Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Политическа Партия БНО, свиква народен съд на 12.11.2021 петък от 15:00 часа пред Българска Национална Телевизия

Политическа Партия Българско Национално Обединение свиква на 12.11.2021 петък от 15:00 часа пред Българска Национална Телевизия – Народен съд и протест.

Призоваваме всички граждани патриоти, родолюбци загрижени за бъдещето на България, да дойдат и предявят жалба придружена с безспорни доказателства.

Поканваме всички Политически партии, сдружения, движения, организации за сформиране на кръгла маса за излъчване на граждански кабинет, който да поеме управлението на държавата и преминем към нов демократичен етап на управление – народовластие за спасяването на България.

Няма да оставим нито един българин зад граница в немилост, всяко посегателство на български гражданин ще считаме за посегателство срещу Републиката. Няма да изоставим нито един българин и няма да позволим да бъде социално изключен.

Ако българите на 14.11.2021 г., ни гласуват доверие преминаваме към привеждане в изпълнение лустрацията на всички лица взели участие в управлението на Република България от 1989 г., до днес, което ще се извърши от лица не взели участие в управлението на държавата и чрез прозрачна тотална ревизия на държавата, ревизия на
всички регистри, преразглеждане на всички договори за концесии, всички международни договори, ревизия на прехода – приватизация извършена при липсата на правно основание, ревизия на извършената реституция, ще възстановим статута на държавната собственост към 1989 г както следва по закон, всички природни ресурси, земя, ток, вода, образование, здравеопазване, които по измамен и укрит начин ни бяха заграбени, откраднати от нас Суверена на нашата държава.

Предупреждаваме всички отговорни лица от архиви, деловодства и други регистри, че ще носят персонална отговорност за липсващите документи.

Виновните лица за разграбването, унищожаването на икономиката, работили против интересите с цел държане под икономическа зависимост на българския народ ще бъдат подведени под наказателна отговорност и съдени за извършените престъпления през този период от време за престъпления срещу Републиката отговорни за управлението на държавата, довело страната до национална катастрофа.

Ще извършим разследване и изискаме всички извършвали вмешателство във вътрешната политика и ред на държавата, което е икономически и политически преврат, както и да бъдат провъзгласени ЕС, НАТО-АЛИАНСА, СЗО, Международният валутен фонд, Световната банка за развитие, и всички взели участие в тази конспирация Ковид-19, което е икономически и политически преврат за ПЕРСОНА НОН ГРАТА.

И когато днес всички говорят за върховенство на закона, споменават като Ви лъжат и заблуждават с излизането на Република България от ЕС е нормално първо да влезем, преди да излезем, България не е легитимен член на ЕС, НАТО-АЛИАНСА, Международния валутен фонд.

Ще направим преразглеждане на всички международни договори, пълна и прозрачна ревизия на държавата, ревизия на всички регистри, ЕСГРАОН, НАП, имотен и фирмен регистър, държавен архив.

Ще бъдат съдени всички участвали в измамната пандемия Ковид19 предвид извършения политически и икономически преврат и геноцид над българския народ, който взе повече жертви от първата и втората световна взети заедно.

За всеки, който иска мирно и спокойно да живее в България би било нормално да гласува за нас, понеже ние сме единствената партия, която ще работи и защитава личната и телесна неприкосновеност на българския народ, националната сигурност и териториална идентичност.

Всички договори ще бъдат преразгледани и ще работим за възстановяване или заплащане на всички природни ресурси от тези, на който бяха предоставени от неупълномощени, неоправомощени, неоторизирани от съобразени с Конституцията закони лица.

Ние сме народ, който живее в мир и разбирателство със всички съседни народи с изключение на престъпниците окупирали властовите позиции, които днес са кликата, която извършва политически и икономически преврат, насилствена асимилация – геноцид над целия свят, като чрез вменяване на страх и изнудване принуждават народите да приемат отровни лабораторно създадени биологични високотехнологични химични препарати набедени за „ваксини“ в противоречие на Женевската Конвенция.

Тези престъпления противоречат изцяло на Нюрнбергският Кодекс, Конвенцията за защита на човешките права и свободи, Конституцията на Република България за които престъпления през втората световна са осъдили на смърт не само тези които са извършвали, но и тези които са помагали за извършването на тези престъпления.

Днес българският народ има нужда от политици, които да мислят как да направят по-добър живота, и осигури безплатно електричество, вода които днес на безценица са дадени на чужди корпорации, и заставят българския народ да плаща многократно високи такси с цел повишаване на икономическата зависимост и поробване за завземане на териториалната ни идентичност чрез заплащане на прекалено високи такси.

Ние не сме Комунисти, но можем да се ползваме от доброто на този строй, ние не сме и капиталисти, но можем да се ползваме от доброто на този строй! Ние от тази власт която евентуално ще получим нямаме нужда затова ние ще Ви я върнем на Вас – Суверена на когото принадлежи върховната висша власт в държавата.

Ще работим за възстановяване на икономиката за осигуряване на работни места, ще възстановим животновъдството и земеделието, като държавата ще бъде стожер за гарантирането регулацията на цените на всички нива с цел избягване на спекула, ще възстановим закона за персоналната отговорност при бъдещото управление на държавата.

Ще работим за възстановяване на икономиката за осигуряване на работни места, ще възстановим животновъдството и земеделието, като държавата ще бъде стожер за гарантирането регулацията на цените на
всички нива с цел избягване на спекула, ще възстановим закона за персоналната отговорност при бъдещото управление на държавата.

Ние сме за народовластна обединена България, народа решава съдбата си чрез назначаване и уволняване на съдии, прокурори, полиция, министри и т.н. Убийството на Българския народ, започва с разделението му, от партиите, а това разделение е в разрез с народа и противоречи на обединението му, тоест: по смисъла и значението на Българския език и речник на Найден Геров от 51 г. – където думата народ означава обединение в една политическа система не разделяща народа и не стояща над него. А такава система на управление е само народовластна. (А и думата демокрация в същия речник е народовластие.) Защото всяка система на управление извън народовластието е диктатура.

Жан Жак Русо, не случайно пише за демокрацията, всеки който си даде властта другиму, губи свободата си.

Също така народа дава и идеите за закони, от които има нужда, свеждайки ги до оторизирани лица да ги въведат в правна рамка. Всичко друго е свързано с  подробности.

Ние сме Суверенна държава и сме за България на Българите и няма да допуснем външно вмешателство във вътрешната политика и ред на държавата.

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ

www.bno-bg.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече