Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Защо кълновете са толкова полезни за здравето

Тях можем да намерим в супермаркетите, магазините за здравословни храни или дори да си ги отгледаме сами у дома. Кълновете! Нежни, свежи, вкусни, има разнообразни видове кълнове, които можем да добавим към нашите ястия, салати, смутита. Познати са кълнове от бобови култури, киноа, слънчоглед, репички, броколи, царевица, амарант, тиквени семки и други.Вижте 10 добри причини да хапвате по-често кълнове….

1 Коментар
  1. Telegram下载 казва

    深入了解Telegram的隐私和安全承诺。访问电报,了解其加密技术和用户至上的理念。

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy