Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Ползите от червеното цвекло + РЕЦЕПТА

Червеното цвекло е великолепно кореноплодно зеленчук, който не само добавя цвят и вкус към ястията, но и предоставя множество ползи за здравето. Този ниско калоричен и хранителен зеленчук е отличен източник на витамини, минерали и антиоксиданти. Да разгледаме рецепта и ползите от червеното цвекло.Рецепта: Свежа салата с червено жвекло и фетаСъставки:2 средно големи глави цвекло, почистени и нарязани на тънки филийки100 грама фета сирене, нарязана на кубчета1/4 чаша орехи, изпечени1/4 чаша пресен копър, нарязан на дребни парчета2 с….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Generated by Feedzy