Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Лесен трик за по-дълготрайно кисело зеле

Киселото зеле може да е перфектно в началото, но с времето да загуби вкуса и хрупкавостта си. Причината често не е в зелето, а в саламурата и какво добавяме към нея. Съществува прост трик, който удължава трайността и запазва качеството месеци наред – но каква точно е съставката, която прави тази разлика? Защо киселото зеле се разваля по-бързо от очакваното?Много хора се чудят защо зелето им е чудесно в началото, а след месец–два вече има по-мек вкус, неприятен аромат или направо започва да се разваля….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy