Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Тези храни разреждат кръвта и намаляват риска от тромбоза

Увеличаването на честотата на сърдечно-съдовата патология води до факта, че все повече хора са принудени да приемат лекарства, които разреждат кръвта и укрепват стените на кръвоносните съдове.Причини за сгъстяване на кръвта:ядене на некачествена храна и вода;заболяване на далака;намаляване на тялото с токсини (обикновено се наблюдава при пациенти над 50 години);липса на ензими за разграждане на хранителните вещества;дехидратация, продължително излагане на слънце;прекомерна физическа активност;живот в неблагоприятен климат….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy