Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Кандидат за кмет се захвана с изпълнение на предизборните обещания преди самите избори

Кандидатът за кмет на район „Слатина“ Юлиан Андреев предприе гражданска инициатива по поддръжката на няколко градинки в кв. Редута, намиращи се в критично лошо състояние. Това се случва седмици преди самите избори. Прецедент за нашата политическа действителност, в която предизборните обещания остават за необозрим бъдещ момент след изборите. 

Юлиан Андреев, подкрепен от граждански активисти, предприе мерки по облагородяването на градинките и само в рамките на седмица, те са преобразени – обновени и приветливи за посетителите. Ситуацията преди благородната инициатива на кандидата за кмет на район Слатина е довело до окаяното състояние на местата, предвидени за отдих и детски игри в квартала. Липсата на адекватна поддръжка от страна на настоящото ръководство на Общината бе довело до прогнили и счупени пейки и съоръжения за детски игри, липса на кофи за отпадъци, алеи, обрасли с треви и т.н.

Това не е първата гражданска инициатива на кандидата за кмет на район Слатина. Юлиан Андреев е част от инициативния комитет, борещ се за възстановяване дейността на народно читалище „Отец Паисий“ в квартал Редута. Вместо да бъде културен център в полза на гражданите и децата, читалище е затворено от повече от десетилетие. След мащабна протестна кампания от страна на гражданите.

Ще работя за гражданите и нашите деца.

Нова детски градини.

Чисти тротоари. 

Чисти детски площадки.

Социална политика за възрастните хора

Нови спортни игрища.

Обществени паркинги.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече