Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

BONEY M закриват кампанията на Тихомир Янакиев в Созопол с голям концерт

В концерта има и българско участие – Елица Тодорова трио

Тихомир Янакиев и неговият екип ви канят на закриване на предизборната кампания днес, на 27 октомври в 18:00 ч.

По тяхна покана гост на Созопол ще бъде световноизвестната група BONEY M Xperience.

В концерта има и българско участие – Елица Тодорова трио.

Те вече са в Созопол и се наслаждават на прекрасното време и местните рибни специалитети. Споделят, че с нетърпение очакват първата си среща със созополската публика, а като специален жест към всички тях след концерта ще се срещнат лично с всеки фен, който желае да получи автограф от емблематичната група.

27 октомври 2023 г.
18:00 ч.
Летен театър „Аполония“, гр. Созопол
Вход свободен.

BONEY M Xperience обещават шоу, което да върне всеки в спомените му за любимите на поколения хитове и да създаде незабравими преживявания.

На созополска сцена ще „оживеят“ песните на легендарната диско група. Всички дами от настоящия състав Boney M. Xperience са свирили дълги години с покойния Боби Фарел от Boney M. След неговата кончина, през декември 2010 година в Санкт Петербург, дамите от групата му Една Проктор, Тамзи Франсен и Мориин Фернандес се обединяват с Дасилвиан Брус, за да продължат шоуто на Boney M. на друго ниво.

Световноизвестната диско група Boney M., създадена от продуцента Франк Фариан, има над 150 милиона продадени записи и присъства в музикални класации по целия свят. Техни са масови хитове като „Rivers of Babylon“, „Daddy Cool“, „Ma Baker“, „Sunny“, „Rasputin“, „Belfast“, „El Lute”, “Hooray!Hooray!“, „Kalimba de Luna“ и други. Boney M. Xperience поддържат живо музикалното наследство на диско легендите.

Те са свирили с много известни артисти в Германия, Русия, Великобритания, Испания, Франция и други. Boney M. Xperience са готови да върнат публиката в 70-те и 80-те години на миналия век, преживявайки отново хитовете на една от най-емблематичните групи в световната история на музиката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече