Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Кафяви или бели яйца за Великден? Каква е разликата

Само две птицеферми в България произвеждат бели яйца от породата кокошки “Бял легхорн“ (Leghorn), но те работят предимно за износ. Белите се търсят у нас по-масово единствено по Великден по простата причина, че според домакините боята хваща по-добре и яйцата стават по-красиви.В Европа консумацията е 60 на 40 в полза на кафявите, а в България те дори имат още по-голям дял.Как наричат най-здравото великденско яйце в различните части на България?Да възродим традицията: Магията на ЛазаровденСъбития около 6 май -къде, какво може да видитеОт тефтера на баба: Традиционна българска рецепта за телешко месо за ВеликденВъзкресение на вкуса: 3 бабини рецепти за обяд на ГергьовденПолзите от хапването на левурда + РЕЦЕПТА за салатаБърза, лесна и бюджетна супа от коприваВълнуващи начини да забавлявате децата си по време на Великденските празници Във вкусовите им качества обаче няма никаква разлика, твърдят производители….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy