Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

От тефтера на баба: Пролетен гювеч в гърне

Пролетният гювеч е едно от онези ястия, които носят аромата и вкуса на новия сезон. Той е богат на свежи зеленчуци и месо, и е идеален за семейни събирания и празнични трапези. В тази статия ще ви представя автентична рецепта за пролетен гювеч в гърне, взета директно от тефтера на моята баба.Необходими продукти:500 г агнешко месо (или пилешко)2 глави лук2 моркова2 картофа200 г грах (пресен или замразен)200 г зелен фасул2 домата (или 1 консерва домати)1 червена чушка1 зелена чушка2 стръка пресен чесън2-3 супени лъжици олио1 чаена лъжичка червен пиперСол и черен пипер на вкус1 връзка пресен магданоз1/2 чаена чаша вода или бульонНачин на приготвяне:Подготовка на месото:Ако използвате агнешко месо, нарежете го на хапки….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy