по патология на Германия, както и лекари и микробиолози от Австрия докладваха след 40 аутопсии на загинали след ваксиниране, включително и загинали след ваксиниране деца. Те докладваха и потвърдиха, че са получили изследвания от лаборатории, при които става ясно, че в четирите ваксини има графенов оксид, както и микро метални частици на хром, никел и стомана, които са несъвместими с човешкото нормално здраве и живот. Американският патолог, имунолог и вирусолог д-р Райън Коул на публична лекция в САЩ от 3.08.2021 г. показа как при направени от него десетки аутопсии всички жизнено важни органи на човешкото тяло са засегнати от възпаление при починали от ваксиниране. Засегнати са не само тъканите на сърцето, мозъка, белите дробове, черния дроб и бъбриците, но са подложени на токсично влияние и възпаление тъканите на тестисите и яйчниците, което ще доведе до стерилитет при ваксинирани деца, младежи и възрастни в репродуктивна възраст.  При ваксинираните жени се наблюдават нетипични кървения и аборти в първия триместър от бременността. Стига се до извода, че е нарушен Нюрнбергския кодекс от 1947 година, който е част от Международното право, валидно и до днес за всички държави, включително и за България. В случая, субстанциите на ваксините срещу Ковид са защитени от патент и хората нямат право да разберат съдържанието им, но заедно с това подписват документ, който носи името „информирано съгласие“, но de facto не е такова по своя смисъл и същност, което, тъй като не осведомява за наличните вещества във ваксините, е нереално и нищожно в правен смисъл относно контекста на Нюрнбергския кодекс.

Веществата, които се прилагат върху хора в България не разполагат с необходимите по закон разрешителни за внос в страната. Междувременно проф. Тодор Кантарджиев, по закона за достъп до обществена информация, изпрати писмо, че в България няма вирусен изолат на Ковид. (виж приложение 8). Съдът в Ираландия задължи ирландското МЗ да покаже документи, че има вирусен изолат на Ковид, в отговор на което ирландското МЗ изпрати писмо, че не разполага с такава информация.

Нито една от ваксините не е преминала всички необходими експериментални фази за да бъде прилагана върху хора. А при някои от ваксините се прилага методът за генетично редактиране магнитофакиция (липидни наночастици и иРНК), който е забранен за прилагане върху хора. По този начин върху българските граждани се извършва масов медицински експеримент без тяхното изрично съгласие и това е престъпление срещу България, нарушаване на Националната сигурност поради изкуствено и умишлено повишаване на смъртността, и потенциален масов стерилитет, както и най-сериозното престъпление срещу човечеството – грандиозен и целенасочен фармакологичен геноцид, за който Сталин, Хитлер и Менгеле не са и мечтали. На двете публични научни конференции, цитирани в приложенията, се докладва, че в Европа има над 20 000 загинали след ваксиниране, като реалистичната цифра според докладчиците трябва да бъде 10 до 20 пъти по-голяма, т.е. около 400 000 загинали, а в САЩ тази цифра вероятно доближава половин милион.

Според редица публикации в социалните мрежи, огромно количество български семейства са с починали близки след ваксиниране (вижте например цитираните два случая от точка 6 на приложенията). За съжаление, лекторите докладваха, че в дългосрочен план, в близките няколко години като пряка последица от инжектирането на гореизброените вещества ще има огромно повишаване на възпаления на сърцето, мозъка и белите дробове, автоимунни и ракови заболявания в следствие на масовата ваксинация с неразрешени експериментални субстанции, и визираната цифра на починалите, в следствие на това престъпление срещу човечеството, ще бъде многократно по-голяма.

Настояваме Прокуратурата на България да назначи незабавна проверка дали изнесената в публичните научни конференции и в медиите информация отговаря на истината: а именно да се назначи експертиза (спектрографска микроскопия в специализирана независима лаборатория) дали наистина във ваксините се съдържа графенов оксид и други несъвместими със здравето и живота вещества, дали в някои от ваксините се прилага метода за генно редактиране – магнитофакция.  В този смисъл дали има данни за престъпление от общ характер, както и данни за престъпление срещу човечеството според Нюрнбергския кодекс. Тъй като, две независими лаборатории в Европейския съюз и САЩ вече намериха подобни доказателства, призоваваме всички виновни институции, медии, агитатори за масово ваксиниране и лобисти, настояващи за непозволени медицински експерименти в България, да бъдат подведени под отговорност за Геноцид по чл. 416 от НК и за престъпление срещу Родината и Човечеството.

Приложения:

1. Конференция, проведена на 20.09.2021 с участието на патолози, вирусолози и имунолози: проф. Д -р. Арне Буркхард, проф. д-р. Уолтър Ланг, Проф. Д -р Вернер Бергхолц. Английска версия на конференцията е налична на адрес: https://pathologie-konferenz.de/en

2. Доклад на д-р Райън Коул на публична лекция в САЩ от 3.08.2021 г., налична на адрес: https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html

3. Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines, автор Роберт Янг (Robert Young), 2021

4. DETECCIÓN DE OXIDO DE GRAFENO EN SUSPENSIÓN ACUOSA, автор Prof. Dr. Pablo Campra, 2021

5. Копие от публикация – изказване на доктор Кехайов на https://lentata.com/page_22987.html

6. Два случая на починали българи след ваксиниране, с представени документи: https://www.facebook.com/gabkaNo1/posts/10220275670825082

7. Стотици случаи на загинали и инвалидизирани хора от цял свят: https://nomoresilence.world

8. Писмо, подписано от Тодор Кантарджиев, че в България няма вирусен изолат на Ковид

159 Коментара
 1. MonteGeP казва
 2. TimothyGup казва

  Hello2. And Bye2.

 3. marizonilogert казва

  I’ll immediately grab your rss as I can’t find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me know in order that I could subscribe. Thanks.

 4. Stewartyva казва

  коктебель санатории на берегу моря с питанием города западного крыма
  дом отдыха с бассейном в тверской области санатории подмосковья с бассейном недорого шведский стол тур выходного дня в санатории свердловской области
  гелакси сочи лечится ли себорея санатории екатеринбурга и свердловской области с бассейном

 5. Stewartzub казва

  поселок кореиз в крыму кардиология сочи
  отель эдие судак санаторий русь железноводск официальный лиана евпатория официальный сайт
  гостиница грейс горизонт сочи отель бастион г судак централ сити отель грозный

 6. Stewartgfm казва

  хостелы во владикавказе курорты урала и свердловской области горящие путевки
  номер в гостинице астория цена санкт петербург водный мир белокуриха официальный санаторий пушкино гурзуф отзывы
  санаторий в самаре на берегу волги сочи купить тур заказать гостиницу в санкт петербурге

 7. Stewartgoy казва

  договор между туроператором и турагентом отель престиж адлер официальный
  гостиница девон октябрьский волгодонск гостиница отель ооо санаторий источник железноводск
  джемете крым grand noy русский бор санаторий тольятти

 8. equine mud fever treatment казва

  I am continually browsing online for ideas that can aid me. Thx!

 9. Stewartbbt казва

  отель гостиный дом москва в каком санатории
  гостиницы в карелии на берегу озера недорого спа отель море в алуште цены расписание балтийский вокзал сосновая поляна
  астрал в тихвине форум гостиница рязань отель нева

 10. Stewartcky казва

  самые лучшие санатории сочи канатная дорога в ялте цена
  гостиница дмитриевская камышин официальный сайт гостиница стойлянка гостиница аэропорта талаги архангельск
  лучшие санатории ленинградской области восход анапа партенит военный санаторий крым

 11. VederTwtqcz казва

  санатории крыма лучшие лазаревское пансионат
  отель лайнер ханты мансийск таврида отзывы гостиница голышманово
  санаторий фламинго геленджик официальный сайт казань дом отдыха с бассейном все включено коктейль мисхор

 12. VederTwtsge казва

  санаторий ласточка тюмень официальный скорпион отель пермь
  меркюр москва бауманская целебный нарзан санаторий комфорт отель москва
  санаторий центросоюз в кисловодске парк отель прибрежный анапа набережная

 13. VederTwtlit казва

  эпрон сочи санаторий родник пятигорск фото
  хостел добролюбов москва туры в сочи из тулы в марте укоопспилка профессорский уголок
  radisson blu belorusskaya hotel moscow гостиница в одинцово цены и адреса dolina su

 14. VederTwtont казва

  санаторий им тельмана железноводск отзывы крым карасан
  гостиница красный замок новокубанск лагерь смена лазаревское горячий ключ гостиницы с термальными источниками
  интурист ялта официальный сайт ран ясенево официальный сайт история санатория заполярье в сочи

 15. VederTwtzbz казва

  пансионат спутник сочи официальный сайт геленджик отель с бассейном
  гостиница в судаке на берегу моря цены клиника вертеброневрологии кисловодск breadberry hotel питер
  витязево плаза острова сочи официальный отели витязево с собственным пляжем

 16. VederTwtpim казва

  hotel адлер санатории гурзуфа
  отдых в крыму с питанием русский дом адлер официальный сайт микролиты почек что это такое
  курорты абхазии на море эко отель алтика алтай отели с бассейном краснодарский край

 17. VederTwtqjs казва

  хвалынск гостиница нарат санаторий официальный сайт
  отель голден алушта отзывы грот дианы в пятигорске фото де арт 13 профсоюзная
  отель ost roff ижевск пансионат орбита курорты калининграда на море

 18. VederTwtete казва

  горящие туры абхазия сертификат на отдых на море
  отель кипарис сочи солилецк отдых цены санатории пальмира палас ялта официальный сайт
  алтай артыбаш отель полярис дача сталина в сочи на карте

 19. VederTwtitr казва

  ао санаторий дюльбер пурпе гостиницы и хостелы
  гостиница заволжье гостиница арбат москва плотников переулок 12 garden resort 4
  что такое санатория недорогие гостиницы в омске на сутки дворянское гнездо отель сегежа

 20. VederTwtjpi казва

  вилла де идальго оренбург все санатории подмосковья
  петрозаводск отели и гостиницы курорты для лечения гостиница астра витязево
  серноводск санаторий официальный хостел миссис хадсон санкт петербург нива ессентуки официальный

 21. VederTwthwt казва
 22. VederTwtghg казва
 23. Shoulder Bag казва

  Thanks for the post. This will definitely help me out in the future 🙂

 24. SD Memory Card казва

  Engaging. It keeps my mind occupied

 25. Screen Table Support казва

  Thanks this made for intresting reading. I come back here often

 26. Mouse казва

  Great article! Thanks.

 27. MonoMode SFP Fibre Module казва

  It has been simply incredibly generous with you to provide openly what exactly many individuals would’ve marketed for an ebook to end up making some cash for their end, primarily given that you could have tried it in the event you wanted.

 28. Headphones казва

  I simply wanted to write down a quick word to say thanks to you for those wonderful tips and hints you are showing on this site.

 29. Dual Face Scanner казва

  Needed to compose you a very little word to thank you yet again regarding the nice suggestions you’ve contributed here.

 30. Alkaline Button Cell Batteries казва

  That is so funny, I will inbox you 🙂

 31. zmozeroteriloren казва

  Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 32. Wbebgz казва

  levofloxacin 500mg drug levaquin 250mg pills

 33. Thrrqj казва

  dutasteride online order buy generic tamsulosin 0.2mg buy ondansetron 8mg sale

 34. Bwgedl казва

  spironolactone 100mg without prescription cost finasteride 5mg buy diflucan 100mg for sale

 35. Swdkfo казва

  buy ampicillin generic erythromycin online erythromycin cost

 36. Mwklkr казва

  order fildena online cheap bimatoprost for sale order methocarbamol 500mg online cheap

 37. Velqmj казва

  cost suhagra 100mg sildalis sale buy estrace online

 38. Wflxus казва

  cost lamotrigine buy retin cream buy tretinoin sale

 39. Yqkabc казва

  tadalis 10mg pill diclofenac 50mg pills order voltaren pill

 40. Hvcsjk казва

  order accutane 40mg sale order amoxil 1000mg for sale order azithromycin generic

 41. Bezciu казва

  indocin 50mg price order amoxicillin 250mg pill trimox 500mg price

 42. Qgkyvh казва

  cialis canada pharmacy medications generic viagra

 43. Hehrlc казва

  buy generic anastrozole Viagra jelly sildenafil next day

 44. Dgcjcb казва

  tadalafil 5mg sans ordonnance en pharmacie generique cialis 20mg generique sildenafil 25mg

 45. Nkmozp казва

  buy prednisone 10mg pill order viagra 100mg generic viagra 50mg ca

 46. Ukjenn казва

  tadalafil 5mg bestellen tadalafil 5mg für männer viagra 200mg für frauen

 47. Rkcscg казва

  accutane usa purchase azithromycin pills ivermectin 6

 48. Rqcgdw казва

  buy provigil 100mg sale Cialis cheap price cost diamox

 49. Xaxzhf казва

  doxycycline cheap buy doxycycline 100mg pill order lasix for sale

 50. Ysszvn казва

  ramipril canada purchase temovate generic buy astelin generic

 51. Gzcnzl казва

  purchase clonidine without prescription brand clonidine spiriva cheap

 52. How to Become a Barrel Brander казва

  I see something really special in this website.

 53. Ugnvqb казва

  hytrin 1mg brand purchase actos sale buy azulfidine 500 mg generic

 54. Rpyzet казва

  purchase fosamax generic paracetamol drug famotidine 40mg without prescription

 55. Lqezzy казва

  buy benicar 20mg order verapamil online order acetazolamide online cheap

 56. The Best Things to do in Taizhou (China) казва

  As a Newbie, I am always searching online for articles that can help me. Thank you

 57. Dbvnfp казва

  purchase tacrolimus online cheap labetalol cheap order urso 150mg without prescription

 58. Top Places to See in Esfahan (Iran) казва

  This website is really a stroll-by way of for all the data you needed about this and didn’t know who to ask. Glimpse right here, and also you’ll definitely discover it.

 59. Nlgols казва

  order imdur 40mg online cheap micardis tablet telmisartan 20mg ca

 60. Pqiibv казва

  order bupropion 150 mg pill buy strattera 10mg online cheap buy quetiapine 100mg online cheap

 61. This is a topic close to my heart cheers, where are your contact details though?

 62. Jhadwb казва

  oral molnunat 200 mg lansoprazole 30mg cheap buy lansoprazole sale

 63. Ljzqpe казва

  purchase sertraline pill order sildenafil 100mg generic order sildenafil 100mg

 64. Qepugq казва

  buy salbutamol online sildenafil next day delivery usa sildenafil oral

 65. Ygzedd казва

  buy tadalafil 40mg sale cialis tadalafil sildenafil 100mg for sale

 66. Lptegx казва

  cheap cialis pills cialis pills order amantadine 100 mg generic

 67. Oewvft казва

  order naltrexone pill buy generic abilify 20mg cost abilify 20mg

 68. Poknmb казва

  buy avlosulfon buy adalat 10mg generic order perindopril pills

 69. Lehnhj казва

  buy medroxyprogesterone 5mg generic microzide canada order cyproheptadine online

 70. The Best Things to do in Blantyre City (Malawi) казва

  I believe other website owners should take this site as an model, very clean and superb user friendly style and design.

 71. Ttcuzd казва

  modafinil for sale buy stromectol 3mg online stromectol 6mg online

 72. Sharlesflarx казва

  luxury hotels in cancun
  cancun family hotels

 73. Omvmni казва

  buy fluvoxamine sale cymbalta 20mg uk buy glipizide 5mg pill

 74. Sharlesqdtns казва

  all inclusive cancun for 2
  what to pack for cancun all inclusive 2021

 75. Sharlesjqxiw казва

  best of cancun mexico
  all.inclusive cancun

 76. Kkyjtn казва

  buy isotretinoin 20mg for sale isotretinoin 10mg usa deltasone 10mg drug

 77. Sharlesxivwe казва

  swim up hotels cancun
  cancun cheap hotels all inclusive

 78. Suugou казва

  piracetam uk buy viagra 100mg sale overnight delivery viagra

 79. Sharlesvtsfl казва

  best family all inclusive in cancun
  cheap all inclusive hotel in cancun

 80. Sharleswitbm казва

  best cancun beach resorts
  best of cancun

 81. Vpxcbn казва

  order azithromycin 500mg online cheap buy prednisolone 20mg online cheap order neurontin 100mg pill

 82. Sharlesbseim казва
 83. Sharlesdnkyb казва

  hotels resorts in cancun mexico
  best cancun all inclusive adults only

 84. Awbwmd казва

  cialis 20mg tablet buy clomipramine 50mg generic anafranil tablet

 85. Sxcdie казва

  purchase chloroquine online cheap buy cenforce 100mg without prescription order olumiant

 86. Zahwkd казва

  buy sporanox 100mg online cheap order itraconazole online cheap order tindamax 500mg generic

 87. Ydkpak казва

  buy metformin for sale atorvastatin 20mg ca real cialis sites

 88. Sharlesccudq казва

  hoyeles en cancun
  playa ancha cancun

 89. Sharlestaulo казва

  cancun family vacation package all inclusive
  newest resorts in cancun 2021

 90. Ehjwqz казва

  olanzapine 10mg oral order nebivolol 5mg online cheap order generic diovan 160mg

 91. Sharlescaonn казва

  best rated all inclusive resorts in cancun
  top all inclusives in cancun

 92. Fqpjhb казва

  norvasc 5mg oral sildenafil 50mg brand buy tadalafil 40mg

 93. Sharlesptjzg казва

  newest cancun resorts
  family vacations cancun mexico

 94. Grnibq казва

  buy clozaril 50mg sale clozapine 100mg pills order decadron 0,5 mg pill

 95. Sharlessdpvt казва

  is cancun good for families
  hyatt zilara cancun all inclusive deals

 96. Sharlesptcwn казва

  cancun weekend
  cancun where to stay

 97. Vgthcq казва

  viagra over the counter oral lisinopril 5mg lisinopril canada

 98. Sharlesvixlx казва

  cancun spring break hotels
  best food all inclusive cancun

 99. Bwogsl казва

  zyvox online buy online blackjack with real money best online casino real money

 100. Sharlesgsncl казва
 101. Dhwtiv казва

  purchase prilosec without prescription order omeprazole 20mg no deposit free spins casino

 102. Sharleskgtre казва

  top 5 all inclusive resorts in cancun
  https://1abakan.ru/forum/showthread-41046/

 103. Fceivy казва

  buy lopressor 100mg generic buy levitra 20mg sale levitra pills

 104. Sharleswmksv казва
 105. Jjljvp казва

  buy an essay paper real casino slots free roulette

 106. Svaaaj казва

  order vardenafil generic buy pregabalin 150mg without prescription medrol for sale online

 107. Kltqqs казва

  essays help viagra 100mg sale us pharmacy viagra

 108. Osthrr казва

  clomiphene pill albuterol price best online poker sites

 109. Khevqf казва

  tadalafil 5mg drug tadalafil cialis sildenafil 50mg tablets

 110. Wsfxmd казва

  triamcinolone 10mg drug order aristocort generic buy generic clarinex 5mg

 111. Ghmxhs казва

  priligy 60mg tablet synthroid 75mcg pills order synthroid 150mcg without prescription

 112. Zpjrqg казва

  cialis sales best viagra sites online buy viagra pill

 113. Dezlpa казва

  order xenical 60mg pills buy xenical 60mg online acyclovir pills

 114. Ykiiru казва

  order tadalafil pill buy generic plavix buy clopidogrel 150mg sale

 115. Charlesimifs казва

  canadian compounding pharmacy https://canadianpharmacy.icu/# thecanadianpharmacy

 116. Wpxsva казва

  allopurinol buy online order zetia buy ezetimibe generic

 117. Kgazok казва

  buy generic methotrexate coumadin 5mg sale metoclopramide 10mg pill

 118. Onzoir казва

  buy motilium 10mg sale domperidone 10mg usa order flexeril 15mg online

 119. Ijtold казва

  losartan price topamax without prescription buy topiramate generic

 120. Ekpgsb казва

  cheap baclofen order toradol 10mg without prescription toradol over the counter

 121. DavidDok казва

  totally free dating sites near nelson top online dating

 122. Martinhot казва

  https://datingonline1st.com/# online dating women

 123. Wsczjd казва

  order imitrex 50mg online order levofloxacin online cheap avodart 0.5mg brand

 124. Martinhot казва

  https://datingonline1st.shop/# dating free chating

 125. DavidDok казва

  dating sites really free daiting online

 126. Caswki казва

  oral colchicine colchicine 0.5mg sale real money casino games

 127. Eiwhnt казва

  ranitidine pill celebrex 100mg usa celecoxib usa

 128. Frankvoday казва

  over the counter anti nausea medication econazole nitrate cream over the counter

 129. RonaldMor казва

  best allergy medications over-the-counter strongest over the counter muscle relaxer

 130. Kozhsz казва

  poker games online online slots real money usa red dog casino

 131. Frankvoday казва

  over the counter pills like viagra over the counter pill for yeast infection

 132. Bjgrqr казва

  tamsulosin for sale online spironolactone 25mg generic cheap spironolactone 100mg

 133. RonaldMor казва

  bronchial inhalers over the counter econazole nitrate cream over the counter

 134. Wnzcds казва

  canadian cialis and healthcare cialis 10mg for sale ciprofloxacin ca

 135. Frankvoday казва

  over the counter ed pills over the counter cold sore medicine

 136. RonaldMor казва

  [url=https://drugsoverthecounter.shop/#]over the counter uti medicine[/url] over the counter antibiotics for tooth infection

 137. Zjolcm казва

  order generic simvastatin 10mg propecia 1mg uk finasteride cheap

 138. Frankvoday казва

  over the counter blood thinners guaranteed suicide over the counter

 139. RonaldMor казва

  strongest over the counter muscle relaxer over the counter oral thrush treatment

 140. Pzsxzd казва

  metronidazole tablet order flagyl 200mg generic sulfamethoxazole drug

 141. Frankvoday казва

  over the counter muscle relaxer best over the counter nausea medicine

 142. Jycewg казва

  buy diflucan generic buy generic sildenafil 100mg best viagra sites online

 143. RonaldMor казва

  walgreens sleep aids over the counter over the counter birth control

 144. Tgdcrq казва

  cephalexin 500mg brand buy cleocin 150mg online erythromycin 500mg tablet

 145. Eozahh казва

  order generic cialis 10mg sildenafil 100mg brand generic viagra 50mg

 146. Larryblags казва

  best over the counter acne treatment the best over counter sleep aid

 147. Glueep казва

  sildenafil pills 25mg tadalafil 10mg sale tadalafil 5mg without prescription

 148. RichardClild казва

  walgreens sleep aids over the counter mupirocin ointment over the counter

 149. InessaMnen казва

  coursework writing uk
  courseworks help
  coursework questions

 150. Zmjdxe казва

  buy cefuroxime pills careprost nasal spray methocarbamol 500mg drug

 151. Larryblags казва

  strongest over the counter painkillers best hemorrhoid treatment over the counter

 152. Bbvhto казва

  online blackjack for money casino card games tadalafil ca

 153. RichardClild казва
Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече