Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Вкусът на успеха: Историята зад най-успешните ресторанти в София

В свят, където кулинарните преживявания стават все по-разнообразни, две имена се открояват с иновации, смелост и визия за ресторантския бизнес в България – Димитър Добрев и Петко Цочев. Те са основатели на MIZU, Street Chefs и YUM – концепции, които обхващат както автентичната азиатска кухня, така и модерните street food идеи и които постепенно променят вкусовите навици на българската публика….

1 Коментар
  1. Eleonore Cassin казва

    I just could not depart your web site prior to suggesting that I really loved the usual info an individual supply in your visitors Is gonna be back regularly to check up on new posts

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy