Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

„Левросметка“ – решението за вашата евро сигурност

Темата за въвеждането на еврото превзема все повече общественото пространство.  

Всички сме в очакване скоро да бъде обявена точната дата за влизането на България в еврозоната и приемането на новата валута. Най-доброто, което можем да направим като граждани и представители на различни бизнеси и организации, е да се информираме добре какво ни очаква и да предприемем необходимите действия, които да ни осигурят спокойствие и  предвидимост.

Имате пари в брой и се чудите какво да правите

И така, знаете, че левовете ще престанат да бъдат законно платежно средство и трябва да ги превърнете в евро, но това ще стане без такса едва от датата на приемането на еврото в България. Ако искате още сега да се погрижите за обмяната на парите си в брой и да сте подготвени, от Българо-американска кредитна банка ви предлагат  подходящо решение.

В унисон със своята стратегия на постоянна грижа за клиентите си,  БАКБ стартира предлагането на нов продукт, с което улеснява българските граждани в прехода към новата валута, като гарантира сигурност, спокойствие, лесна обмяна на валута и доходност върху спестяванията им в евро. „Левросметка“ е една уникална възможност, с която едновременно ще внесете своите левове на сигурно място, ще ги превърнете в евро по фиксинг на БНБ в избран от вас момент, а в дългосрочен план ще получите добра  доходност по разплащателната си сметка в евро.

Предимства на „Левросметка“ – предложението на БАКБ

„Левросметка“ е бързо, модерно и умно решение за вашите пари в брой. С нея влизате в еврозоната още преди официалното въвеждане на еврото. Тя е  без такси за откриване, за внасяне на пари в брой и фиксиран курс за смяна от лева към евро.  Така всеки клиент, който няма активна разплащателна сметка в БАКБ може да си открие сметката в лева и да превалутира спестяванията си в евро по фиксинга на БНБ  без такса, независимо дали това става през дистанционен канал или в офис на банката.. Евровата сметка е с конкурентни лихвени нива и не е обвързана с конкретни срокове, което осигурява свобода за средствата ви и предвидимост за вашите разходи и приходи. Можете да откриете и захраните „Левросметка“ във всеки клон на БАКБ. Вие сами определяте какви суми да внасяте, колко пъти и кога, без никакви ограничения за минимална сума и напълно безплатно през промоционалния период, който продължава до края на 2024 г.

По ваше желание, към разплащателната сметка можете да заявите и дебитна карта. Внасяте левове, превръщате ги в евро и печелите. Нещо повече: можете постоянно да увеличавате своята доходност, като прехвърляте суми от левовата си сметка към тази в евро, когато решите.


Повече информация за „Левросметка“ можете да намерите на http://www.bacb.bg, както и във всеки офис от клоновата мрежа на банката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече