Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Инж. Асен Иванов, обявяването на извънредна обстановка е незаконосъобразно

Инженер Асен Иванов, кандидат депутат от БНО, доказва с документи, че пандемия няма, а мерките са незаконни.

Кандидат депутатът от БНО инженер Асен Иванов разобличи политиците и НОЩ в измама с цел забогатяване и създаване на паника в обществото, за да има кой да е виновен за

очакваната от много време рецесия. Той апелира всички разумни хора, които са 90 процента и които не искат да се ваксинират, да гласуват на БНО,

защото само чрез тях истината ще излезе наяве относно измислената пандемия и виновниците ще бъдат разобличени и наказани.

Ето какво каза Асен Иванов в предаването „Делници“ по телевизия Евроком, като подплати всичко с документи, които може да видите на края на статията:

Чл. 4 от Конституцията казва че отношенията се управляват от законите и Конституцията.

Никъде не е казано, че се управляват от заповеди. Следователно никой не трябва да се съобразява и изпълнява заповеди които са противоконситуционни.
Отделно чл. 57 основните права на гражданите са неотменими. Дори при война или друго извънредно положение не могат да се ограничат правата по членове 28, 29, 31 ал. 1,2,3, 32 ал. 1 и 37. Чл. 29 е най-важен. Той гласи: – Чл.29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.
Наказателния кодекс :

143. (1) Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашва или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

(2) Ако деянието е извършено от лице по чл. 142, ал.2, точки 6 и 8, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години. Това се отнася за служители на МВР.

Има злоупотреба с власт. Никой от нас не е гласувал за СЗО. Те да диктуват, а ние да изпълняваме.

На 12 и 13 март 2020 ББ събира Министерския съвет и пред него заявява : „ние взехме решение за обявяване на ИП.

Чл.84 ал. 12 от Конституцията гласи, че НС обявява ИП по предложение на Президент или на Министерски.
ББ го съобщава това на Министерски съвет, следователно Министерския съвет не е взел такова решение, а му е наложено.Вижда се в стенограмата,

която е на сайта на МС, че е говорено за всичко друго, но не е разисквания или гласувано ИП. НС се е събрало, но не е приело предложението на МС. Гласувано е съвсем друго. МС предлага ИП за разрастващата се ЕПИДЕМИЯ.

НС приема за разрастващата се ПАНДЕМИЯ. Според чл. 84 от К. НС не може да предлага и променя предложението защото само Президент и МС имат права!На въпрос към сегашния Министър председател да представи научни неопровержими доказателства за разрастващата се епидемия от К19 по време на грипна та епидемия която бушува по това време в страната и които НОЩ трябва да са представили.

Те отговарят че на 13.03.2020г е имало 31 потвърдени случая!? Не умрели, не в болница, а случая. Потвърдени с ПСР тестове, за които тази година CDC на USA още юли месец категорично казаха, че са негодни да определят К19 и да го разграничат от грип. Няма никакви научни доказателства. Не са представени такива и от СЗО. Вирус SARS-COV-2 не е изолиран т.е.открит. Това е потвърдено с официално писмо от д-р Кантарджиев и на въпрос дали е направено такова откритие МЗ, официално казват че не ЗНАЯТ.
Не е изолиран SARS-COV-2 и в целия свят, но парадокса е че ваксината на Пфайзер е разработена от него. Пише го на стр. 1 от брошурата.На практика има ваксина срещу нещо което и до момента не е открито, а и мутации има това което не е открито?!
МС има самопризнание, че на 12.03.2020г. е гласувано решение от 13.03.2020г. Решението е гласувано преди да бъде написано и предложено. Явно антидатиране. България има ратифициран договор от НС за доставка на УСПЕШНИ ВАКСИНИ.
Доставени са експериментални препарати, които явно не са успешни, което се доказва от страните където има масови ваксинации. Трябва спешно да върнем бъркочите които са ни доставяли вместо предплатени те успешни ваксини, да си вземем парите обратно и да искаме огромни неустойки.
НЗОК е задължила болниците и лекарите всяко респираторни заболяване включително грип да се отчита на кода на К19. Отделно се плаща почти двойно за това. Узаконена Корупция. Така грипът изчезна и не се появи повече нито пролетта нито есента на 2020, нито пролетта на 2021, а сегашния грип ни се представя за ковид. Махайки заповедта и парите К19 ще изчезне.Европейския център за контрол на заболяванията днес (14.10.2021) излиза със статистика за смъртността в целия свят – 0.06%.в България е в пъти по висока заради лошата ни здравна система.
В страните където мерки няма – Швеция, Беларус, Танзания и много други смъртността не е нараснала. Относно въпрос, дали трябва не ваксинираните да плащат за лечение в Болниците мнението на БНО е:

Щом гражданинът е платил здравни осигуровки, то се лекува безплатно.
Напротив, тези които са се ваксинирали и експериментирали на свой риск и са ползвали ваксини платени от всички нас са Длъжни да си плащат за това, че ваксината не ги пази! Ето и надлежните документи, доказващи думите му с входящи номера и отговори на институциите!

В България няма нито един доказан случай, че някой е умрял от коронавирус

1 Коментар
  1. sklep online казва

    Wow, incredible weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for?

    you make running a blog glance easy. The overall glance of your website is great, as smartly as the content!
    You can see similar here e-commerce

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече