Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Вкусни рецепти за обяд с главен герой праз лук

Празът е един от най-обичаните зеленчуци в българската кухня, благодарение на своя мек и сладък вкус. Той е изключително универсален и може да бъде използван в различни ястия – от супи и салати до основни ястия и гарнитури. Ето няколко вкусни рецепти за обяд, които поставят праза в главната роля:Крем супа от праз лукНеобходими продукти:3 стръка праз лук2 картофа1 морков1 литър зеленчуков бульон50 мл сметана за готвенеСол и черен пипер на вкусМасло или зехтин за запържванеНачин на приготвяне:Нарежете праза на ситно и го задушете в малко масло или зехтин до омекване….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy