Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Партия Булгари прати информация за случващо се в България „talking points“ на предизборния щаб на Доналд Тръмп

Партия Булгари прати информация за случващо се в България „talking points“ на предизборния щаб на Тръмп

На 18 август ни помолиха да подготвим тъй наречените „talking points“ за предизборния щаб на Доналд Тръмп, относно ставащото в България.

Още докато бе президент на САЩ Доналд Тръмп не участваше в секретните брифинги на ЦРУ, впоследствие нещата загрубяха.

Бившите американски президенти традиционно получават разузнавателна информация дори след като напуснат поста си. Те също имат право да изискват класифицирана информация от разузнавателните служби.

Отношенията на Доналд Тръмп с разузнавателната общност на САЩ винаги са напрегнати.

С идването на власт на Джо Байдън нещата съвсем загрубяха, той заяви, че неговият предшественик Доналд Тръмп не трябва да има достъп до секретни брифинги на американското разузнаване. 

В отговор на въпрос на водещ на CBS какви са причините за това, Байдън заяви, че смята, че Тръмп не трябва да получава секретни брифинги поради нестабилния си характер.

През август Тръмп заяви пред британското издание Daily Mail, че ще откаже да получава информация и да участва в брифинги на разузнаването по време на кампанията си, за да избегне обвинения в изтичане на информация.

Това са точките които партия  БУЛГАРИ прати след запитването от предизборния щаб на Доналд Тръмп относително политическата ситуация в България.

1.  Повечето българи са наясно, че изборите не са между Тръмп и Харис, а между Тръмп и кликата включваща Хилъри Клинтън и Александър Сорос, това са избори между мир и свобода, срещу  война и цензура! За съжаление, цензурата унищожават не само Америка, но и България!

2. В момента по голямата част от партиите в България, както и политическия елит се управлява от посолството на САЩ. В резултат на което държавата е в перманентна политическа криза, а взиманите решения в по голямата си част са безумни и не отговарят на интересите на България. Командите от посолството на САЩ се приемат от българите много отрицателно и носят негативи по отношение на САЩ в краткосрочен и средносрочен план, би било хубаво, когато Президент Тръмп вземе властта, това радикално да се промени.

3. Основните зависими от САЩ политически партии са: ГЕРБ, ППДБ, ДПС. Тези партии допринесоха да се стигне до отчайващо състояние с свободата на медиите, в момента положението е по лошо, отколкото бе при комунизма, пример: новината, че в социологическото допитване за президентските избори проведено от Мъск в Х, в което са участвали 5.9 млн. потребители, Тръмп е победил с  отчайваща преднина от 73.2% срещу 26.8% за Харис, това не е отразено в никоя българска медия, в същото време, във всички медии се пускат положителни новини за Харис.

4. Чувствайки се недосегаеми, благодарение на подкрепата от САЩ, ГЕРБ, ППДБ, ДПС и олигарсите издигнаха корупцията на невероятно ниво, като овладяха всички държавни институции, регулатори, прокуратурата, бизнес и медии. Това трябва да спре незабавно, Америка трябва да е приятел и освободител, а не покровител на корупцията.

5. Украйна. В момента българския военнопромишлен комплекс работи 24 часа в денонощието, за да достави боеприпаси и военна продукция на Украйна, тъй като притежава съветски военни технологии и стандарти, подходящи за украинската армия. Благодарение на това войната не спира и продължава да нанася непоправими щети не само на Украйна, а и на цяла Европа и САЩ. ГЕРБ, ППДБ, ДПС и олигарсите, са апологети на войната и подкрепата за Украйна. Това трябва да спре. 

6. ГЕРБ, ППДБ, ДПС и олигарсите нанесоха огромни щети на българското законодателство. По време на тяхното управление са променени над 9 000 закона и нормативни акта, в по голямата си част в полза на олигарсите и монополите и ущърб на гражданите и бизнесите, които търпят последиците от новите закони, нормативни актове и т.н. Тоест, институция-българския Парламент доминиран от ГЕРБ, ППДБ, ДПС,  който се ползва с под 10% доверие от страна на българите, си прави зад гърба им каквото си иска, и дори има наглостта да не информира същите за дейността си. Това трябва да спре.

7. Българските партии ППДБ и ДПС дадоха публично с гласовете си в Парламента в подкрепа на Трансджендерната пропаганда в началните и средните училища,  получавайки политическа подкрепа от радио Свободна Европа, Отворено общество и Атлантическия съвет на САЩ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече