Новинарска и ПР агенция - Новините от днес

На вниманието на МВР! Друсаният Ицо Хазарта бие журналист пред парламента. Брутално видео!

Неадекватен, дрогиран и нагъл, избранникът от ПП размаза камерата на репортер, после даде поръчково интервю и избяга като плъх в стаята си.

Друсан до козирката, депутатът Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, развъртя шамарената фабрика и посегна на журналист пред входа на парламента, видя наш репортер. Вместо да му щракнат белезници, гардовете на НСО невъзмутимо гледаха как повярвалият си народен трибун удря репортера Стефан Курдов и буквално му избива камерата от ръцете. Човекът е в шок от случилото се и веднага е потърсил помощ от намиращите се наблизо униформени, но явно депутатският имунитет на рапъра е изплашил служителите на реда и те са си направили пас.

От публикувано в социалните мрежи видео се вижда, че физиономията на Петров е странно разкривена, зениците – разширени, а погледът – като на човек, употребил забранени субстанции. Казано на народен език, биячът с депутатска карта видимо е на черешата и не може да отговаря за действията си.

Кадри в социалните мрежи доказват, че колегата Курдов с нищо не е предизвикал Хазарта. Той просто е анкетирал политиците какво мислят за датата на националния празник. Преди “депутата Христо”, на въпросите му възпитано отговаряха различни парламентаристи, включително и лидерът на “Промяната” Кирил Петков.

Ако има нещо по-скандално от това депутат да бие журналист е, че изцепката на Ицо става точно докато пленарна зала гласуваше наказанията за наркомани и биячи в Наказателния кодекс.

Слухове, разпространявани от политически опоненти и улични врагове на Христо Петров, казват че той обичал да си пазарува прахообразни вещества в прозрачни, найлонови пликчета от криминално проявено лице на бул. “Сливница” в столицата.

След като си изля агресията над колегата Курдов, Ицо Хазарта се курдиса в централното фоайе на парламента и даде уговорено, най-вероятно поръчково интервю. За комфорта му се грижеха две служителки на ПП, които бяха отцепили периметъра. Това обаче не помогна особено. Без видима причина Петров прекъсна изявлението си за да нападне (този път словесно), други репортери, които по същото време обикаляха кулоарите. В замъгленото му (незнайно от какво) съзнание се породи подозрение, че колегите го тормозят, и той започна да ги ругае.

Той отказа да даде обяснение защо е нападнал журналист пред парламента и вместо да се извини, позорно избяга в стаята на групата си.

За сведение на МВР искаме да припомним, че депутатският имунитет не пази избранниците от арест за хулиганство, не им позволява да ходят друсани та работа, нито да пребиват невинни хора. Очакваме реакцията на вътрешния министър.

Източник: Crimesbg.com

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече