Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Тихомир Янакиев тръгна към новото начало, обеща да работи със сърце за община Созопол (ВИДЕО)

Този отбор – вашият отбор, ще е победителят още тази неделя, каза той пред стотиците присъстващи в Амфитеатъра

Той не изневери на стила си – обеща само това, което може да изпълни – да работи със сърце за община Созопол

Много се наслушах по време на тази кампания – това ще направим, онова ще направим. Но от мен да знаете: Безплатно е сиренето само в капана за мишката. Аз мога да ви обещая само едно – да работя за община Созопол със сърце, така както съм работил и досега”. С тези думи кандидат-кметът от МК „БСП за България, Български гласъ и МИР“ Тихомир Янакиев закри предизборната си кампания в морския град.

Емоционалната му реч бе произнесена в амфитеатъра на Стария град в Созопол, където той подари грандиозен концерт на съгражданите си с участието на световноизвестната диско група Boney M Experience. Програмата започна с с изпълнения на уникалната Елица Тодорова, а след това с представяне на силния екип на коалицията. 

Тихомир Янакиев излезе пред Созополчани, за да им благодари за подкрепата и да ги мотивира в неделя да излязат от домовете си, да отидат до урните и да гласуват.

„Работих честно, почтено и със сърце за община Созопол. Стараех се всеки ден да не посрамя моето име и вас също. През последните 4 години това, което постигнахме, е много важно и затова мисля, че то трябва да продължи. Месецът на кампания измина бързо, стараехме се и мисля, че успяхме да направим така че нашата кампания да е честна, позитивна и открита. Въпреки препятствията, моят отбор с №68 изнесе една изключителна битка, резултатите от която ще станат ясни в неделя. Сигурен съм, че ще победим още в неделя”, започна обръщението си към съгражданите си Тихомир Янакиев.

След речта си той покани на сцената кандидатите за кметове по населени места, както и кандидатите за общински съветници от листата на МК „БСП за България, Български гласъ и МИР“ с №68. Сред кандидатите за кметове по населени места бе и кандидатът за с. Зидарово Христо Бардуков, който беше в болница след нападение от двама мъже с метални палки.

„Това е моят отбор, вашият отбор, с който неуморно ще работим за община Созопол. Почтени, достойни хора. Тази листа е гаранция за това, че нашите идеи, които сме заложили в програмата, ще бъдат изпълнени. Искрено се надявам, че на този отбор ще му бъде дадено нужното доверие да стане факт“, каза още кандидатът за кмет.  

Янакиев отбеляза, че кампанията му е била базирана на политики и идеи и начина, по който те да бъдат осъществени. „Има неща, които преди месец оставихме – одобрени проекти, които трябва да се продължат. Имаме много, много работа. Програмата ни е амбициозна, но и реалистична. Работихме по нея през последните 4 години и искаме да продължим да го правим. Най-важното – ние знаем как да изпълним всички тези неща, които сме дали гаранция, че ще изпълним. Ако жителите на Созопол дадат доверието си на мен и моя екип, няма да бъдат разочаровани. Тези избори определят съдбата си за следващите 4 години на местна почва. Важно е за кого дават гласа си, затова ги призовавам да излязат и да отидат до урните в неделя“, каза още той. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече