Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

С ясни идеи за нов Хоризонт за Несебър, кандидатът за кмет Иван Дашев откри със стил кампанията си

Кандидатът за кмет на община Несебър Иван Дашев откри предизборната си кампания със стилна церемония в х-л „Мираж“ в морския град. Пред погледите на над 200 приятели, Дашев сподели защо се включва в битката за кметския пост и представи своя пъстър екип от експерти от различни области, с които ще опита да върне един от най-старите градове в Европа към славните му години.

„Живеем в най-красивото място с уникална природа и климат, с хилядолетна история. Помним годините, когато да живееш в Несебър беше привилегия. Никой не си тръгваше, а хиляди искаха да станат част от нашата общност. За съжаление, днес масово изпращаме децата си далеч, броим все по-късите сезони и поглеждаме към близките градове с активна икономика. Това трябва да се промени! Време е!“, каза Иван Дашев в речта си.

След пауза от аплодисменти, кандидатът за кмет добави, че той и екипът му са си поставили високи цели, които обаче в никакъв случай не са неизпълними.

„Като община имаме да наваксваме във всяко едно отношение. За проблемите имаме ясни, конкретни решения. Не е толкова трудно, нито невъзможно, да вдигнем стандарта на живот във всяко едно населено място. За мен и моя екип не е имало и няма да има втора категория градове и села затова в листата съм поканил мотивирани хора от цялата община. Имаме ясна и конкретна програма, която ще изпълняваме от ден първи. Имаме обща цел – Хоризонт за Несебър“, добави емоционално Дашев.

Той представи и пълна листа от 21 кандидати за общински съветници, с които е убеден в успеха на Несебър.

Дашев сподели и петте основни приоритета в неговата и на екипа му визия за Несебър, а именно:

– Удължаване на туристическия сезон и икономическо развитие на региона, чрез инвестиране в реална реклама, с която светът да види и оцени Несебър. „Имам визия и конкретен план за действия за всяко едно населено място от Равда до Обзор. Има как да си върнем туристите и чувствително да удължим сезона“, заяви Дашев.

– Генерална промяна в социалните услуги и здравеопазването, което в момента е в критично състояние. „С екипа ми водим разговори с големите здравни заведения в Бургас за отварянето на кабинети със специалисти при нас. Нужна е и генерална промяна в социалните услуги, с акцент и подкрепа за най- уязвимите, болните и възрастните хора във всяко едно населено място“, сподели Дашев.

– Подобряване на инфраструктурата и градската среда. „Ще вложим средства и усилия в публичната инфраструктура и обществения транспорт, за да подобрим мобилността и удобството на живеещите и посещаващите региона“.

– Образованието и спортът са другият основен елемент, който е заложен в програмата на Иван Дашев и неговият експертен екип. „Децата и младите хора са основен приоритет. Ще създадем достатъчно добра среда за тях за да останат да учат и работят тук“, категоричен е Дашев.

– Накрая, но в никакъв случай на последно място е Наследство и култура на Несебър, които отличават града от всеки друг в страната.

Може да гласувате за Иван Дашев за кмет на община Несебър с №5 в бюлетината!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече