Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

ЧРД ГЕРБ! В топ форма и осанка на шампион, Бойко изригна: “Здравейте, победители”!

“Смисълът да съществува партията е европейското и евроатлантическото развитие на България”, обърна се Борисов към шефа на ЕНП Манфред Вебер и хилядите си съпартийци

В триумф на победата се превърна 17-ят рожден ден на ГЕРБ, видя наш репортер в Сливен, където хилядите членове и симпатизанти се събраха да отпразнуват годишнината от своето създаване. От вчера лидерът Бойко Борисов е в града под сините камъни, където се провежда и Националната зимна академия на Младежката организация. Специален гост на проявата бе председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер. 

Шампионската осанка и топ формата на Бойко Борисов не убягнаха на гостите, които със задоволство отбелязаха, че техният лидер е още по-нахъсан за бъдещи победи на политическия фронт. “С цялата си репресивна мощ, те не само, че не ни унищожиха, а отново ги победихме. Не се чегърта онова, което не се чегърта!”, вдигна бойния дух Борисов, а залата избухна в аплодисменти. Смисълът да съществува партията е европейското и евроатлантическото развитие на България, обърна се той към колегата си и верен приятел Вебер. 

“ГЕРБ възпита една нова и млада армия, която е гарант, че никой не може да я изчегърта”, обърна се Бойко към младежката организация, която той нарече авангарда на партията. “Тая зала трябва така да бъде напълнена и след 15, и след 20 години. Това е Вашето призвание и Вашата задача. Управление, без участието на ГЕРБ не може да има!”, категоричен бе лидерът.

“Християнските ценности и българските традиции са в сърцата ни. Ние ще ги следваме. Няма как да наричам майка ми родител. Сега са модерни еднорозите и феите, ние сме за нестинарките и кукерите”, не пропусна да осмее нелепия опит за коледна украса в София, дело на Васил Терзиев, както и заигравките с джендър идеологията от страна на “Промяната” Борисов. 

Речта му вдигна залата на крака и тя буквално избухна в аплодисменти и скандирания: “Бойко! Бойко!”, предава репортерът ни от мястото на събитието.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече