Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Панирана коприва: Лесно, бързо, вкусно

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:200 г свежи стръкчета коприва2 яйца4 с. л. брашно1/4 ч. ч. газирана вода или лимонадащипка сол,олио за пържене1 с. л. кокосово маслоНАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:Разбиваме в купа яйцата за панировката заедно със солта. Добавяме газираната вода и малко по малко при непрекъснато разбъркване прибавяме и пресятото брашно до получаването на рядка смес.Сгорещяваме олиото в тиган, след което хващаме всяко стръкче коприва за дръжката, топваме го в сместа, изтръскваме от излишната панировка и пържим за кратко от двете страни до придобиване на златист загар….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy