Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Бъдещи нови политици, не бъдете като тях, не бъдете като Радев

Скъпи Сънародници,
в т.ч. и бъдещи  Депутати, Президент и нов Министерски Съвет,
не бъдете като ген. Радев, пречещ на българските иновации, имащ неистово желание отново да
властвува, без дори да можа да стане за 5 години достоен Президент на всички Българи!

    “ С Вас Съм „!?! Къде и кога бяхте с нас, генерал  Радев?

        1 / Вие не подкрепихте  70 годишния труд в НАУКАТА на Българи по ТРИ ОТКРИТИЯ за ВОДАТА  в т.ч.  два нови енергийни  МЕТОДА получаване на ЕВТИНИ СИНЯ ЕНЕРГИЯ и ПОЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА,    (От И С ВОДА ) на професорите :   Илия Вълков, Стефан Найденов и Антон Антонов !
        Двукратно и Лично полския Президент Г-н А. Дуда задели време за тях, И ТВЪРДО в ЕС ПОИСКА ВРЕМЕ за внедряване, а Вие не! 

Видно е на снимката от срещата ни 2018г. в полския културен Център! Той лично получава, а Вие НЕ  ПОЖЕЛАХТЕ (!?)   материалите за тези открития. Главният Ви Секретар Д. Стоянов двукратно бе запознат  с тях на целеви срещи  –   НИКАКВА РЕАКЦИЯ ОТ ВАША СТРАНА!  Въпреки 4-те докладни  НЕ ЗАДЕЛИХТЕ И МИНУТА , да  разгледате  ПРЕДЛОЖЕНИЯТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ, С КОИТО МОЖЕМ ДА ОТЛОЖИМ И УДЪЛЖИМ живота на българските ТЕЦ И ДА ПОЧИСТВАМЕ ВЪЗДУХА В ГРАДОВЕТЕ С БЪЛГАРСКИ ПАТЕНТОВАНИ  ИНОВАЦИИ ! 

      2/ Материалите от т.1 , предадени на Гл. Секретар и адресирани до Вас, в т.ч. и тези от двете Научни конференции  и Български Изложби за Нанотехнологии в Европарламента, ПРЯКО ЗАСЯГАЩИ НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ, не бяха стигнали до Секретаря по национална сигурност ген. Стефан Янев ?
      Останахме убедени в това, след срещата ни със служебния Премиер по повод корекцията на Планът за възстановяване, предаден  преди седмици в ЕС. ОТНОВО ( както и при подготовката на ОП-НОИР ), тези фундаментални решения за българската  икономика   и здраве на гражданите не бяха включени за финансиране, заради непознаване и липса на време !

На снимката , след срещата със служебния Премиер на професорите в областа на нанотехнологиите Ивайло Рангелов и Живко Желев, пред  картината изразяваща по пророчествата на Ванга и У.Д.ГАН “ вземане на решения при следващия обществен строй“. С тази картина и действуващи  машини, вече работещи в секретни обекти в България, САЩ, Германия, те заедно  с ЕНП, ГЕРБ и ДЕН през Февр.2012 г. обясняваха древни и съвременни  Български нанотехнологии .         

      3/ По време на 7 дневната изложба в Брюксел, г-жа Зам. Президент Йотова минаваше покрай българската изложба в ЕП, но не спря и за минута да се запознае с представените иновации, а през цял месец май/юни 2018 това не направи и г-н Радев, когато изложбата  бе повторена в нашето Народно Събрание…

      Не сте с нас, досега г-н Генерал Радев и г-жо Йотова, а ако случайно Ви преизберат НЕ ВЯРВАМ да се промените ?

          Бъдещи нови политици, не бъдете като тях, а ВЯРВАЙТЕ ВЪВ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ и българските наука и култура! Потърсете кой е най-издавания български Философ и Учител по цял свят, от когото се учи дори

А. Айнщайн, а ако прочетете и няколко негови книги, ще научите как по-лесно да  изпълните обещания и дълг пред народа си.

            33 години от принудителната оставка на покойния държавен глава Тодор Живков. Той се опита да задържи за България   цяла година -до 10 Ноември 1989 г.,  МНОГОМИЛИАРДНИТЕ като стойност научни тайни и артефакти, изнесени на 26 Август при „пожара“ на ЦК от подземните лаборатории, складове и  коридори през товарния изход на БНБ…

2 Коментара
  1. MonteGeP казва
  2. Kasi Top казва

    Hiya, I am really glad I’ve found this information. Today bloggers publish just about gossips and net and this is really irritating. A good site with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече