Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Как да си направим домашно кисело мляко, което да трае месеци

Как да си направим кисело мляко, което да е „здраво“ като камък и да не се разваля с месеци? Днес ще ви дадем лесната рецепта, която ще ви убеди, че в тази наглед сложна процедура всъщност няма нищо чак толкова сложно… Киселото мляко, приготвено така, става много вкусно и може да се използва в различни рецепти.Ето какво ви трябва за Кисело мляко, твърдо като камък:Продукти:5 литра прясно мляко (за предпочитане домашно, с по-висока масленост)2 супени лъжици подкваска (ферментирало гъсто кисело мляко)Начин на приготвяне:Сварете млякото и го оставете да се охлади, докато достигне 50 градуса….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy