Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Резил! Гневни шуменци замеряха с яйца червения барон Борислав Гуцанов

Депутатът от БСП бе придружен от протежето си – поповската бесепарка Йорданка Георгиева

Народната любов в действие усети на гърба си един от най-богатите хора в БСП Борислав Гуцанов. Червеният барон, който навремето търка наровете за кратко в рамките но операция “Медузите”, бе позорно замерян с яйца от гладни и отчаяни българи, минути преди да държи реч на поредната среща с избиратели, организирана в Шумен, от където той се кандидатира за депутат.

Комичен и същевременно показателен видео клип за отношението на обикновените хора към оядения кадър на БСП пристигна в редакцията ни. От него се вижда, че докато Гуцанов, изтупан по последна мода в скъп, марков костюм, се отправя към партийното събрание, на входа на шуменски мол към него се приближават двама души. Най-вероятно съгражданите му го спират с молба да разреши някой от хилядите проблеми в общината. На настоятелните им реплики депутатът гледа надменно и разсеяно, бързайки да ги отпрати. Видимо недоволни от кратката среща, мъжете вадят яйца и започват да замерят народния трибун, омазвайки луксозното му сако.

От изпратените кадри виждаме, че Гуцанов е придружаван от новия секссимвол на БСП – поповската депутатка Йорданка Георгиева, която специално за случая се бе барнала със съблазнителни високи токчета в ярко червено. Дали избраничката е решила краката й да бъдат в тон с цветовете на партията, или се е надявала да събуди мъжкото въображение на Гуцанов, можем само да гадаем. След яйчената канонада по гърба на патрона си обаче Йорданка не прави опит да го позабърше, нито му се притичва на помощ, виждаме още от папарашкото видео.

Източник: crimesbg.com

1 Коментар
  1. 위닝존 казва

    [토토사이트] 불법 먹튀 사이트를 차단하고 안전한 온라인 도박 환경을 조성하세요! 먹튀 사이트 차단 방법, 검증된 사이트 목록, 안전놀이터 추천 등을 제공합니다.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече