Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Вкусни разядки с хартисалите ни яйца от Великден

С настъпването на пролетта градините започват да раждат разнообразие от пресни зеленчуци, които могат да бъдат включени в различни ястия, като добавим и останалите ни яйца от Великден става перфектната рецепта за забързаното ни ежедневие.Фермери у нас отглеждат кокошки, които снасят цветни яйцаТрадиционни рецепти с лапад, набран от градината на бабаСъставки:6 твърдо сварени яйца1 връзка пресен лапад1 шепа листа от левурда1/2 чаша нарязан пресен лук1/2 чаша кисело мляко2 супени лъжици зехтинСол и черен пипер на вкусПо желание: репички, рукола или други градински зеленчуциИнструкции:Нарежете яйцата на кубчета и ги поставете в голяма купа….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy