Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Пет пилешки ястия от българската национална кухня

Представяме ви пет ястия от пилешко месо, поместени в книгата „Българска национална кухня. Готварска книга или наставления за всякакви гозби“ с автори: С. Узунова, Е. Йорданов, Н. Джелепов, Л. Петров.Продуктите в рецептите за ястия са дадени в грамаж и в домашни мерки за 5 души.Технологията, използвана в българската национална кухня, не се различава много от прилаганата в много страни по света (варене, печене, задушаване, пържене, паниране и пр….

1 Коментар
  1. 电报中文电脑版下载 казва

    telegram中文电脑版下载支持发送各种格式的消息,包括文本、图片、视频和文件,方便用户沟通。

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy