Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Сигнал до Главния прокурор да назначи експертиза и да установи съдържанието във Ваксините срещу Ковид

СИГНАЛ

от Партия БНО

УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР,

Ние долуподписаните граждани на Република България, настояваме Прокуратурата на Република България да се самосезира по повод настоящия сигнал, публични научни конференции и публикации в медиите (виж приложения), че във всички ваксини против Ковид се съдържа токсичното вещество графенов оксид.

 Според анализите, графеновият оксид, който не се елиминира от организма, е открит и в четирите ваксини срещу Ковид – Модерна, Джонсън и Джонсън, Пфайзер и Астра Зенека. В научните изследвания, проведени от немски, испански и американски учени се посочва, че графеновият оксид „не се елиминира от тялото никога, не подлежи на метаболизъм и е и причината за тромбозите след ваксинациите, понеже ускорява и процеса на тромбоцитна агрегация.“ Освен това, в редица публикации се посочва, че ваксините са пряка причина за миокардит, перикардит и траен стерилитет.

На 20.09.2021 г. в Института по патология в Ройтлинген бе проведена международна конференция, на която проф. д-р Арне Буркхард, проф. д-р Уолтър Ланг и проф. д-р Вернер Бергхолц и едни от най-големите специалисти по патология на Германия, както и лекари и микробиолози от Австрия докладваха след 40 аутопсии на загинали след ваксиниране, включително и загинали след ваксиниране деца. Те докладваха и потвърдиха, че са получили изследвания от лаборатории, при които става ясно, че в четирите ваксини има графенов оксид, както и микро метални частици на хром, никел и стомана, които са несъвместими с човешкото нормално здраве и живот. Американският патолог, имунолог и вирусолог д-р Райън Коул на публична лекция в САЩ от 3.08.2021 г. показа как при направени от него десетки аутопсии всички жизнено важни органи на човешкото тяло са засегнати от възпаление при починали от ваксиниране. Засегнати са не само тъканите на сърцето, мозъка, белите дробове, черния дроб и бъбриците, но са подложени на токсично влияние и възпаление тъканите на тестисите и яйчниците, което ще доведе до стерилитет при ваксинирани деца, младежи и възрастни в репродуктивна възраст.  При ваксинираните жени се наблюдават нетипични кървения и аборти в първия триместър от бременността. Стига се до извода, че е нарушен Нюрнбергския кодекс от 1947 година, който е част от Международното право, валидно и до днес за всички държави, включително и за България. В случая, субстанциите на ваксините срещу Ковид са защитени от патент и хората нямат право да разберат съдържанието им, но заедно с това подписват документ, който носи името „информирано съгласие“, но de facto не е такова по своя смисъл и същност, което, тъй като не осведомява за наличните вещества във ваксините, е нереално и нищожно в правен смисъл относно контекста на Нюрнбергския кодекс.

Веществата, които се прилагат върху хора в България не разполагат с необходимите по закон разрешителни за внос в страната. Междувременно проф. Тодор Кантарджиев, по закона за достъп до обществена информация, изпрати писмо, че в България няма вирусен изолат на Ковид. (виж приложение 8). Съдът в Ираландия задължи ирландското МЗ да покаже документи, че има вирусен изолат на Ковид, в отговор на което ирландското МЗ изпрати писмо, че не разполага с такава информация.

Нито една от ваксините не е преминала всички необходими експериментални фази за да бъде прилагана върху хора. А при някои от ваксините се прилага методът за генетично редактиране магнитофакиция (липидни наночастици и иРНК), който е забранен за прилагане върху хора. По този начин върху българските граждани се извършва масов медицински експеримент без тяхното изрично съгласие и това е престъпление срещу България, нарушаване на Националната сигурност поради изкуствено и умишлено повишаване на смъртността, и потенциален масов стерилитет, както и най-сериозното престъпление срещу човечеството – грандиозен и целенасочен фармакологичен геноцид, за който Сталин, Хитлер и Менгеле не са и мечтали. На двете публични научни конференции, цитирани в приложенията, се докладва, че в Европа има над 20 000 загинали след ваксиниране, като реалистичната цифра според докладчиците трябва да бъде 10 до 20 пъти по-голяма, т.е. около 400 000 загинали, а в САЩ тази цифра вероятно доближава половин милион.

Според редица публикации в социалните мрежи, огромно количество български семейства са с починали близки след ваксиниране (вижте например цитираните два случая от точка 6 на приложенията). За съжаление, лекторите докладваха, че в дългосрочен план, в близките няколко години като пряка последица от инжектирането на гореизброените вещества ще има огромно повишаване на възпаления на сърцето, мозъка и белите дробове, автоимунни и ракови заболявания в следствие на масовата ваксинация с неразрешени експериментални субстанции, и визираната цифра на починалите, в следствие на това престъпление срещу човечеството, ще бъде многократно по-голяма.

Настояваме Прокуратурата на България да назначи незабавна проверка дали изнесената в публичните научни конференции и в медиите информация отговаря на истината: а именно да се назначи експертиза (спектрографска микроскопия в специализирана независима лаборатория) дали наистина във ваксините се съдържа графенов оксид и други несъвместими със здравето и живота вещества, дали в някои от ваксините се прилага метода за генно редактиране – магнитофакция.  В този смисъл дали има данни за престъпление от общ характер, както и данни за престъпление срещу човечеството според Нюрнбергския кодекс. Тъй като, две независими лаборатории в Европейския съюз и САЩ вече намериха подобни доказателства, призоваваме всички виновни институции, медии, агитатори за масово ваксиниране и лобисти, настояващи за непозволени медицински експерименти в България, да бъдат подведени под отговорност за Геноцид по чл. 416 от НК и за престъпление срещу Родината и Човечеството.

Приложения:

1. Конференция, проведена на 20.09.2021 с участието на патолози, вирусолози и имунолози: проф. Д -р. Арне Буркхард, проф. д-р. Уолтър Ланг, Проф. Д -р Вернер Бергхолц. Английска версия на конференцията е налична на адрес: https://pathologie-konferenz.de/en

2. Доклад на д-р Райън Коул на публична лекция в САЩ от 3.08.2021 г., налична на адрес: https://rumble.com/vkopys-a-pathologist-summary-of-what-these-jabs-do-to-the-brain-and-other-organs.html

3. Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines, автор Роберт Янг (Robert Young), 2021

4. DETECCIÓN DE OXIDO DE GRAFENO EN SUSPENSIÓN ACUOSA, автор Prof. Dr. Pablo Campra, 2021

5. Копие от публикация – изказване на доктор Кехайов на https://lentata.com/page_22987.html

6. Два случая на починали българи след ваксиниране, с представени документи: https://www.facebook.com/gabkaNo1/posts/10220275670825082

7. Стотици случаи на загинали и инвалидизирани хора от цял свят: https://nomoresilence.world

8. Писмо, подписано от Тодор Кантарджиев, че в България няма вирусен изолат на Ковид

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече