Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

Тодор Попов си назначи удобна областна управителка, която да го слуша ? Валентина Кайрязова е името на новия областен управител на Пазарджишка област

Тодор Попов си назначи удобна областна управителка, която да го слуша ? Валентина Кайрязова е името на новия областен управител на Пазарджишка област. Та е една симпатична и мила женица, с безспорен професионален опит, но за съжаление политическото и назначение и поражда повече неудобни въпроси, отколкото да решава проблеми. Какво я свързва с Тодор Попов ? Сигурно Кайтазова е много удобна на Тодор Попов, щом той лично е лобирал за нейното назначаване за областен управител, водейки среднощни разговори с лидери на политическите сили подкрепящи „сглобката“ както наричат коалицията между ГЕРБ и ПП.

Първоначално името на Кайтазова е било отхвърлено като неприемливо за областен управител, но в последствие, след настоятелни разговори и лобиране от страна на Тодор Попов името и отново е върнато на масата на преговорите и нейното назначаване е поставено като задължително условие от ГЕРБ към ПП – Вие подкрепяте Кайтазова за областен на Пазарджик, ние ви даваме две други области и подкрепяме бюджета в пленарната зала на парламента. С какво толкова Кайтазова е станала поредната любимка на нашия Тошко? Дали той просто не я държи за заложник, защото знае някои нейни тайни или иска с това „усърдие“ от негова страна да печели точки пред ръководството на ГЕРБ за да им покаже колко им е лоялен, важен и да спечели благоволението им….или да се отърве чрез тях от бъдещо наказателно преследване ? Има важни въпроси, на които новоназначената областна управителка трябва да отговори, преди да подаде оставка: – Вярно ли е, че семейството на Кайтазова има пръст в бизнес с учебници и учебни помагала и като ръководител на образованието в областта тя се е възползвала от служебното си положение за да извлече семейството и полза. – Вярно ли е, че има недеклариран имот в Гърция, кожно старателно пази в тайна, защото не може да обясни произхода на средствата си. – Вярно ли е, че по същия начин държи в тайна няколко скъпи автомобили придобити с незаконни средства? – Как така беше продължително болна по времето на предишното правителство, когато Денков беше министър-председател и дали това „заболяване“ не е свързано с желанието му да я уволни именно заради съмнения за корупция? – Като е била толкова болна, че с месеци не е ходила на работа, как ще работи сега на тежката и отговорна длъжност областен управител? …. Или заболяването и било само схема да се скрие от уволнение? – Какво я прави любимка на Тодор Попов и защо той толкова държи на нея? Кайтазова се превърна в част от овчедушието на ГЕРБ в местния Общински съвет и сляпо натиска бутона „ЗА“ подкрепяйки повечето безумни, а понякога и съмнителни предложения на Попов, с което не само че му осигурява пълен управленски комфорт , но и показа на пазарджиклии, че ГЕРБ и Теодор Попов в Пазарджик са двете страни на една и съща монета. Кога да ви вярваме г-жо Кайтазова и скъпи общински съветници от ГЕРБ ? Преди, когато с думи критикувахте порочното управление на Тодор Попов или сега, когато с действията си се превърнахте в част от него ? Кайтазова вероятно е добър човек, майка, преподавател …. Със сигурност обаче е най-лошия избор за областен управител, защото създава впечатление че избор на Тодор Попов. Това мазно петно ще стои на иначе красивите и тоалети докато е жива. Влиянието на пазарджишкия кмет става все по-токсично и вредно за местната организация на ГЕРБ. Дано по-скоро разберат, че той просто ги манипулира и се възползва от тях. Иначе въпросите ще стават все по-неприятни, а отговорите все по-трудни ….а понякога и невъзможни за интелигентните хора в тази партия, а и за всички пазарджиклии.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече