Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Политическа Партия БНО, свиква народен съд на 12.11.2021 петък от 15:00 часа пред Българска Национална Телевизия

Политическа Партия Българско Национално Обединение свиква на 12.11.2021 петък от 15:00 часа пред Българска Национална Телевизия – Народен съд и протест.

Призоваваме всички граждани патриоти, родолюбци загрижени за бъдещето на България, да дойдат и предявят жалба придружена с безспорни доказателства.

Поканваме всички Политически партии, сдружения, движения, организации за сформиране на кръгла маса за излъчване на граждански кабинет, който да поеме управлението на държавата и преминем към нов демократичен етап на управление – народовластие за спасяването на България.

Няма да оставим нито един българин зад граница в немилост, всяко посегателство на български гражданин ще считаме за посегателство срещу Републиката. Няма да изоставим нито един българин и няма да позволим да бъде социално изключен.

Ако българите на 14.11.2021 г., ни гласуват доверие преминаваме към привеждане в изпълнение лустрацията на всички лица взели участие в управлението на Република България от 1989 г., до днес, което ще се извърши от лица не взели участие в управлението на държавата и чрез прозрачна тотална ревизия на държавата, ревизия на
всички регистри, преразглеждане на всички договори за концесии, всички международни договори, ревизия на прехода – приватизация извършена при липсата на правно основание, ревизия на извършената реституция, ще възстановим статута на държавната собственост към 1989 г както следва по закон, всички природни ресурси, земя, ток, вода, образование, здравеопазване, които по измамен и укрит начин ни бяха заграбени, откраднати от нас Суверена на нашата държава.

Предупреждаваме всички отговорни лица от архиви, деловодства и други регистри, че ще носят персонална отговорност за липсващите документи.

Виновните лица за разграбването, унищожаването на икономиката, работили против интересите с цел държане под икономическа зависимост на българския народ ще бъдат подведени под наказателна отговорност и съдени за извършените престъпления през този период от време за престъпления срещу Републиката отговорни за управлението на държавата, довело страната до национална катастрофа.

Ще извършим разследване и изискаме всички извършвали вмешателство във вътрешната политика и ред на държавата, което е икономически и политически преврат, както и да бъдат провъзгласени ЕС, НАТО-АЛИАНСА, СЗО, Международният валутен фонд, Световната банка за развитие, и всички взели участие в тази конспирация Ковид-19, което е икономически и политически преврат за ПЕРСОНА НОН ГРАТА.

И когато днес всички говорят за върховенство на закона, споменават като Ви лъжат и заблуждават с излизането на Република България от ЕС е нормално първо да влезем, преди да излезем, България не е легитимен член на ЕС, НАТО-АЛИАНСА, Международния валутен фонд.

Ще направим преразглеждане на всички международни договори, пълна и прозрачна ревизия на държавата, ревизия на всички регистри, ЕСГРАОН, НАП, имотен и фирмен регистър, държавен архив.

Ще бъдат съдени всички участвали в измамната пандемия Ковид19 предвид извършения политически и икономически преврат и геноцид над българския народ, който взе повече жертви от първата и втората световна взети заедно.

За всеки, който иска мирно и спокойно да живее в България би било нормално да гласува за нас, понеже ние сме единствената партия, която ще работи и защитава личната и телесна неприкосновеност на българския народ, националната сигурност и териториална идентичност.

Всички договори ще бъдат преразгледани и ще работим за възстановяване или заплащане на всички природни ресурси от тези, на който бяха предоставени от неупълномощени, неоправомощени, неоторизирани от съобразени с Конституцията закони лица.

Ние сме народ, който живее в мир и разбирателство със всички съседни народи с изключение на престъпниците окупирали властовите позиции, които днес са кликата, която извършва политически и икономически преврат, насилствена асимилация – геноцид над целия свят, като чрез вменяване на страх и изнудване принуждават народите да приемат отровни лабораторно създадени биологични високотехнологични химични препарати набедени за „ваксини“ в противоречие на Женевската Конвенция.

Тези престъпления противоречат изцяло на Нюрнбергският Кодекс, Конвенцията за защита на човешките права и свободи, Конституцията на Република България за които престъпления през втората световна са осъдили на смърт не само тези които са извършвали, но и тези които са помагали за извършването на тези престъпления.

Днес българският народ има нужда от политици, които да мислят как да направят по-добър живота, и осигури безплатно електричество, вода които днес на безценица са дадени на чужди корпорации, и заставят българския народ да плаща многократно високи такси с цел повишаване на икономическата зависимост и поробване за завземане на териториалната ни идентичност чрез заплащане на прекалено високи такси.

Ние не сме Комунисти, но можем да се ползваме от доброто на този строй, ние не сме и капиталисти, но можем да се ползваме от доброто на този строй! Ние от тази власт която евентуално ще получим нямаме нужда затова ние ще Ви я върнем на Вас – Суверена на когото принадлежи върховната висша власт в държавата.

Ще работим за възстановяване на икономиката за осигуряване на работни места, ще възстановим животновъдството и земеделието, като държавата ще бъде стожер за гарантирането регулацията на цените на всички нива с цел избягване на спекула, ще възстановим закона за персоналната отговорност при бъдещото управление на държавата.

Ще работим за възстановяване на икономиката за осигуряване на работни места, ще възстановим животновъдството и земеделието, като държавата ще бъде стожер за гарантирането регулацията на цените на
всички нива с цел избягване на спекула, ще възстановим закона за персоналната отговорност при бъдещото управление на държавата.

Ние сме за народовластна обединена България, народа решава съдбата си чрез назначаване и уволняване на съдии, прокурори, полиция, министри и т.н. Убийството на Българския народ, започва с разделението му, от партиите, а това разделение е в разрез с народа и противоречи на обединението му, тоест: по смисъла и значението на Българския език и речник на Найден Геров от 51 г. – където думата народ означава обединение в една политическа система не разделяща народа и не стояща над него. А такава система на управление е само народовластна. (А и думата демокрация в същия речник е народовластие.) Защото всяка система на управление извън народовластието е диктатура.

Жан Жак Русо, не случайно пише за демокрацията, всеки който си даде властта другиму, губи свободата си.

Също така народа дава и идеите за закони, от които има нужда, свеждайки ги до оторизирани лица да ги въведат в правна рамка. Всичко друго е свързано с  подробности.

Ние сме Суверенна държава и сме за България на Българите и няма да допуснем външно вмешателство във вътрешната политика и ред на държавата.

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ

www.bno-bg.com

73 Коментара
 1. Uqqilk казва

  nexium pill buy topamax tablets buy topiramate 100mg generic

 2. Xitbph казва

  order zofran sale brand ondansetron 8mg buy generic aldactone 25mg

 3. Hotwpq казва

  sumatriptan generic purchase sumatriptan for sale levaquin pill

 4. Fyfixm казва

  cost dutasteride avodart drug ranitidine online buy

 5. Hdqjfb казва

  simvastatin 10mg without prescription order zocor generic buy valacyclovir online

 6. Rkpfyx казва

  order finasteride online cheap order finasteride 5mg generic diflucan 200mg pill

 7. Cenfuj казва

  ampicillin online vibra-tabs without prescription buy amoxicillin online cheap

 8. Fspkym казва

  ciprofloxacin 500mg cheap – order myambutol 1000mg online order augmentin 1000mg generic

 9. Ltvjpc казва

  cipro drug – amoxiclav for sale online clavulanate price

 10. ingibitory_ahor казва

  защита оборудования от коррозии [url=ingibitor-korrozii-msk.ru]ingibitor-korrozii-msk.ru[/url] .

 11. detskie_daEt казва

  купить детскую коляску [url=https://detskie-koljaski-msk.ru]https://detskie-koljaski-msk.ru[/url] .

 12. Hzdlih казва

  buy ciprofloxacin 500 mg – buy trimox 500mg online cheap
  buy erythromycin generic

 13. Rjetqu казва

  buy flagyl 200mg – order oxytetracycline 250mg pills buy azithromycin generic

 14. Bgyues казва

  ivermectin 3 mg oral – purchase aczone generic sumycin 250mg us

 15. Wlurmq казва

  ivermectin 12 mg tablets – how to buy aczone order generic sumycin 500mg

 16. teplovizor_mxen казва

  Топ-5 лучших тепловизоров на рынке
  купить тепловизоры [url=http://teplovizor-od.co.ua/]http://teplovizor-od.co.ua/[/url] .

 17. Luuzho казва

  valtrex 500mg oral – order starlix generic order zovirax 400mg sale

 18. prodvizhen_cxMr казва

  Анализ конкурентов для успешного продвижения сайта
  8
  продвижение сайта в гугл цена [url=https://seo-prodvizhenie-sayta.co.ua/]https://seo-prodvizhenie-sayta.co.ua/[/url] .

 19. pricel_vwpn казва

  обзор
  3. Прицелы для стрельбы на дальние дистанции
  оптический прицел купить [url=https://www.opticheskiy-pricel-odessa.co.ua/]https://www.opticheskiy-pricel-odessa.co.ua/[/url] .

 20. gruzchiki_kdmi казва

  Экспресс-перевозки с опытными грузчиками в Харькове
  нанять грузчиков для переезда [url=http://www.gruzchiki.co.ua]http://www.gruzchiki.co.ua[/url] .

 21. Qpvrgw казва

  order ampicillin online ampicillin without prescription buy amoxil pills

 22. Eercqq казва

  order generic metronidazole 400mg – order terramycin 250 mg sale azithromycin 500mg pills

 23. Uvvtmg казва

  purchase lasix for sale – order warfarin 5mg online captopril drug

 24. Pwnpvj казва

  brand glycomet 500mg – buy cefadroxil medication generic lincocin 500 mg

 25. Zvfzwa казва

  retrovir over the counter – irbesartan where to buy zyloprim 300mg over the counter

 26. Hvnnzm казва

  buy generic clozapine for sale – frumil without prescription famotidine 20mg brand

 27. Vwaftg казва

  buy anafranil online – clomipramine 50mg cost buy sinequan cheap

 28. Cryhsk казва

  order seroquel 100mg pills – ziprasidone generic purchase eskalith for sale

 29. natyazhn__oiPt казва

  1. Вибір натяжних стель – як правильно обрати?
  2. Топ-5 популярних кольорів натяжних стель
  3. Як зберегти чистоту натяжних стель?
  4. Відгуки про натяжні стелі: плюси та мінуси
  5. Як підібрати дизайн натяжних стель до інтер’єру?
  6. Інноваційні технології у виробництві натяжних стель
  7. Натяжні стелі з фотопечаттю – оригінальне рішення для кухні
  8. Секрети вдалого монтажу натяжних стель
  9. Як зекономити на встановленні натяжних стель?
  10. Лампи для натяжних стель: які вибрати?
  11. Відтінки синього для натяжних стель – ексклюзивний вибір
  12. Якість матеріалів для натяжних стель: що обирати?
  13. Крок за кроком: як самостійно встановити натяжні стелі
  14. Натяжні стелі в дитячу кімнату: безпека та креативність
  15. Як підтримувати тепло у приміщенні за допомогою натяжних стель
  16. Вибір натяжних стель у ванну кімнату: практичні поради
  17. Натяжні стелі зі структурним покриттям – тренд сучасного дизайну
  18. Індивідуальність у кожному домашньому інтер’єрі: натяжні стелі з друком
  19. Як обрати освітлення для натяжних стель: поради фахівця
  20. Можливості дизайну натяжних стель: від класики до мінімалізму
  натяжні стелі це [url=https://www.natjazhnistelitvhyn.kiev.ua/]https://www.natjazhnistelitvhyn.kiev.ua/[/url] .

 30. Mhykis казва

  buy hydroxyzine 10mg for sale – buspar 10mg for sale endep 25mg us

 31. Sokpwl казва

  purchase augmentin pills – buy clavulanate without prescription order generic ciprofloxacin

 32. Pfbgxd казва

  purchase amoxicillin generic – buy keflex pills order ciprofloxacin 500mg generic

 33. vo_ntorg_utPl казва

  воєнторг
  6. Скидки на военное снаряжение
  військовий одяг інтернет магазин [url=https://voentorgaseh.kiev.ua/]військові магазини в києві[/url] .

 34. berci_iysl казва

  1. Почему берцы – это обязательный элемент стиля?
  2. Как выбрать идеальные берцы для осеннего гардероба?
  3. Тренды сезона: кожаные берцы или замшевые?
  4. 5 способов носить берцы с платьем
  5. Какие берцы выбрать для повседневного образа?
  6. Берцы на платформе: комфорт и стиль в одном
  7. Какие берцы будут актуальны в этом году?
  8. Маст-хэв сезона: военные берцы в стиле милитари
  9. 10 вариантов сочетания берцов с джинсами
  10. Зимние берцы: как выбрать модель для холодного сезона
  11. Элегантные берцы на каблуке: идеальный вариант для офиса
  12. Секреты ухода за берцами: как сохранить первоначальный вид?
  13. С какой юбкой носить берцы: советы от стилистов
  14. Как подобрать берцы под фасон брюк?
  15. Берцы на шнуровке: стильный акцент в образе
  16. Берцы-челси: универсальная модель для любого стиля
  17. С чем носить берцы на плоской подошве?
  18. Берцы с ремешками: акцент на деталях
  19. Как выбрать берцы для прогулок по городу?
  20. Топ-5 брендов берцев: качество и стиль в одном
  купити берці зсу [url=https://bercifrdt.kiev.ua/]берці talan[/url] .

 35. Sujojl казва

  cost azithromycin 250mg – order azithromycin 500mg online ciprofloxacin 500mg drug

 36. Fvxzlb казва

  generic cleocin 150mg – cefixime online order where can i buy chloromycetin

 37. plintus_byMr казва

  плинтус из алюминия [url=https://alyuminievyj-plintus-msk.ru/]алюминиевый плинтус[/url] .

 38. Tusafz казва

  purchase stromectol – buy cefaclor pills cefaclor 250mg tablet

 39. stomatolog_wfma казва

  Ефективні методи лікування
  10. Як підготуватися до відвідування стоматолога
  лікування зубів [url=https://stomatologiyatrn.ivano-frankivsk.ua/]лікування зубів[/url] .

 40. Vrevla казва

  buy ventolin inhalator online cheap – brand theo-24 Cr theophylline buy online

 41. dizayn_xbMl казва

  1. 10 лучших идей для дизайна интерьера
  2. Топ-20 трендов в дизайне на 2021 год
  3. Как выбрать идеальный цветовой акцент в дизайне
  4. Дизайн-проект
  5. Инновационные подходы к дизайну: отражение современности
  6. Дизайн спальни
  7. Дизайн для маленькой квартиры
  8. Как интегрировать природные элементы в дизайн интерьера
  9. Баланс цветов и форм: основы хорошего дизайна
  10. Дизайн-студия: секреты успешного бизнеса в сфере дизайна
  11. Интересные факты о развитии дизайна в XXI веке
  12. Уникальные идеи для дизайна кухни: создайте пространство своей мечты
  13. Тенденции в сфере дизайна мебели: вдохновляющие идеи
  14. Дизайн гостиной
  15. Минимализм
  16. Дизайн сада: принципы оформления участка с учетом ландшафта
  17. Декорирование дома с использованием текстиля: советы и идеи
  18. Принципы цветового баланса в дизайне: как создать гармоничное пространство
  19. Книги по дизайну
  20. Дизайн подростковой комнаты
  студия интерьеров [url=https://studiya-dizajna-intererov.ru/]https://studiya-dizajna-intererov.ru/[/url] .

 42. Sehkfq казва

  desloratadine for sale – buy ventolin inhalator online cheap ventolin order

 43. ustanovka_tcSn казва

  1. Как установить кондиционер в доме
  систем вентиляции и кондиционирования [url=https://prodazha-kondcionerov.ru/]https://prodazha-kondcionerov.ru/[/url] .

 44. Cahhib казва

  buy glycomet online – order cozaar 50mg sale buy acarbose pills for sale

 45. Nzictq казва

  micronase 2.5mg ca – glyburide 5mg usa pill forxiga

 46. Jiovls казва

  buy prandin online cheap – buy empagliflozin 10mg without prescription empagliflozin generic

 47. Aelega казва

  semaglutide 14mg usa – buy glucovance pills for sale desmopressin order

 48. Ywhjxz казва

  terbinafine cost – order griseofulvin 250mg for sale griseofulvin usa

 49. Kdupsq казва

  famvir price – buy zovirax pill purchase valaciclovir pill

 50. Nqilky казва

  buy nizoral pill – sporanox 100 mg usa itraconazole 100 mg usa

 51. Fxhruk казва

  cost lanoxin 250mg – buy dipyridamole 100mg sale buy lasix generic diuretic

 52. Suwepp казва

  metoprolol 100mg tablet – buy losartan no prescription purchase adalat online

 53. Ciqguk казва

  microzide 25 mg pill – order amlodipine generic buy bisoprolol cheap

 54. Fblhsp казва

  purchase nitroglycerin pills – order clonidine 0.1mg sale order diovan 160mg online cheap

 55. Gfyhfl казва

  simvastatin uncomfortable – fenofibrate arrival lipitor unit

 56. Ukquzb казва

  rosuvastatin rouse – caduet buy follow caduet online snow

 57. Hcbiaw казва

  viagra professional online light – malegra destroy levitra oral jelly upon

 58. Zkbrds казва

  dapoxetine telephone – sildigra behold cialis with dapoxetine question

 59. ppu-pro_ea казва

  Наша бригада опытных мастеров готова предоставлять вам перспективные системы, которые не только гарантируют надежную безопасность от зимы, но и подарят вашему жилищу изысканный вид.
  Мы занимаемся с самыми современными материалами, заверяя долгосрочный срок использования и выдающиеся решения. Теплоизоляция внешнего слоя – это не только сбережение на обогреве, но и трепет о природной среде. Спасательные разработки, какие мы осуществляем, способствуют не только своему, но и сохранению природных ресурсов.
  Самое ключевое: [url=https://ppu-prof.ru/]Утепление дома снаружи цена москва[/url] у нас стартует всего от 1250 рублей за м2! Это бюджетное решение, которое метаморфозирует ваш домик в реальный тепличный корнер с минимальными затратами.
  Наши достижения – это не всего лишь изоляция, это создание площади, в где каждый элемент отражает ваш персональный модель. Мы примем во внимание все ваши требования, чтобы преобразить ваш дом еще более теплым и привлекательным.
  Подробнее на [url=https://ppu-prof.ru/]https://www.ppu-prof.ru[/url]
  Не откладывайте занятия о своем корпусе на потом! Обращайтесь к экспертам, и мы сделаем ваш жилище не только более теплым, но и моднее. Заинтересовались? Подробнее о наших проектах вы можете узнать на официальном сайте. Добро пожаловать в сферу уюта и стандартов.

 60. Nahwxm казва

  brand cialis every – alprostadil snatch penisole process

 61. Dqanel казва

  cenforce online late – tadacip peaceful brand viagra pills number

 62. Xoyqir казва

  brand cialis rare – tadora wood penisole fry

 63. Adpnfl казва

  cialis soft tabs pills grandfather – cialis soft tabs pills unless viagra oral jelly difference

 64. Rmnrct казва

  cialis soft tabs online shell – tadarise online incident viagra oral jelly hat

 65. Hlogcv казва

  dapoxetine regard – udenafil especial cialis with dapoxetine carter

 66. Jixzpy казва

  cenforce silver – tadacip pills faithful brand viagra online paint

 67. Tdyxvo казва

  asthma medication awful – inhalers for asthma terrorist asthma medication hurry

 68. Lvhzzq казва

  acne treatment jar – acne medication represent acne medication wine

 69. Daidqq казва

  uti medication lean – treatment for uti shock uti treatment shirt

 70. Phefho казва

  claritin librarian – claritin pills corpse loratadine lord

 71. Mjzomp казва

  valtrex discuss – valacyclovir online drop valacyclovir pills hush

 72. Igybcn казва

  priligy hunt – dapoxetine david priligy pat

 73. tenevoy_ubPi казва

  Преимущества теневого плинтуса в декорировании помещения,
  Шаг за шагом инструкция по установке теневого плинтуса,
  Как использовать теневой плинтус для создания уникального интерьера,
  Модные тренды в выборе теневых плинтусов для современного дома,
  Как подобрать цвет теневого плинтуса к отделке стен,
  Как спрятать коммуникации с помощью теневого плинтуса: практические советы,
  Теневой плинтус с подсветкой: создаем эффектное освещение в интерьере,
  Современные тренды в использовании теневого плинтуса для уюта и красоты,
  Интерьер безупречный до мелочей: роль теневого плинтуса в декоре
  купить алюминиевый плинтус [url=https://plintus-tenevoj-aljuminievyj-msk.ru/]купить алюминиевый плинтус[/url] .

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече